«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η Ελλάδα το πιόνι του σιωνισμού!

Πιέσεις Ομπάμα να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ ως τις εκλογές

Φόβος ότι μια έξοδος της θα έπληττε τις πιθανότητες νίκης στην αναμέτρησή του με τον Ρόμνεϊ

Πιέσεις Ομπάμα να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ ως τις εκλογές

Η κυβέρνηση Ομπάμα φέρεται να πιέζει τις χώρες της Ευρωζώνης να αναβάλλουν τυχόν αρνητικές αποφάσεις για την Ελλάδα, δηλαδή ενδεχόμενη έξοδο από το ευρώ, μετά τις προεδρικές εκλογές στις 4 Νοεμβρίου, σύμφωνα με με βρετανικές κυβερνητικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Independent.

Σύμφωνα με τις πηγές της βρετανικής εφημερίδας, Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν για το ενδεχόμενο η Ελλάδα να κριθεί ότι δεν έχει κάνει αρκετά για να εκπληρώσει τους στόχους της και η δόση να μην εκταμιευτεί, γεγονός το οποίο θα προκαλούσε αυτόματα την έξοδό της από την ευρωζώνη, εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Η αμερικανική κυβέρνηση καλεί –αναφέρει η εφημερίδα– τις κυβερνήσεις της ευρωζώνης να μην λάβουν κάποια δραστική απόφαση πριν από τις εκλογές, καθώς φοβάται ότι αυτό θα αποσταθεροποιούσε τις αγορές και θα αποδυνάμωνε τις πιθανότητες επανεκλογής του Ομπάμα. Ευρωπαίοι ηγέτες φέρονται να αντιμετωπίζουν ευνοϊκά τις αμερικανικές εκκλήσεις αφού φοβούνται πως ο Μιτ Ρόμνεϊ θα ακολουθήσει μια πιο «απομονωτική» πολιτική από ό,τι ο σημερινός Αμερικανός πρόεδρος.

Αρθρο στελέχους του American Enterprise Institute

«Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ο πρόεδρος Ομπάμα πριν από τις εκλογές Νοεμβρίου, είναι μια ελληνική έξοδος από το ευρώ», υποστηρίζει, με άρθρο του, ο καθηγητής οικονομίας και στέλεχος του American Enterprise Institute, Ντέσμοντ Λάχμαν.

Ένα τέτοιο γεγονός, όπως σημειώνει, θα οδηγούσε σε ντόμινο εξελίξεων και άλλες χώρες της Ευρωζώνης, επιταχύνοντας μια ευρωπαϊκή τραπεζική κρίση, που, με τη σειρά της, θα ταρακουνούσε τις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι τα στοιχεία που έρχονται από την Αθήνα δείχνουν ότι μια τέτοια εξέλιξη για την Ελλάδα θα μπορούσε κάλλιστα να συμβεί κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών, με όλες τις αρνητικές συνέπειες για τις ΗΠΑ και την παγκόσμια οικονομία.

Τους τελευταίους μήνες, εν όψει των επικείμενων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου, προβάλλεται όλο και περισσότερο στις ΗΠΑ, η άποψη ότι ο Μπαράκ Ομπάμα παροτρύνει τους Ευρωπαίους ηγέτες να επιλύσουν με περισσότερη αποφασιστικότητα την κρίση χρέους, γιατί μια έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ – για παράδειγμα- θα αποτελούσε δυσάρεστη εξέλιξη για την υποψηφιότητα επανεκλογής του στην προεδρία της χώρας.

Στο μεταξύ, η «Ουάσιγκτον Ποστ» προβάλλει στην ιστοσελίδα της τη συνάντηση Σαμαρά – Μέρκελ, σημειώνοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός ανέφερε ότι η χώρα χρειάζεται «χρόνο να αναπνεύσει» και ότι η κα Μέρκελ δήλωσε πως η Γερμανία θέλει την Ελλάδα στο ευρώ.

Στην ανταπόκριση από το Βερολίνο επισημαίνεται ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ζήτησε χρόνο για να προχωρήσει σε επώδυνες μεταρρυθμίσεις και σε περικοπές δαπανών.

Για την κα Μέρκελ, υπογραμμίζεται ότι δεν ανταποκρίθηκε άμεσα στην έκκληση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για περισσότερο χρόνο ώστε να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις, προσθέτοντας, όμως, ότι η Γερμανίδα Καγκελάριος τόνισε ότι η χώρα της θέλει την Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη και πως αναμένει την έκθεση της τρόικας τον επόμενο μήνα.

Η εφημερίδα επικαλείται κορυφαίους Γερμανούς πολιτικούς οι οποίοι, όπως σημειώνεται, εξέφρασαν βαθιά δυσπιστία στο ενδεχόμενο να υπάρξουν σημαντικές παραχωρήσεις προς την Ελλάδα.

Η εφημερίδα «Νιου Γιορκ Τάιμς» αναφέρει ότι οι διακοπές τελείωσαν νωρίς αυτό τον χρόνο στην Ευρωζώνη, σημειώνοντας την κατάσταση σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία. Επίσης, προσθέτει ότι στη Γερμανία άρχισαν και πάλι οι πολιτικές συζητήσεις για το ευρώ και ότι η νέα σοσιαλιστική κυβέρνηση της Γαλλίας έχει να αντιμετωπίσει το δικό της έλλειμμα.

«Ο Σεπτέμβριος αναμένεται να είναι αρκετά δραματικός στην Ευρωζώνη», δήλωσε η Μέγκαν Γκριν, εκτελεστική διευθύντρια για την Ευρώπη του ομίλου Παγκόσμιας Οικονομίας του Ν. Ρουμπίνι.

Τέλος, προβάλλεται η άποψη ότι το «πρώτο πρόβλημα» για τους ηγέτες της Ευρωζώνης είναι η Ελλάδα, τονίζοντας ότι ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς ζητά περισσότερο χρόνο και ότι η κα Μέρκελ φαίνεται πρόθυμη να εξετάσει αυτό το ενδεχόμενο, γιατί είναι αποφασισμένη να διατηρήσει την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.

http://www.tovima.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>