«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ

Ιδεολογική τοποθέτηση.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ τοποθετείται μακριά από τις ξεπερασμένες αγκυλώσεις των όρων ΄Δεξιά΄ ,¨Αριστερά¨, ¨Κέντρο¨.

Η θέση μας ανήκει στην Ελληνική αντίληψη για την πραγματική ζωή όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοι μας που κατοίκησαν στον Ελλαδικό χώρο και έδωσαν τις αρχές εκείνες που μέχρι σήμερα είναι αναλλοίωτες. Οι καταστροφές που υπέστησαν οι Έλληνες από την εποχή της Ρωμαϊκής παντοδυναμίας και τις μετέπειτα εξελίξεις, ο Ελληνισμός άργησε να βρει τον δρόμο του και η εξέλιξη της ύπαρξης του επανάκτησε τον δρόμο που είχε χαθεί με την επανάσταση του 1821.

Η καθυπόταξη των επαναστατημένων Ελλήνων στις μεγάλες Δυνάμεις της εποχής μέσω των αντιδραστικών και συμφεροντολογικών εκείνων οικογενειών και με την συνδρομή πολιτικών, που κρατούσαν τον λαό υποταγμένο σε επίπεδα που δεν άρμοζε στον λαό μας, είναι τα προβλήματα που ταλαιπωρούν ακόμη τον λαό μας.

Προσδιορισμός σκοπών και στόχων.

Ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε είναι πολυμέτωπος και έχει να κάνει με την ξενόδουλη τάξη των κρατικοδίαιτων οικονομικών συμφερόντων, την ξένη εξάρτηση από τις χώρες που έφεραν διαλυτικά φαινόμενα στην κοινωνία και την απεξάρτηση μας από την κηδεμονία των τραπεζών που εξαντλούν κάθε προσοδοφόρα πηγή ,όπως ορυκτό πλούτο , εκμετάλλευση θαλάσσιων πλουτοπαραγωγικών πηγών και ληστρικές συμφωνίες για οικονομικές εργασίες.

Πολιτικό επίπεδο

1.Το πολίτευμα της χώρας είναι η λαϊκή δημοκρατία , η οποία θα εκφράζεται με την εκλογή αντιπροσώπου από τις περιφέρειες που θα δημιουργηθούν και δεν μπορεί να είναι περισσότεροι από 20 μέλη. Το Σύνταγμα αναθεωρείται εκ βάθρων και υπηρετεί τον λαό που υποχρεούται να τον γνωρίζει και να το προστατεύει. Η εξουσία περνάει εξ ολοκλήρου στην τοπική αυτοδιοίκηση που θα έχει τους αναγκαίους προσόδους και την κατάλληλη υποδομή για την επίτευξη των στόχων της για να είναι αληθινά κυρίαρχος ο λαός.

2.Ο Πρόεδρος της κυβέρνησης θα εκλέγεται από πανελλήνια ψηφοφορία και θα κατανέμει τα Υπουργεία στα εκλεγμένα μέλη που θα προέρχονται από τα νέα κόμματα που θα δημιουργηθούν( από λίστα εκλεκτών από όλη την επικράτεια σε ένα ψηφοδέλτιο ελεγμένοι εξονυχιστικά και φορολογικός και ποινικός, και κοινωνικός ανεξαρτήτως επαγγέλματος έχοντας κλείσει το 35 έτος της ηλικίας του – της). Συνεπώς οι ευθύνες θα είναι συλλογικές αφού η κυβέρνηση θα είναι διακομματική και όχι μονοκομματική.

3. Άμεσος διαχωρισμός κράτους – εκκλησίας. Η περιουσία περιέρχεται στο κράτος εφόσον είναι στην Ελληνική επικράτεια. Οι μοναχοί και οι ιερείς θα υποχρεούνται να υπηρετούν την θητεία τους ακόμη και αν έχουν το σχήμα αλλά σε εναλλακτικές υπηρεσίες το ίδιο διάστημα με τους υπόλοιπους υπόχρεους θητείας, Η οικονομική συνδρομή της πολιτείας δεν θα υφίσταται πλέον. Οι υπηρετούντες τα δόγματα σιτίζονται εξ ιδίων.

4.Ο στρατός είναι για την υπεράσπιση της χώρας και υπηρετούν τα μέλη του μόνον στην Ελληνική επικράτεια. Υποχρέωση στράτευσης θα έχουν όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες από την ηλικία των 18 ετών και για το διάστημα που θα κριθεί εύλογο για τις ανάγκες .

Οι Ελληνίδες που τεκνοποίησαν απαλλάσσονται της υποχρέωσης.

5. Οι συμμαχίες επανεξετάζονται στα πλαίσια συμφερόντων του Ελληνικού λαού.

6. Η παιδεία παρέχεται υποχρεωτικά από την πολιτεία σε 12ετή διάρκεια και συμμετέχουν των εξόδων οι γονείς συμβολικά αναλόγως εισοδημάτων. Οι αποδεδειγμένα πτωχοί εξαιρούνται και τα παιδιά έχουν την δέουσα υποστήριξη. (Κατάργηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των φροντιστηρίων τα οποία θα γίνονται έξτρα σε όσους τα χρειάζονται μέσα στο σχολείο σε κατηγορίες μαθητών που αποδειγμένα αδυνατούν να κατανοήσουν με την πρώτη τα διδαγμένα μαθήματα)

Η είσοδος στο πανεπιστήμιο είναι ελεύθερη μετά το πέρας της θητείας και ευθύνη των πανεπιστημίων είναι η αποβολή λόγω ανεπάρκειας από το πρώτο έτος. Με παράπλευρο τμήμα ερεύνα αγοράς εργασίας που θα διαλέγουν ανάλογα με την κλείσει του ο κάθε μαθητής που θα έχει διαλέξει ο ίδιος) Και υποχρεωτική διδασκαλία αρχαίων ελληνικών.

7. Η οικονομία είναι μικτή, περιοριζόμενο το κράτος μόνο στον χώρο της Δικαιοσύνης, τον Στρατό την Αστυνομία και την Παιδεία. Όλα τα άλλα αποτελούν ιδιωτικές δραστηριότητες των πολιτών και υπόκεινται σε αυστηρούς κανόνες σχέσεων με τους πολίτες. (το μεγαλύτερο ποσοστό της αστυνομίας θα είναι σε βάρδιες σε 24ορο στις γειτονιές φίλοι με τους πολίτες)

8. Σε κάθε χώρο εργασίας θα υπάρχει κουτί παραπόνων που θα το ελέγχει επιτροπή μεικτή από τον δήμο και τους εργαζομένους που θα αλλάζουν κάθε μήνα με κλήρωση μυστική και καθαρή. Δεν θα υπάρχουν συνδικαλιστικές οργανώσεις

Δημογραφικό .

1. Η υπογεννητικότητα αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της χώρας

Η οικογένεια μπορεί να είναι πολυμελής και θα έχει την αμέριστη υποστήριξη της πολιτείας τόσο σε οικονομικό αλλά και σε υγειονομικό πλαίσιο.( Όχι με φιλοδωρήματα ζητιανιάς, αλλά με την υποχρέωση της πολιτείας να στηρίζει την οικογένεια όχι δίνοντας λεφτά στους γονείς αλλά να συμμετέχει σε όλα τα έξοδα τον μαθητών μέχρι το 18 έτος της ηλικίας τους, αφού θα έχει τρις κατηγορίες φορολογικού εισοδήματος, οι φτωχοί δεν θα συμμετέχουν οικονομικά καθόλου, οι επόμενοι τα μισά, και τέλος όλα τα έξοδα στην τρίτη κατηγορία των εχόντων)

2. Οι μειονότητες που ζουν στην επικράτεια θα έχουν την προστασία της πολιτείας και την άμεση αναβάθμιση της ζωής των.

3. Οι παράνομοι μετανάστες συγκεντρώνονται καταγράφονται και επιστρέφουν στις χώρες καταγωγής των εκτός από τις περιπτώσεις των χωρών που είναι σε εμπόλεμη κατάσταση. Και σε αυτούς που διώκονται αποδεδειγμένα για τα πολιτικά τους φρονήματα με επίσημα διεθνές έγραφα.

Οικολογία.

Το φυσικό περιβάλλον είναι υπό την προστασία της πολιτείας. Οι δραματικές συνθήκες του αστικού περιβάλλοντος επιβάλλουν την αναγκαστική απαλλοτρίωση ευρύτατων περιοχών των αστικών πόλεων και ο επανασχεδιασμός για την στέγαση των πολιτών . Ανώτατο όριο αυτοτελών ιδιοκτησιών κατά πολίτη θα είναι μέχρι 2 οικίες. Οι επιπλέον ιδιοκτησίες θα φορολογούνται με 80 % και τα έσοδα θα διατίθενται υπέρ των πόλεων που ανήκουν. (Στον αγροτικό τομέα θα επανέρθουμε με περισσότερες λεπτομέρειες γιατί είναι ο βασικότερος τομέας και σαν παραγωγή και στην υγεία, περιληπτικά, ο γεωπόνος δεν θα είναι στο γραφείο αλλά στο χωράφι με τον αγρότη, και  η χρήση τον φυτοφαρμάκων θα είναι ευθύνη του κράτους και του γεωπόνου και δεν θα πωλούνται στο ελεύθερο εμπόριο)

Ευρωπαϊκή Ένωση.

Έξοδος άμεση από την οικονομική ζώνη του ευρώ και μη αναγνώριση όλων των χρεών από εκδοθέντα ομόλογα, αλλά αντιθέτως οι συναφθείσες τραπεζικές δανειοδοτήσεις κατόπιν ελέγχου Και διαγράφοντας τα εικονικά τοκοχρεολύσια απάτης και κερδοσκοπίας αναγνωρίζονται. Ανάκληση των επιζήμιων συμφωνιών με την Ε.Ε. και δίδονται στην δημοσιότητα όλα εκείνα που θα αναγνωρίσουμε.

Εθνικοποιούνται οι τράπεζες και λειτουργούν υπέρ του πολίτη και της ανάπτυξης του. Η επίκληση του τόκου απαγορεύεται.

Δικαιοσύνη .

Στήριγμα του πολιτεύματος η Δικαιοσύνη θα είναι ανεξάρτητη . Οι δικαστές θα είναι εκλεγμένοι από το ίδιο τους το σώμα και η θητεία τους στα ανώτατα αξιώματα θα είναι τριετής. Με ιδικό σώμα ελεγκτών της δικαιοσύνης από δικαστικούς και πολίτες με κλήρωση.

Αστυνομία .

Διαλύονται οι μονάδες επεμβάσεως και οι υπηρετούντες μετατίθενται για επάνδρωση στα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα. Δημιουργία σωμάτων πολιτοφυλακής με κριτήρια ίδια με των σωμάτων ασφαλείας για θεομηνίες και εσωτερική ασφάλεια εν καιρώ πολέμου.

Ψηφοφορία .

Δικαίωμα ψήφου έχουν από 18 μέχρι και 65 ετών υποχρεωτικά όλοι οι ευρισκόμενοι εντός επικρατείας ακόμη και οι Έλληνες του εξωτερικού έστω και αν είναι μόνιμοι κάτοικοι στην αλλοδαπή.

Ευχόμαστε η ηθική να επικρατήσει και το καλό της χώρας να πρυτανεύσει στις αποφάσεις των Ελλήνων.

 ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ-ΑΦΟΥΣΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>