Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Έμπολα: Όπλο για την μείωση του πληθυσμού κατά 90% ;

Είναι διάχυτο πλέον στην “ατμόσφαιρα” ότι επιδιώκεται η βίαιη μείωση του Παγκόσμιου πληθυσμού. Άλλωστε και η Οικονομική κρίση βοηθάει σε αυτό. Προφανώς υπάρχει ο φόβος ότι οι πόροι του πλανήτη δεν επαρκούν πλέον για τόσα δισεκατομμύρια ανθρώπων και έτσι από εκει που τυπώνονταν δισεκατομμύρια χαρτονομισμάτων χωρίς πραγματική αξία, οι ισχυροί του πλανήτη διέκοψαν απότομα το τύπωμα χρήματος (έλλειψη ρευστότητας το λένε τα ΜΜΕ) και το
ονόμασαν οικονομική κρίση (δηλαδή προκλήθηκε μόνο και όχι ότι απλά σταμάτησαν το τύπωμα).
Ο έλεγχος της διαχείρησης των πόρων ονομάστηκε κυνήγι της φοροδιαφυγής, και έτσι θα σας πάρουν και το τελευταίο ευρώ για το καλό του πλανήτη και το δικό τους. Μια ενδιαφέρουσα άποψη παρουσιάζεται από την Susanne Posel (Occupy Corporatism) η οποία προειδοποιεί ότι δεν θα περιμένουν να “αυτοκτονήσουμε” από μόνοι μας αλλά θα βάλουν το “χεράκι” τους και αυτοί με την βοήθεια του σατανικού και “άγνωστου” ιού Έμπολα. Μέχρι τότε θα σας λένε ότι για ότι κακό συμβαίνει ευθύνεστε εσείς.
“Ο ιός Έμπολα εμφανίστηκε μυστηριωδώς στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) το 1976 και έχει σποραδικά επανεμφανιστεί στην περιοχή χωρίς εξήγηση από τότε. Οι mainstream επαγγελματίες ιατροί πιστεύουν ότι η κατανάλωση πιθήκων που έχουν μολυνθεί με τον Έμπολα είναι ο αρχικός τρόπος μετάδοσης. Ωστόσο, αυτή είναι μια θεωρία, επειδή η επιστημονική κοινότητα συμφωνεί ότι η φυσική δεξαμενή του ιού είναι άγνωστη και ως εκ τούτου η γνώση της μετάδοσης του ιού αποτελεί μόνο υπόθεση.
Τον Ιούλιο αυτού του έτους, προέκυψε ένα ξαφνικό ξέσπασμα του ιού Έμπολα, σκοτώνοντας 14 άτομα. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και το Υπουργείο Υγείας της Ουγκάντας συμμάχησαν σε μια προσπάθεια να ελέγξουν την απρόσμενη έκρηξη.
Ο πρόεδρος της Ουγκάντας Yoweri Museveni προέβη σε μια επίσημη δήλωση προειδοποιώντας τους πολίτες του: “Γι ‘αυτό σας απευθύνω έκκληση να είμαστε προσεκτικοί. Αποφύγετε τις χειραψίες. Μην θάβετε κάποιον που έχει πεθάνει από συμπτώματα που μοιάζουν με τον Έμπολα, αλλά καλέστε τους εργαζόμενους στο τομέα της υγείας και θα το κάνουν αυτοί. Και αποφύγετε την ακολασία, επειδή αυτές οι ασθένειες μπορούν επίσης μεταδοθούν μέσω της σεξουαλικής επαφής. “
Ο Δρ Paul Roddy,από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ), υποστηρίζει ότι η επιδημία του ιού Έμπολα στην Ουγκάντα έχει σταθεροποιηθεί, ωστόσο μια επιπλέον επιδημία θα μπορούσε να ξεσπάσει σε άλλη τοποθεσία. Ο Roddy πιστεύει ότι ντόπιοι που τρώνε κρέας άγριων ζώων ήταν ο καταλύτης για την εξάπλωση. Υποθέτει ότι οι πίθηκοι που έχουν φάει μολυσμένες νυχτερίδες, οι οποίες στη συνέχεια καταναλώνονται από Ουγκαντέζους ήταν η αλυσίδα της μόλυνσης.
Οκτώ ημέρες αργότερα, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, ένα νέο στέλεχος του ιού Έμπολα ανέκυψε σύμφωνα με τους γιατρούς εθελοντές των ΓΧΣ. Δεν είναι το ίδιο στέλεχος που ανακαλύφθηκε στην Ουγκάντα.
Αυτή η νέα επιδημία είναι υπό παρακολούθηση, επειδή «το κάθε πρόσωπο που αναπτύσσει την ασθένεια δεν αναπτύσσει σαφή συμπτώματα που αναγνωρίζονται ως Έμπολα. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις, αλλά ο ακριβής αριθμός των κρουσμάτων είναι άγνωστος», δήλωσε η Anja de Weggheleire, εκπρόσωπος των ΓΧΣ.
Το υπό την εποπτεία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DoD) πρόγραμμα Transformational Medical Technologies (ΤΜΤ), ο Οργανισμός Μείωσης των Απειλών και το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH) έχουν δαπανήσει εκατομμύρια δολάρια για τη διεξαγωγή επιστημονικής έρευνας για τον ιό Έμπολα, τη δυνατότητά του να μετατραπεί σε ένα βιο-όπλο και ορισμένες προσπάθειες εμβολίου μέσω δύο εταιρειών φαρμάκων, την με έδρα την Μασαχουσέτη Sarepta Sarepta Therapeutics Θεραπευτικής και την Tekmira Pharmaceuticals του Καναδά. Στη συνέχεια, η χρηματοδότηση κόπηκε απότομα.
Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με ιδιωτικές επιχειρήσεις του τομέα βιοτεχνολογίας, φαρμακευτικές εταιρείες και ακαδημαϊκά ιδρύματα, όπως και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση του βιολογικού πολέμου, την έρευνα ιογενών και βιολογικών όπλων και εκτιμά τα επίπεδα απειλής όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνουν και την αποτελεσματικότητα να καταστρέφουν.
Το Υπουργείο Άμυνας σταμάτησε ξαφνικά τη χρηματοδότηση της έρευνας για το εμβόλιο Έμπολα μέσα από αυτές τις δύο εταιρείες λόγω οικονομικών περιορισμών. Η σποραδική φύση εστιών του ιού Έμπολα, σε συνδυασμό με την απόλυτη θανατηφόρα φύση του ιού καθιστούν αρκετά δύσκολη την πώληση σε μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, επειδή “δεν είναι μια τεράστια πελατειακή βάση και η Big Pharma προφανώς ενδιαφέρεται για μεγάλα κέρδη. Έτσι, αυτά τα εξειδικευμένα προϊόντα, τα οποία είναι σημαντικά για την βιο-άμυνα πραγματικά τα έχουν αναλάβει μικρές επιχειρήσεις», σύμφωνα με τον Larry Zeitlin, πρόεδρο του Mapp Biophamracueticals, που ασχολείται με την ανάπτυξη θεραπειών για την καταπολέμηση του ιού Έμπολα.
Μυστηριωδώς, μικροβιολόγοι και ιολόγοι που ασχολήθηκαν με την έρευνα στην ανοσολογία και στα βιολογικά όπλα, είτε έχουν χαθεί, είτε είναι νεκροί πάνω από δύο δεκαετίες. Μερικοί από αυτούς τους επιστήμονες είχαν δεσμούς με το Ιατρικό Ινστιτούτο Howard Hughes, το NIH, το Υπουργείο Άμυνας – για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ενώ ο αριθμός των εμπειρογνωμόνων με συμμετοχή στην έρευνα μολυσματικών ασθενειών που έχει πεθάνει κάτω από ύποπτες συνθήκες, έχει αυξηθεί δραματικά, η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει παραμείνει αδιάφορη.
Τον Νοέμβριο του 2002, στην DynCorp δόθηκε σύμβαση 322 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανάπτυξη, την παραγωγή και την αποθήκευση εμβολίων για το Υπουργείο Άμυνας. Η DynCorp έχει συνδεθεί με το PROMIS, ένα πρόγραμμα λογισμικού που έχει σκοπό τον εντοπισμό και την στόχευση συγκεκριμένων ατόμων για επιχειρήσεις που είναι γνωστές μόνο στην κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Μία από τις πιο συγκλονιστικές εκκλήσεις για μείωση του πληθυσμού προήλθε από τον Dr Eric R. Pianka, επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο του Τέξας το 2006. Ο Pianka μιλούσε σε ένα ακροατήριο συναδέλφων του επιστημόνων, φοιτητών και καθηγητών όταν διακήρυξε ότι το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να θανατωθεί με την χρήση του ιού Έμπολα υπό μορφή όπλου. Δήλωσε ότι μια αερομεταφερόμενη έκδοση του Έμπολα θα είναι πιο αποτελεσματική από ό, τι έχει αποδειχθεί ο ιός HIV / AIDS από την κυκλοφορία του το 1979, λόγω της ταχύτητας με την οποία το θύμα πεθαίνει.
Αν το εφιαλτικό σενάριο Pianka μπορούσε να πραγματοποιηθεί, πώς θα μπορούσε να γίνει πιο αποτελεσματικά και με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις;
Κατά τη διάρκεια της διαφημιστικής εκστρατείας για πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, ο αντισυνταγματάρχης Brian Fahy ενημέρωσε την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου ότι ήταν «εφικτό» μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με βιολογικά όπλα να καθοδηγηθούν εξ αποστάσεως πάνω από τον ουρανό του Λονδίνου κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Ο Fahy είπε: “ένα τηλεκατευθυνόμενο εναέριο όχημα (UAV) μπορεί να μπει σε ένα σακίδιο. Έρχονται σε όλα τα είδη των μεγεθών και είναι εφικτό να γεμίσει με κάτι επιβλαβές και να πετάξει με τηλεχειριστήριο”.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτήν την δυνατότητα, ειδικές μονάδες του στρατού φορούσαν βιοχημικές στολές, γάντια και μάσκες κατά τη διάρκεια ασκήσεων κατάρτισης που συντονίστηκαν από ένα άκρως απόρρητο στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο στο Porton Down του Wilshire. Ο Fahy εξηγεί: “Έχουμε εργαστεί πάνω σε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την προστασία από ενδεχόμενη αεροπειρατεία ενός εμπορικού αεροσκάφους, έως ενός βραδυκίνητου υπερελαφρού ή ενός τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου».
Χάρη στο νόμο National Defense Authorization Act (NDAA), 6 εθνικές τοποθεσίες δοκιμών drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) ιδρύθηκαν, συμπίπτοντας με την ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) ότι μέχρι το 2015 τουλάχιστον 30.000 μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα βρίσκονται στον αμερικανικό ουρανό καταγράφοντας τους Αμερικανούς πολίτες στο όνομα της ασφάλειας, σύμφωνα με την Janet Napolitano.
Ο Πρόεδρος Ομπάμα υπέγραψε το νόμο FAA Modernization and Reform Act, τον Φεβρουάριο αυτού του έτους, απαιτώντας από την FAA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας), να “ενσωματώσει τη λειτουργία των drones” στον εθνικό εναέριο χώρο από το 2015.
Αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι σε πολιτικό εναέριο χώρο, με «τη δυνατότητα για επεμβατική επιτήρηση των καθημερινών δραστηριοτήτων», λέει ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Ed Markey.
Μόλις τον περασμένο Ιούνιο, ερευνητές του Πανεπιστημίου του Τέξας έδειξαν στους υπαλλήλους του DHS πώς τα drones μπορούσαν να χακαριστούν μέσα από δικά τους συστήματα πλοήγησης.
Στέλνοντας ένα ψεύτικο σήμα Global Positioning System (GPS), τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είχαν εξαπατηθεί παίρνοντας μια διαφορετική πορεία.
Για να μολυνθεί ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ένα βιο-όπλο, όπως ο ιός Ebola, τα drones θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό από πάνω με άνεση. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, οι επιπτώσεις θα ήταν άμεσες στον πληθυσμό των πόλεων, ο οποίος θα έβλεπε μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαζόταν περίπου μια εβδομάδα για τους αρμόδιους, ακόμη και για να μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτού του είδους τη πανδημία και μέχρι εκείνη τη στιγμή, χιλιάδες Αμερικανοί θα είχαν υποκύψει στον ιό Έμπολα.
Λόγω της αποτελεσματικότητάς του στα ποσοστά θνησιμότητας, ο ιός Έμπολα, είναι το τέλειο βιο-όπλο. Και αν συνδυαστεί με την πρόσφατη εφαρμογή των drones στον ουρανό των ΗΠΑ, μήπως θα μπορούσε αυτός ο συνδυασμός να μας κάνει να ανησυχούμε;
Παγκοσμιοποιητές, όπως ο Ted Turner και ο Μπιλ Γκέιτς έχουν ήδη δηλώσει δημόσια ότι θέλουν ένα σημαντικό ποσό του παγκόσμιου πληθυσμού να μειωθεί – ακόμα και κατά 90% – στο όνομα της κλιματικής αλλαγής και της ανακατανομής των πόρων. Πώς θα μπορούσε να επιτευχθεί ένας τέτοιος άθλος, χωρίς τη βοήθεια ενός βιο-όπλου; Και επιπλέον, πώς θα μπορούσαν να διασφαλίσουν ότι ένας αρκετά μεγάλος αριθμός πληθυσμού θα εκτεθεί στο βιο-όπλο για το μέγιστο αποτέλεσμα;
Ίσως εάν εναέρια μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξοπλισμένα με τον ιό Έμπολα πετούσαν πάνω από τις αμερικανικές πόλεις, τότε η παγκόσμια ελίτ θα μπορούσε να καθίσει ήσυχη και να περιμένει. Μόλις ο ιός έχει σκοτώσει την πλειοψηφία του πληθυσμού, η επόμενη ατζέντα για την παγκόσμια διακυβέρνηση μπορεί να ξεδιπλωθεί.”
http://www.peramatozoa.net/
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply