«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι λέει ο ποιητής;;;

  Η επιστροφή στη δραχμή   ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ……..

ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ….. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ, ΤΙ ΤΟΥΣ  ΓΙΝΕΤΑΙ;;;
ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΟΥΜΕ;;

[1] Η επιστροφή στη δραχμή δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, λέει ο «πατέρας» του Ευρώ   http://www.sofokleous10.gr/portal2/index.phpoption=com_content&view=article&id=69335&catid=9&Itemid=73
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα τη γύριζε 20 χρόνια πίσω και θα χρειαζόταν να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα έως ότου επανέλθει σε επίπεδο ζωής σαν το σημερινό, σημειώνει σε συνέντευξή του στο «Βήμα», ο Καναδός νομπελίστας οικονομολόγος Ρόμπερτ Μαντέλ, (ποιος του έδωσε το βραβείο;;;) ο αποκαλούμενος «πατέρας» του ευρώ.Ο ίδιος δεν συμμερίζεται την εκτίμηση της Citigroup για πιθανότητες 90% εξόδου της Ελλάδας από το κοινό νόμισμα, επισημαίνει ότι αυτές οι πιθανότητες δεν είναι πάνω από 25% και τονίζει ότι «η άνοδος του ελληνικού ΑΕΠ, αν και ως έναν βαθμό οφειλόταν στις κρατικές δαπάνες, υπήρξε από τις υψηλότερες πανευρωπαϊκά ως το 2008». «Ο νομπελίστας οικονομολόγος εκτιμά ότι ακόμα και αν η Ελλάδα επέστρεφε στη δραχμή και την υποτιμούσε έως και 50%, δεν θα έλυνε το πρόβλημά της, δεδομένου του υψηλού της χρέους.«Κανένα σύστημα, σε καμία χώρα στον κόσμο δεν μπορεί να διατηρηθεί όταν συνδυάζει υψηλό χρέος και μεγάλα ελλείμματα» εξηγεί.Τέλος, τάσσεται για άλλη μια φορά υπέρ της έκδοσης ευρωομολόγου, σημειώνοντας πως «είναι ένα μεγάλος άσος στο μανίκι της ΕΕ. Μπορεί να προσφέρει αίσθηση σταθερότητα και έχει τη δυνατότητα να αποβεί εξαιρετικά δημοφιλές».* Η εργασία του Μαντέλ περί νομισματικής δυναμικής, τη δεκαετία του 1970 αποτέλεσε το θεμέλιο οικοδόμησης του ευρώ.

[2]  Παράλληλη κυκλοφορία δύο νομισμάτων στην Ελλάδα προτείνουν Γερμανοί οικονομολόγοι
http://www.sofokleous10.gr/portal2/index.php?option=com_content&view=article&id=69543&catid=9&Itemid=73
Την παράλληλη κυκλοφορία ευρώ και «νέας δραχμής» στην Ελλάδα, προτείνει ομάδα Γερμανών οικονομολόγων και εκπροσώπων της γερμανικής οικονομίας, σύμφωνα με δημοσίευμα της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt.

[3] Δεν υπάρχουν ΜΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ::: Να απαντήσουν στα παρακάτω::: Κάτι λέγει ο άνθρωπος……..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΗ “ΜΑΛΑΚΑΣ” Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ Ή ΟΧΙ;;;

—– Original Message —–

From: Dr. Panos Pappas

To: ppappas@papimi.com

Sent: Sunday, January 29, 2012 9:21 AM

Subject: ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΑΠΣΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΡΑΧΜΗ.
ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΑ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥΛΕΟΝΤΟΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ  ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.
ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ, ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΥΣΟ, ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΟΛΛΑΡΙΟ,., ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΞΑΓΩΓΕΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΟΥΑΝΚ.

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΑΝΙΖΕΣΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΤΕ.

[4]   Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: Ένα χρονό λέγει για ΕΥΡΩΔΡΑΧΜΗ. Τον έθαψαν το κατεστημένο και ο βλάκας λαός.
http://laos.infolabs.gr/videos/2992/%CE%93.%CE%9A%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%91%CE%A6%CE%95%CE%A1%CE%97%CE%A3-31-7-12

ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
Δεν είναι δυνατόν άνθρωποι υψηλής ποιότητος λογικής και αντικειμενικότητας με μπέσα και με παρρησία να μην συμφωνούν οι απόψεις τους, είτε πολιτικοί είτε αρχηγοί κόμματων είτε φιλόσοφοι κλπ. ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΝ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
Στην αντικειμενική αντικειμενικότητα δεν υπάρχουν πολλές αλήθειες, ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ και οι απόψεις μας αναγκαστικά συμπίπτουν με την λογική.

Εκτός και ΑΝ πρόκειται για αγαθούς, φθονερούς, μονόπλευρα μορφωμένους, ή εγγράμματους και αγράμματους αμόρφωτους μαλάκες κλπ. Οι ανώτεροι άνθρωποι, οι υψηλής ποιότητος, λένε την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, και οι κατώτερης ή τα καθάρματα ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ.

Όλοι έχουν το δικαίωμα να πουν την ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ή είναι θεοί.

Και μην ξεχνάτε: Από όσα ακούς να μην πιστεύεις τίποτα, και από όσα λες να πιστεύεις τα μισά. Μην «τρώτε» ότι σας σερβίρουν, ούτε ότι σας σερβίρω εγώ ως ΑΛΗΘΕΙΑ, ασχέτως αν το δέχονται χιλιάδες κουτορνίθια.

Διεθνές φαινόμενο οι *Μ-βλακείες των οικονομολόγων..
=Τα ξένα κράτη έχουν εξωτερικό χρέος πάνω από ότι η Ελλάδα  ( πχ. Αγγλία 400% )του ΑΕΠ… Και ποιο σας είπε ότι, τα ξένα κράτη δεν έχουν οικονομολόγους *Μ-βλάκες;; Απλός προηγούμαστε ως ΕΛΛΗΝΕΣ…

=Μέσα στην βουλή των ανικάνων μιλήσει ο γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, (του Δι -Νε -Του…..) Ντομινίκ Στρος Καν. Και έδωσε εντολές στα ανθρωπάκια και ξεφτιλίσθηκαν μέσα στη βουλή.. Λόχος προσοχή ειμί επίκυψη. Ειμί ανάπαυση, εμπρός μαρς, κάτω τα κεφάλια…….

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Οι “οικονομολόγοι”!!
ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;;;  Πρώτα οι σύμβουλοι η τρόικα το Δι-Νε-Του…!!! Το παρακράτος και τώρα οι τράπεζες κλπ.
=Θα πάρουν καινούρια μέτρα..  θα έχουμε και καινούριους μαλάκες;;
=Σε πέντε τραπεζίτες του κόσμου χρωστάνε όλα τα κράτη του κόσμου, 40 τρις ευρώ είναι το ΧΡΕΟΣ
= ΕΛΕΓΑ: 20/9/2009 Πρόταση: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ και να κρατικοποιηθούν όλες. Καμία ιδιωτική…..
=Οι οικονομολόγοι του κράτους ισούνται μα άσχετους “επιστήμονας”
=1 Δανεικά παίρνουν μόνον οι μαλάκες εκτός μερικών ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ, ή *(ΕΕΕ = Εκτός Εξαιρετικών Εξαιρέσεων)
=2 Οικονομολόγοι του κράτους έχουν αξία όσο ένα κομπιουτεράκι των τεσσάρων πράξεων, του 1.5 Ευρώ.
Βλέπε: [85]  WWW.ΞΕΦΤΙΛΟΦΡΕΝΙΑ.news.tzinis.gr   Σατυρικός επιθετικός και αντικειμενικός…
Βλέπε: [98]Ανα-κατά-βάθυση Aναδιάρθρωση…. μάλον καταδιάρθρωση!
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ. Που ξεφτίλισαν την Ελλάδα Ικανοί με το προσόν της ανικανότητας.
Το πρόγραμμα που ακολουθεί είναι για μαλάκες, απαιτείτε γωνιακή συν–ένεση.
Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι: ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ και σεβασμό που σας έχω (Πέτρο Γιώργο Κώστα Χρήστο) είστε μαλάκες!!

Βλέπε: [95]      ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥ. (Υπερτίμηση του παραλόγου).

Ο ΣΟΥΠΕΡ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ: Οποιοδήποτε *Μ μπορεί να γίνει υπέρ-οικονομολόγος Αρκεί να ξέρει τι χρωστάει, τι τον χρωστάνε και τη μπορεί να εισπράξει από αυτά.
1)  Για μένα: Μπορείς να είσαι οικονομολόγος (του κράτους) χωρίς να σπουδάσεις αρκεί να μην είσαι μαλάκας, για να είσαι οικονομολόγος είναι το ποιο εύκολο πράγμα, αρκεί να ξέρεις πρόσθεση αφαίρεση, ή και πολλαπλασιασμό και διαιρέσει. Εκτός και εάν θέλεις να κάνεις κομπίνες μάρκετινγκ και να αποφεύγεις την εφορία κλπ.
2) Είναι υπερβολικά ξεφτηλιστηκό για έναν οικονομολόγο του κράτους να λέγει ότι είναι οικονομολόγος.

Μπορεί να είσαι οικονομολόγος του κράτους χωρίς να είσαι μάπας; Όταν βλέπεις τις σπάταλες τους τρελούς μισθούς, το δημόσιο χρέος και συνεχίζεις να παίρνει δανικά, υποθηκεύεις το κράτος και αναδεικνύεσαι σε διεθνή *Μ-βλάκας.

3) Το να είσαι “οικονομολόγος” το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι να κάνεις οικονομία ΜΟΝΟΝ στις βλακείες (μαλακίες) σου. Να είσαι ΑΣΧΕΤΟΣ με την οικονομία. Και να έχεις σπουδάσει, όχι σε σχολές αναγνωρισμένες από το κράτος.αλλά σε κράτος αναγνωρισμένο από τις σχολές!.
Οικονομολόγοι  και να λέγει ΨΕΜΑΤΑ γίνετε;;; -Γίνετε και παραγίνετε, όταν δεν ξέρουν τι τους γίνετε!
=ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ των προτέρων για την κατανόηση σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:  http://users.otenet.gr/~tzinis/ikologika.htm  Βλέπε: [85]+Βλέπε: [98]+Βλέπε: [95]
Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)  Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>