«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;
Δημοκράτες και απαξάπασες οι δημοκρατικές δυνάμεις που κατακεραυνώνετε κάθε είδους «πογκρόμ», αρκεί τα θύματά του να μην είναι Έλληνες, γιατί δεν εφαρμοζετε στο σπίτι σας τη φιλοξενία που απαιτείτε να δείξουν οι άλλοι;

Προς όλους του επαγγελματίες της επιλεκτικής πονοψυχίας που δεν άκουσαν και δεν έχουν να πουν λέξη για το δικαίωμα της Μυρτούς και της κάθε Μυρτούς να κάτσει στα βραχάκια μιας παραλίας της πατρίδας της και να ακούσει τη μουσικούλα της κοιτάζοντας τη θαλασσίτσα, χωρίς να κινδυνεύει να της πολτοποιήσει το πρόσωπο και να την βιάσει ημιθανή κάποιος καημένος μετανάστης.

Ο Ξένιος Ζευς, κύριοι, δεν κατοικεί σε ξέφραγα αμπέλια, ο Ξένιος Ζευς δεν έχει σχέση με τα κωλοχανεία στα οποία επικρατεί χάος, έγκλημα, βρωμιά και αναρχία.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί σε σπίτια νοικοκυραίων, που σέβονται, αγαπούν και τιμούν τον εαυτόν τους και τον χώρο τους.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που οι άνθρωποι αισθάνονται ευγνωμοσύνη και τιμή για τη γη που τους γέννησε, και για όσα τους δίνει.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που η φιλοξενία αιτείται και δίδεται, όχι εκεί που μπαίνει ο μπουκαδόρος και κατσικώνεται με το έτσι θέλω.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που ο φιλοξενούμενος σέβεται τον οικοδεσπότη και τιμά την φιλοξενία του.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί εκεί που ο ξένος τιμά το χώμα που τον φιλοξενεί και δεν το βάφει με το αίμα του νοικοκύρη, ούτε με τα ούρα του.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί σε τιμημένους χώρους κι όχι σε χεσμένους και κατουρημένους.

Ο Ξένιος Ζευς κατοικεί στην ευταξία στην καθαριότητα στην καλαισθησία, στην στάση ζωής που τιμά τον άνθρωπο.

Ο Ξένιος Ζευς έφυγε από την Ελλάδα όταν κυριάρχησε η προπαγάνδα του μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δώσετε, όταν θεωρήθηκε επιβεβλημένο πολυπολιτισμικό στοιχείο η ανοχή στην λεηλασία, στη βρωμιά, στο έγκλημα αρκεί να διαπραττονται από την ελιτ και από τους λαθρομετανάστες.

Ο Ξένιος Ζευς έφυγε όταν κυριάρχησε η προπαγάνδα της αριστερίστικης μηδενιστικής ανωτερότητας που επέβαλε ως πολιτικώς ορθό να μην αντιμετωπίζονται οι λαθρομετανάστες σαν άνθρωποι υπεύθυνοι για τις πράξεις και τις προθέσεις τους, αλλά σαν χαριτωμένα pets που ό,τι κι αν κάνουν το παραβλέπουμε γιατί είναι χαριτωμένα… με μοναδικό κριτήριο ότι έχουν μπει λαθραία στη χώρα!

Δεν έχω δει μεγαλύτερη μείωση ανθρώπινης υπόστασης απ’ αυτήν την μεθοδευμένη στάση.

Κι όλοι εσείς ιδεολόγοι που ξαναθυμηθήκατε τον Ξένιο Ζευ, αντί να λέτε στην κοινωνία τι να κάνει με ανακοινώσεις και κόντρα ανακοινώσεις και να παριστάνετε τη «Μάρθα Κλάψα» σε μια ταινία που δεν συγκινεί πια κανέναν, ούτε ως σενάριο ούτε ως η υποκριτική τέχνη, γιατί δεν μας δείχνετε κάνοντας στο σπίτι σας αυτό που ζητάτε από την Ελλάδα;

ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΑΣ

Γιατί να υπάρχει πόρτα στο σπίτι; Η πόρτα εκφράζει μια διάκριση.

Είναι από μόνη της μια δήλωση “Πίσω απ’ αυτό το ξύλο ο χώρος είναι δικός μου τον ορίζω εγώ κι εγώ θα πω αν θα μπεις ή όχι. Θα διακρίνω αν μου αρέσεις και σε θεωρώ κατάλληλο να σε βάλω στο χώρο μου. Αν δεν θέλω δεν μπαίνεις”

Πόρτα σημαίνει ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Να καταργηθούν λοιπόν! Αφού ζητάτε «ανοιχτή κοινωνία» ανοίξτε πρώτοι εσείς τα σπίτια σας!Ανοικτά Σπίτια! Χωρίς πόρτες! Να μπει ο Ξένιος Ζευς να κατοικήσει… στο πρόσωπο όποιου περνάει απ’ έξω.

Όποιος θέλει να μπαίνει την ώρα που κοιμάστε, που είστε στο μπάνιο και κατουράτε, ή λείπετε, να βολτάρει στο χώρο σας, να κάνει ό, τι θέλει. Να κάτσει, να ξαπλώσει με τα παπούτσια στον καναπέ σας, να ανοίξει το ψυγείο σας, τα συρτάρια σας… να τα ψάξει έτσι για να γουστάρει, αν βρει κάτι που του αρέσει δεν πειράζει να το πάρει… Φυσικά δεν χρειάζεται να πάρει την άδειά σας. Αν του αρέσει πολύ ο χώρος σας να φωνάξει κι άλλους από την οικογένειά του και να εγκατασταθούν.

Όταν θα επιστρέψετε θα τους βρείτε εκεί, αλλά ο προοδευτικός ανώτερος άνθρωπος που θέλει τον Ξένιο Ζευ δεν θα έχει πρόβλημα με αυτό, έτσι δεν είναι; Να ενωθούν κι οι οικογένειες, βρε αδελφέ, να μην νοιώθει μόνος μαζί σας.

Ε… κι αν κάτι δεν τους αρέσει στο σπίτι σας ή προσβάλει τα ήθη και τα έθιμά τους θα το βγάλετε αμέσως, εννοείται!

Κι αν θέλει να προσθέσει κάτι που μπορεί να μην σας αρέσει ή να μην σας ταιριάζει -φυσικά δεν μιλάμε ότι μπορεί να σας προσβάλει, η έννοια της προσβολής για σας απλώς δεν ισχύει- θα πρέπει να μάθετε επιτέλους, να δείχνετε ανοχή σε στοιχεία άλλης πολιτισμικής ή θρησκευτικής κουλτούρας στον προσωπικό σας χώρο!

Αν επίσης ο τρόπος που κυκλοφορούσατε ή ντυνόσασταν ως τώρα τους ενοχλεί ή προσβάλει το θρησκευτικό τους συναίσθημα ή την ηθική τους, θα αλλάξετε ντύσιμο και συνήθειες και θα προσαρμοστείτε, γιατί τώρα το σπίτι σας θα είναι πολυπολιτισμικό, ελέω του Ξενίου Ζηνός που επικαλείστε…

Φυσικά με την απόφαση να εγκατασταθεί στο σπίτι σας, ο όποιος κι αν είναι αυτός, θα πάρει κι ένα ποσοστό συνιδιοκτησίας επί του μέχρι τώρα χώρου σας και πάνω σε ό,τι άλλο σας ανήκει και θα συναποφασίζετε πλέον, για το τι θα κάνετε στο σπίτι σας και στα άλλα κοινά σας, πλέον, περιουσιακά στοιχεία!

Α! κι εξηγήστε και στις κόρες σας και στους γιους σας ότι ο Ξένιος.. επιβάλει όταν έχουν ορεξούλες οι φιλοξενούμενοι να μην αντιδρούν, γιατί τους εξοργίζουν κιόλας.

Αν κάποια φορά ή και περισσότερες παραφερθούν λιγάκι θα κάνετε ότι δεν έγινε τίποτα, είναι άλλωστε τόσο χαριτωμένο να παραφέρονται, και σίγουρα αν σηκώσουν χέρι εσείς θα φταίτε που κάτι κάνατε και το προκαλέσατε. Για αυτό θα πρέπει να είστε πολύ λεπτοί και διακριτικοί σχεδόν σαν να μην υπάρχετε.

Αφού αυτό το απαιτείτε για όλους τους άλλους, αρχίστε να το εφαρμόζετε στην προσωπική σας ζωή και στα σπίτια σας και μετά αφού δούμε όλοι τα οφέλη και εμπνευστούμε από το παράδειγμά σας, αφήστε μας να κρίνουμε, μεγάλοι δημοκράτες, αν είμαστε άξιοι να ζήσουμε κι εμείς αυτήν τη μεγαλειώδη εμπειρία ή να την αφήσουμε για λίγους εκλεκτούς κι ανώτερους όπως εσείς..

Επιτρέψτε μας μεγάθυμοι, πολυχρονεμένοι αγιατολλάχ της Νέας Τάξης να τον τιμήσουμε τον Ξένιο Δία, όπως καταλαβαίνουμε εμείς, γιατί μ’ αυτόν εμείς είμαστε πολύ παλιοί γνώριμοι, ενώ εσείς δεν είχατε ποτέ σχέση μαζί του…

Αν θελήσει κάτι θα μας το πει ο ίδιος.

Δεν χρειαζόμαστε ιερατείο πράσινων περικοκλάδων και μπορντωροδοπορτοκαλί μεσαζόντων!

πηγή http://e-citymap.gr/news/για-λαθρομεταναστεσ-καταργηστε-τισ-π/, εικόνα από http://enhmerwths-pa-sy-a.blogspot.com/2012/07/blog-post_3393.html

ΣΧΟΛΙΟ : 

Μας λένε συνεχώς ότι οι μετανάστες δεν είναι πρόβλημα, έχουν προβλήματα

εικόνα http://ntsoukalis.blogspot.gr/2012/03/blog-post_28.html

1. Ναι. Οι μετανάστες έχουν πρόβλημα, αλλά η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να τους την λύσει Και τότε γιατί τους καλεί εδώ μέσω της απίστευτης και πρωτοφανούς  σε παγκόσμιο επίπεδο νομοθεσίας ;;;; ( δείτε σχετικά Μεταναστευτικό: Άλλο πράγμα η ιθαγένεια, άλλο η υπηκοότητα και άλλο η άδεια παραμονής !)

2. Δεν είναι μετανάστες αλλά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ τους οποίους η κυβέρνηση  αφήνει να μπουν στην χώρα και μετά αβέρτα κουβέρτα νομιμοποιεί

3. Κύριοι της κυβέρνησης, εσείς δεν μπορείτε να φροντίζετε τους νόμιμους εργοδότες σας , τους Έλληνες δηλαδή. Τότε πως θαρρείτε ότι είσαστε σε θέση να φροντίζετε τους ξένους;;; Και με ποιανού έγκριση και χρήματα έχετε την ψευδαίσθηση ότι θα το κάνετε;;;

http://justiceforgreece.wordpress.com/

cristina simelas@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΞΕΝΙΟΥ ΖΗΝΟΣ;

  • Λεωνίδας Μπίλλης

    Χριστίνα εύγε!
    Είσαι από τις ελάχιστες πλέον, εναπομείνουσες Ελληνίδες.
    Είθε να σε γνωρίσω.

    Δρ. Λεωνίδας Μπίλλης

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>