«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ολοκληρωτικός Πόλεμος

ExEpikairaT151HiRez.jpg

Επιμένουν στο εξοντωτικό πρόγραμμα λιτότητας οι Γερμανοί παρά τις διαλυτικές συνέπειες που έχει επιφέρει στην οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Παρά τη σκληρή στάση που τηρούν οι Γερμανοί ζητώντας την απαρέγκλιτη υλοποίηση του Μνημονίου, ταυτόχρονα είναι θορυβημένοι από το αντιγερμανικό κλίμα που διογκώνεται στην ελληνική κοινωνία.

Οι Γερμανοί ζητούν από την ελληνική κυβέρνηση να ελέγξει τις αντιδράσεις που στρέφονται εναντίον τους και οργανώνουν μυστική προπαγανδιστική επιχείρηση με τη χρηματοδότηση και τη συνδρομή γερμανικών εταιριών για τη βελτίωση της εικόνας της χώρας τους.

Διαβάστε ακόμη:

Ειδική οικονομική ζώνη (ΕΟΖ): Στήνουν γερμανοτουρκικό προτεκτοράτο στη Θράκη.

Παρέμβαση των «Επικαίρων» στο γερμανικό Τύπο: ακτινογραφήσαμε την κρίση και καταδείξαμε τις ευθύνες του Βερολίνου σε μια από τις μεγαλύτερες γερμανικές εφημερίδες, με μια συνέντευξη που συζητήθηκε και αναπαρήχθη στα γερμανικά ΜΜΕ.

Η πιο πλήρης ανάλυση της κρίσης που έχει παρουσιαστεί στον τύπο.

Αποκλειστικό: Το non paper με τα τέσσερα σενάρια για το χρέος που έδωσε η κυβέρνηση στην Τρόικα.

Η αρπαγή συνεχίζεται: κατάσχουν κληρονομιές με διαδικασίες εξπρές.

Ο εντός των πυλών κίνδυνος– Η φύση των απρόσμενων απειλών

Το λαθρεμπόριο του μαύρου χρυσού: business πολλών δις ευρώ και αιμορραγία εκατοντάδων εκατομμυρίων για τα κρατικά ταμεία.

Ο γερμανικός στρατός διέβη το Ρουβίκωνα: Η Βέρμαχτ θα επιχειρεί και εντός Γερμανίας

Συνεντεύξεις:

Γιώργος Λιλλήκας, υποψήφιος πρόεδρος Κύπρου: η Τρόικα θέλει να βάλει στο χέρι το κυπριακό φυσικό αέριο

Λέανδρος Ρακιντζής, γενικός επιθεωρητής δημόσιας διοίκησης: πρόβλημα η διοίκηση, αλλά μεγαλύτερη η είναι η δικαιοσύνη.

δικαιοσΑναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Σεπτεμβρίου 5, 2012

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>