«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΛΙΑΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ απο το ΠΑΜ.

Το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί όλους τους Έλληνες σε προσκλητήριο φιλίας, ομόνοιας και συμπαράταξης σε κοινό αγώνα, για να εμποδίσουμε τα σχέδια των νεοταξιτών για την πλήρη διάλυση της πατρίδας μας και του κοινωνικού της ιστού και την καταρράκωση της προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας:

Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν είναι ένα ακόμη Κόμμα. Είναι παλλαϊκό Κίνημα, βασισμένο στην αυτοοργάνωση και όχι σε εξουσιαστικές δομές. Δεν έχει και ούτε πρόκειται να αποκτήσει «καθοδηγητές, κομισάριους, ινστρούχτορες, γκαουλάιτερς». Οι εκπρόσωποί του είναι άμεσα ανακλητοί από αυτούς που εκπροσωπούν.

Δεν φιλοξενεί στους κόλπους του ούτε και πρόκειται να δημιουργήσει επαγγελματίες πολιτικούς που «θα σώσουν τον λαό», ούτε «επαγγελματίες πατριώτες» του τύπου «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ».

Το Πατριωτικό Μέτωπο δεν έχει, και ούτε πρόκειται να αποκτήσει ιδεολογικούς μπούσουλες-τυφλοσούρτες: βασίζει την πολιτική του πράξη, στην Ελληνική σκέψη, την Ελληνική Ιστορία και τη Διεθνή εμπειρία από τους αγώνες των Λαών.

Η Ελληνική σκέψη και ιδιαίτερα του Αριστοτέλη, καθώς και η διεθνής εμπειρία, από τους αγώνες των λαών κατά της παγκοσμιοποίησης, της νέας τάξης και των πολυεθνικών, υπαγορεύουν ότι το Κίνημα μας θα πρέπει να είναι μια ενεργή ζωντανή διαδικασία σε διαρκή εξέλιξη και με ευέλικτη τακτική. Οι ιδεοληψίες το μόνο που επέτυχαν στο παρελθόν ήταν να σπρώξουν το λαό να διχαστεί και να αλληλοσκοτωθεί.

Η ιστορία αυτού του τόπου, γράφτηκε από πολεμιστές φιλοσόφους και δασκάλους, εθνεγέρτες όπως ο Ρήγας Φεραίος και ο Κοσμάς ο Αιτωλός, επαναστάτες όπως ο Κολοκοτρώνης, ο Καραϊσκάκης και ο Μακρυγιάννης, ποιητές όπως ο Αισχύλος, ο Σοφοκλής, ο Καβάφης και ο Ελύτης .

Δεν μπορούν να τη σβήσουν με μια μονοκοντυλιά, τοκογλύφοι και διεφθαρμένοι αγύρτες. Η εμπειρία από τα σύγχρονα κινήματα των λαών και των εθνών κατά της παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης με πρόσφατο το παράδειγμα του Πατριωτικού Κινήματος της Αργεντινής και του λαού της, απέδειξε πως όταν οι λαοί σταματήσουν να κυνηγούν διχαστικές χίμαιρες και ενεργήσουν ενωμένοι πατριωτικά, τότε μπορούν να πετάξουν απ’ την πλάτη τους κάθε Σόρος, κάθε χρέος, τη Goldman Sachs,το ΔΝΤ αλλά και τους ντόπιους Εφιάλτες. Πρέπει να σταματήσουμε την διάλυση της κοινωνικής μας συνοχής και την οικονομική κατρακύλα.

Να κηρυχτεί επαχθές το χρέος και να σταματήσει με νόμιμο τρόπο κάθε πληρωμή μέχρι να ορθοποδήσει η χώρα. Να ανακτήσομε το δικαίωμα της διαχείρισης του εθνικού μας νομίσματος με επιστροφή στη δραχμή και ανάπτυξη της πρωτογενούς αγροτικής παραγωγής. Να φροντίσομε στη κρίση που έρχεται να μη πεινάσει κανείς. Να μπει άμεσα διατίμηση στα είδη πρώτης ανάγκης (διατροφή, καύσιμα) και να ελεγχθούν τα άνομα συμφέροντα που λυμαίνονται την αγορά ανεξέλεγκτα. Τέρμα στο ξεπούλημα της χώρας: να υπερασπιστούμε τους μόχθους του Λαού μας, (εθνικές οδοί, τηλεπικοινωνίες, ηλεκτρισμός, ύδρευση κλπ). Καμιά χάρη στις Τράπεζες- άμεση εθνικοποίηση των τραπεζών αντί για άλλες χαριστικές διατάξεις. Να «φάμε πέτρες» και να μείνομε Έλληνες.

Να αποκατασταθεί η ισονομία και το αίσθημα δικαίου με άμεση κατάσχεση των περιουσιών των διεφθαρμένων και επιόρκων πολιτικών και δημόσιων λειτουργών και παραδειγματική καταδίκη των ενόχων για προδοσία ή διαφθορά και κατασπατάληση της δημόσιας περιουσίας. Οι κλέφτες να υποχρεωθούν σε δημόσιο κοινωνικό έργο με την επιτήρηση κοινωνικού λειτουργού ώσπου να ξεχρεώσουν τη ζημία στα κοινά.

Παλλαϊκή άμυνα και προστασία της νομιμότητας και της ατομικής και συλλογικής περιουσίας. Επιστροφή στην κοινωνία της παραγωγικής αλληλεγγύης, με οικοδόμηση σχέσης συνεργασίας και εμπιστοσύνης εργαζομένων, επιχειρηματιών και συλλογική προστασία των αδυνάτων και ασθενών. Να προστατέψουμε τον απειλούμενο εθνοχώρο μας, από το σχεδιαζόμενο διαμελισμό του: ΟΧΙ στο σχέδιο Ανάν, ΟΧΙ στη μετονομασία της Μακεδονίας μας σε «Νότια Μακεδονία», ΟΧΙ στην κοσσοβοποίηση της Θράκης, ΟΧΙ στη διχοτόμηση του Αιγαίου και φυσικά ΟΧΙ στο διωγμό των Ελλήνων της Βορείας Ηπείρου. Ελάχιστη τιμωρία για όποιον απεργάζεται τη διάλυση της Ελλάδας η στέρηση της ιθαγένειας και η αποπομπή.

Να βάλουμε φραγμό στην μεθοδευμένη βίαια αλλαγή του δημογραφικού ιστού της χώρας, που συστηματικά προγραμμάτισαν και εφάρμοσαν τα εκτελεστικά όργανα της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης. Να δείξομε στα νέα παιδιά που ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τη χώρα μαζικά σε μια νέα προσφυγιά χωρίς προηγούμενο μια άλλη Ελλάδα όχι αυτή που τους προσβάλλει και τους φτύνει κατάμουτρα όπως η σημερινή. Το Πατριωτικό Μέτωπο καλεί τους νέους να πάρουν το Κίνημα στα χέρια τους και να το μετατρέψουν σε εργαλείο όχι μόνο τιμωρίας των ενόχων, αλλά και συλλογικής τους δημιουργίας για να δούμε επιτέλους τα όνειρα μας, να παίρνουν εκδίκηση.
Ας γίνει το Πατριωτικό Κίνημα ευκαιρία και αφορμή να σηκώσομε ξανά τα τιμημένα όπλα της Ελληνικής Ιστορίας, της Φιλοσοφίας, της Μουσικής , του Πνεύματος και να αντιστρέψομε την πολιτιστική γενοκτονία που εφαρμόζεται καθημερινά από το Υπουργείο Αποβλάκωσης & Εκτουρκισμού την Υποκρισία Πολιτισμού και τα Μαζικά Μέσα Εξευτελισμού (ΜΜΕ).

Όποιος πίστεψε ότι ήρθε η ώρα να τελειώνει με την Ελλάδα και τον Λαό της, θα μας βρει στο δρόμο του.

http://www.pamet.gr/emeis%20oi%20polites.php

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΦΙΛΙΑΣ, ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ απο το ΠΑΜ.

  • ΑΠΟ ΤΟ [74] ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΘΗΚΕ [ ΜΗΧΑΝΗ ] ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ .ΣΗΜΕΡΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΥΛΗΣΤΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΔΗΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΟΝΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ..ΔΝΤ..ΕΕ..ΕΚΤ..ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΗ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ.ΓΑΠ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>