«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η βρετανική αστυνομία εισήλθε στο κτήριο της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο!

Οι βρετανοί αστυνομικοί σήμερα τη νύχτα εισήλθαν στο κτήριο, στο δεύτερο όροφο του οποίου βρίσκεται η πρεσβεία του Ισημερινού όπου κρύβεται ο ιδρυτής του  «Wikileaks» Τζουλιάν Ασάνζ.

Εχθές ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ του Ισημερινού Ricardo Patiño δήλωσε, πως οι αρχές της χώρας αυτής θα ανακοινώσουν σήμερα την απόφασή τους σχετικά με την χορήγηση πολιτικού ασύλου στον Ασάνζ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΥΠΕΞ, οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας απείλησαν, πως εάν ο ιδρυτής του «Wikileaks» δεν τους εκδοθεί, τότε η αστυνομία του Λονδίνου θα εισέλθει στο χώρο της πρεσβείας του Ισημερινού και θα τον συλλάβει.

Ο Ασάνζ αποτάθηκε στη διπλωματική αποστολή ζητώντας να του δοθεί πολιτικό άσυλο, δηλώνοντας πως δέχεται πολιτική δίωξη.

Οι εφημερίδες

Επιστροφή στην εποχή των κανονιοφόρων και επίδειξη δύναμης και πρωτοφανούς κυνισμού.  Τώρα  η επιστήμη έστειλε ρομπότ στο Άρη και φάνηκε πως αυτή είναι η ελπίδα για την διαφορετική αντίληψη που πρέπει να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος, για την καθημερινότητά του, την πρόοδο του, θα  έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική από την εικόνα που παρουσιαζόταν πριν ένα με δύο αιώνες.

Δυστυχώς οι ίδιοι λαοί με τις ίδιες πρακτικές και την ίδια αλαζονική στάση ζωής οδηγούν τις από κάθε άποψη απαράδεκτες και εγκληματικές ενέργειες των ηγητόρων τους σε επικίνδυνες ατραπούς για την ανατροπή της ειρήνης.

Όλοι αυτοί που υποτίθεται εξυμνούν την Δημοκρατία ως μοναδικό πολίτευμα για την ευημερία των λαών, όλοι αυτοί καταστρατηγούν με τον πιο βάρβαρο και κυνικό τρόπο την ιερή πράξη καταφυγής ενός ανθρώπου στην πρεσβεία άλλου κράτους και την αναζήτηση ασύλου. Περίμεναν την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων για να προβούν οι Άγγλοι στην απαράδεκτη εισβολή σε πρεσβεία άλλης χώρας.

Με τις πράξεις αυτές νομιμοποίησαν τα όποια πολιτικά κόμματα να συμπεριφερθούν με ανάλογο τρόπο σε όποιον ζητά  καταφύγιο για οποιοδήποτε λόγο στην χώρα μας. Προφανώς δεν αναφέρομαι στην νομιμοποίηση χιλιάδων προσφύγων που τα δύο κόμματα της συμφοράς ¨έπαιξαν¨ μαζί τους τάζοντας και εκβιάζοντας την ανθρώπινη αδυναμία. Αναφέρομαι στην παράδοση άνευ όρων στα κελεύσματα των νέων ιδιοκτητών της χώρας μας για άβουλη πολιτική.

Ελάχιστοι μάλλον γνωρίζουν ότι η χώρα μας έχει υπογράψει την συνθήκη του Δουβλίνου που πέρα από την θεοποίηση και ανάδειξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητάει και 50 εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, δηλαδή το 15% περίπου, λόγω γήρανσης του πληθυσμού. Τα θέματα που έχουν οι σελίδες του «Wikileaks» πρέπει να έχουν τρομερό ενδιαφέρον διαφορετικά δεν θα λύσσαζαν στην κυριολεξία να  εξαφανίσουν Τζουλιάν Ασάνζ. Οι εφημερίδες και ο τύπος γενικότερα στην Ευρώπη πλην εξαιρέσεων είναι κατευθυνόμενος και δημιούργησαν ένα νέο  ¨τύπο¨ Ευρωπαίου. Τον απαθή άνθρωπο, τον άνευρο και πολιτικά ανεγκέφαλο και πάνω από όλα ένα φοβισμένο και πρόωρα παραιτημένο από κάθε διεκδίκηση.

Σε εμάς στο Ε.Πα.Μ. έπεσε ο κλήρος να αντιστεκόμαστε με καθαρό λόγο και να προσπαθούμε να διαφωτίσουμε και να αφυπνίσουμε αποχαυνωμένες συνειδήσεις στον τόπο αυτό. Είμαστε στην αρχή της νικηφόρας πορείας ,για το δυνάμωμα της πάλης απέναντι στην αμάθεια και τον σκοταδισμό. Όλοι πρέπει να βρούμε εκ νέου την χαμένη αρχή των αξιών της φυλής μας και να την διαδώσουμε στους συμπατριώτες μας για την συστράτευση και την προάσπιση  των ιδανικών και των προτύπων που οφείλουμε να έχουμε. Να λοιπόν το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για  εμάς και τα παιδιά μας.

Μ.Γ.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>