«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Κοράνι.

Αλήθεια αγαπητοί μου ισλαμιστές πότε πιστεύεται στο Κοράνι και πότε όχι, πρέπει να μάθουμε και εμείς οι άπιστοι κατά τα λεγόμενά σας αν το Κοράνι σας λέει να το υπερασπίζεστε σκοτώνοντας σαν ζώο την γυναίκα σας, τον γιο σας, τον φίλο σας, ή κάποιον που έχει διαφορετικές αντιλήψεις περί δημοκρατίας και θρησκευτικών πιστεύω;

Τι διαπραγματεύεται το Κοράνι, τι σόι πιστεύω το αντιπροσωπεύει και μήπως είναι λαστιχένιο και δεν το γνωρίζουμε;

Ανάλογα με τα ανώμαλα συμφέροντα σας ερμηνεύετε και το Κοράνι;

Πως θα εξηγήσετε ότι στην Λιβύη υπήρχε ο μοναδικός ηγέτης στην Γη που σας πρόσφερε με τον καλύτερο τρόπο αυτά που θέλει το Κοράνι και η κάθε θρησκεία, την γη της επαγγελίας και εσείς τον δολοφονήσατε με τον ποιο βρόμικο και απάνθρωπο τρόπο;

Το Ισλάμ σήμερα τι είναι; Βομβιστική θρησκεία, απάνθρωπη θρησκεία, θρησκεία για όλα τα εγκληματικά στοιχεία της φύσης, θρησκεία με στρατιές δολοφονικών μισθοφόρων;

(Μας λέτε ότι δεν θέλουμε να ζούμε μαζί με βρώμικα κτήνη σαν εσάς …)

Και ποιος σας κάλεσε;

Γιατί δεν καθόσαστε στην πατρίδα σας να αλληλοσκοτώνεστε κατά διαταγή του Κορανίου;

Και γιατί θεωρείτε ότι όποιος δεν είναι πιστός στο Κοράνι είναι άπιστος και πρέπει να πεθάνει;

Δεν πιστεύω ότι κάποια θρησκεία είναι κάτι καλύτερο από το όπιο που πουλάνε οι έμποροι ναρκωτικών, οι θρησκείες είναι ότι χειρότερο, γιατί πουλάνε και αγοράζουν ψυχές!

Αγαπητέ Ισλαμιστή μπορείς να είσαι ότι θέλεις και να πιστεύεις όπου θέλεις και να σκοτώνεις σαν ζώο στο όνομα του θεού σου τα παιδιά σου, την γυναίκα σου, τους συμπατριώτες σου, αλλά στην χώρα σου!

Γιατί αιματοκυλείτε ολόκληρους λαούς, σκοτώνετε σαν κουρδισμένα ζόμπι στο όνομα του Ισλάμ και του Κορανίου σε χώρες που σας βλέπουν με συμπάθεια, που θέλουν να σας βοηθήσουν και σας φιλοξενούν;

Εσείς δίνεται το δικαίωμα στους λαούς που έχουν το στοιχειώδη πολιτισμό, να σας βλέπει σαν εγκληματικά μιάσματα, δολοφονικές μηχανές χωρίς τίποτα ανθρώπινο, χωρίς ψυχή!

Θέλουμε να σας δούμε σαν ανθρώπους που χρίζουν ανθρώπινης βοήθειας και εσείς με ένα κωλόχαρτο φωτοτυπία του Κορανίου δημιουργείτε χάος στην γη!

Το χειρότερο όλων είναι η τεράστια βλακεία που σας έχει καταλάβει και δίνεται το δικαίωμα στα χριστιανικά εγκληματικά σιωνιστικά γεράκια της νέας τάξης να σας αφανίσει!

Και στο όνομα της δική σας βλακείας να δυναστεύουν και τους πολιτισμένους λαούς στο όνομα της τρομοκρατίας που εσείς αναπαράγετε!

Εν ολίγοις μπορείτε να πάρετε το Κοράνι σας και να πάτε στην πατρίδα σας να το εφαρμόσετε, όχι όμως στην Ελλάδα, πολύ σας ανεχτήκαμε και όσο και να σας στηρίζουν οι προδότες κατοχικοί πολιτικοί μας για δικούς τους λόγους, εσείς θα έχετε κακό τέλος.

Ποιος θα μας πει αν το Κοράνι σας λέει να κάνετε αυτά τα φρικτά εγκλήματα, ή εσείς το ερμηνεύετε όπως θέλετε;;;

Σε ότι αφορά όσους φιλοξενούνται στην Ελλάδα νομίζετε με την ζωώδη συμπεριφορά σας και τα δολοφονικά σας ένστικτα ότι θα σας το επιτρέψουμε; ΟΧΙ ΠΟΤΕ! Ο μόνος που σας αποδέχεται είναι ο Τσίπρας και αυτός για τους ψήφους σας και για να δημιουργείτε χάος!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>