«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σκηνικό κρίσης Γ’Π.Π. – Πρωτοφανείς προειδοποιήσεις ΗΠΑ προς Κίνα

Να μην ξεχνάμε ότι για τους σημερινούς ηγέτες οι άνθρωποι είναι αναλώσιμοι, ένα είδος μπαταρίας μιας χρήσης!

Αγαπητοί αναγνώστες ζούμε σε επικίνδυνους καιρούς, με επικίνδυνους ηγέτες! μπορεί ο καθένας να θεωρήσει προχωρημένη την άποψή μου, αλλά δυστυχώς χάρης της νέας τάξης και τα σχέδιά της είναι το πιθανότερο, η Κίνα έχει ένα πληθυσμό τεράστιο με ολοένα και μεγαλύτερες ανάγκες και προβλήματα στην κάλυψη των αναγκών της, τι έχει να χάσει άμα πεθάνουν μερικές χιλιάδες εκατομμύρια πληθυσμού; Τίποτα! θα είναι μια ανάσα για τη Κίνα!  Εδώ πάει και η περίεργη συμπεριφορά της και εμμονή στην πιθανότητα πολέμου! Από την άλλη η Αμερική της δίνετε η δυνατότητα με ένα σπάρο δυο τρυγόνια, να ρήξη μερικές ατομικές μπόμπες στην Κίνα να την διευκολύνει, να τρομοκρατήσει τα άτακτα παιδιά σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, και να επικρατήσει το σχέδιο της Νέας Τάξης!  Να  μην ξεχνάμε ότι στο κόλπο της παγκοσμιοποίησης είναι ο ΟΗΕ, τα 5 μόνιμα μέλη,  Που σημαίνει ότι και να συμβεί εφαρμόζετε και εν γνώση των πέντε μελών του ΟΗΕ  αυτό που αιωρείται ότι πρέπει να εξαλειφθούν τα τρία πέμπτα του πληθυσμού της γης!

Ίδωμεν αναμένοντας την φρίκη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

18-09-2012 02:14:55

Για πρώτη φορά οι ΗΠΑ προειδοποίησαν την Κίνα – έστω μέσω του Ιάπωνα υπουργού Εξωτερικών – ότι “Θα έχουν να κάνουν μαζί τους αν τολμήσουν να αμφισβητήσουν με ενεργό τρόπο την ιαπωνικής κυριαρχία στα νησιά Senkaku”! Έτσι λοιπόν “Σε περίπτωση επίθεσης της Κινας στα νησιά Senkaku, οι ΗΠΑ θα την θεωρήσουν ως απειλή για τη δική τους εθνική ασφάλεια, όπως προβλέπει το Σύμφωνο αμοιβαίας συνεργασίας και εγγυήσεων ασφαλείας μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνία, που υπεγράφη το 1960”.

Η δήλωση ανήκει στο υπουργό Εξωτερικών της Ιαπωνίας Κοϊτίρο Γκέμπα και έγινε μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ Λεόν Πανέτα ήταν κάτι παραπάνω από σαφής.

Ο Κοϊτίρο Γκέμπα υπογράμμισε βέβαια ότι “Ιαπωνία και ΗΠΑ θα καταβάλουν προσπάθειες για την ομαλοποίηση των σινο-ιαπωνικών σχέσεων, οι οποίες οξύνθηκαν εξαιτίας της εδαφικής αντιπαράθεσης γύρω από τα νησιά Σενκάκου”, αλλά αυτό μάλλον δεν είναι θέμα δικό τους: Η Κίνα δείχνει να είναι εκτός ελέγχου και όλοι διερωτώνται “Γιατί;”.

“Tι συμβαίνει με την Κίνα και που το πάει;”. Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό. Το Πεκίνο επέλεξε κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα της κρίσης (και μάλιστα μια κρίση που μοιάζει σε πολλά με την δική μας περίπτωση των Ιμίων).

Τα νησιά είναι ιαπωνικής ιδιοκτησίας, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία με την έννοια ότι ανήκουν σε Ιάπωνα πολίτη και η Κίνα ξαφνικά, μετά την ανακάλυψη πλούσιων κοιτασμάτων υδρογοναθράκων στην περιοχή αποφάσισε ότι τα νησιά είναι “δικά της” και λέγονται “Diaoyu”, όπως τα Ίμια κατά την Τουρκία δεν λέγονται Ίμια, αλλά “Καρντάκ”.

Πρόκειται για το σύμπλεγμα το οποίο αποτελείται από τα πέντε νησιά, το Taishō-jima, το Uotsuri-jima, το Minamikojima, το Kitakojima και το Kuba-jima και βρίσκεται 200 νμ από τις ακτές της Κίνας και της Ιαπωνίας και 120 νμ από τις ακτές της Ταιβάν.

Η κρίση, βέβαια, φαίνεται ότι ήταν αναμενόμενη εδώ και αρκετό καιρό (το βίντεο που θα δείτε και δείχνει τα νησιά ως αφορμή για τον Γ’Παγκόσμιο Πόλεμο είναι γυρισμένο το 2008), αλλά η Κίνα επέλεξε τώρα την κλιμάκωση. Γιατί;

Στο μεταξύ ο 7ος αμερικανικός Στόλος, αρχίζει να δείχνει κινητικότητα και τα πλοία που βρίσκονταν σε απόσταση από την Ανατολική Κινεζική Θάλασσα σε περιοχές του ανατολικού Ειρηνικού αρχίζουν να κατευθυνονται προς τα δυτικά, σε μια κρίση που μπορεί να κάνει την άλλη κρίση του Κόλπου ή της Α.Μεσογείου να μοιάζει με αψιμαχία…

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>