«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή για την ενημέρωση της Μεσσηνιακής κοινής γνώμης δηλώνει τα παρακάτω.

Α) Τα αναφερόμενα σε άρθρο καλαματιανής ημερήσιας εφημερίδας, ένα μέρος αυτών είναι  αποκυήματα φαντασίας και ένα μέρος ψήγματα αλήθειας. Ούτε λεωφορείο με χρυσαυγίτες εξ Αθηνών ήρθε στην Καλαμάτα, ούτε κανενός είδους βία ασκήθηκε σε οποιονδήποτε.

Όσον αφορά την τράπεζα αίματος της χρυσής αυγής υπάρχει διαχειριστής, όπως σε όλες και εκ προτέρων δηλώνουμε ότι το αίμα μας θα δια τίθεται αποκλειστικά σε Έλληνες

Αν κάποιος δεν συμφωνεί μπορεί να δώσει το δικό του αίμα σε όποιον επιθυμεί.

Β) Η απόφαση του μεγάλου νομομαθή υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της μνημονιακής συγκυβέρνησης, των τοποτηρητών στην χώρα μας, των συμφερόντων των διεθνών τοκογλύφων/δυναστών μας, να αποσύρει τους αστυνομικούς φρουρούς , μέτρο αποκλειστικά και μόνο για τους βουλευτές τη κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής, στην ουσία τους στοχοποιεί και τους καθιστά βορά στο πλήρως ελεγχόμενο από το καθεστώς, ερυθρό παρακράτος των κουκουλοφόρων που προεκλογικά είχε υποσχεθεί ο αρχηγός του , ότι θα τους βγάλει τις κουκούλες.

Γ) Στο τέως ηρωικό 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας. υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για την απόσυρση του στρατιωτικού υλικού, προκειμένου όταν αυτό αδειάσει να χρησιμοποιηθεί άμεσα ως ξενοδοχειακό κατάλυμα, για τους δύστυχους/κακόμοιρους /ευπαθείς κτλ. αλλοδαπούς που έχουν και οι οποίοι συνεχώς ενσκήπτουν στη χώρα μας ως ακρίδες. Μάλλον θα χρησιμοποιηθεί το εγχείρημα ως παράδειγμα για την υπόλοιπη Ελλάδα από τον Μεσσήνιο πρωθυπουργό. <<Είδατε, αφού το κάνω στην πατρίδα μου, πως μπορώ να μην το κάνω σε όλη την υπόλοιπη χώρα?>>

Δ) Τέλος καλούμε οποιοδήποτε ΜΜΕ καθεστωτικό ή περιφερειακό που μας συκοφαντεί εργολαβικά ή όχι, να κάνει στην ιστοσελίδα του ηλεκτρονική δημοσκόπηση με ερώτημα της αρεσκείας του, προκειμένου από το σώμα των πολιτών της χώρας, που όλοι κόπτονται για τα δικαιώματα του, να διαπιστωθεί η απήχηση στην κοινωνία και η αποδοχή ή όχι της δράσης του πολιτικού μας φορέα.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ  Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Λυκούργος Αλευράς

Τηλ. 6948929090

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>