«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δάκρυα για τους λαθραίους, αναλγησία για τους Έλληνες

07/08/2012

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Είναι προφανές, γνωστό και παραδεκτό ότι ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι διακριτός, θεσμοθετημένος και σημαντικός για τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και του κοινοβουλευτισμού.

Αυτό που ζούμε, όμως, αυτές τις μέρες, που η χώρα παραπαίει και κλυδωνίζεται στο χείλος του γκρεμού, είναι η επιτομή του παραλογισμού.

Αυτές τις μέρες διεξάγεται μια επιχείρηση με σκοπό η χώρα να απαλλαγεί από τις ορδές των λαθρομεταναστών.

Αλλά πριν καλά-καλά ξεκινήσει η επιχείρηση, άρχισε ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του.

Άλλος ότι πρόκειται περί… πογκρόμ και πλήγματος στα ανθρώπινα δικαιώματα, συνδεόμενου μάλιστα με την επέτειο της… 4ης Αυγούστου (ΣΥΡΙΖΑ), άλλος ότι επιβαρύνονται οι περιοχές όπου μεταφέρονται οι λαθρομετανάστες (Ανεξάρτητοι Έλληνες), άλλος ότι το μέτρο είναι αναποτελεσματικό (Χρυσή Αυγή).

Όπως και σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, δεν προτείνεται κάτι άλλο.

Οι μοναδικές προτάσεις που φαίνεται να υπάρχουν είναι προτάσεις των άκρων – είτε να κρατήσουμε όλους τους λαθρομετανάστες εδώ και… να φέρουμε κι’ άλλους, είτε να τους βάλουμε σε ένα καράβι και να… κάνει ασκήσεις ο στόλος (ή κάτι τέτοιο, τέλος πάντων).

Αυτό που όλοι κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν είναι πως σε περιπτώσεις όπως αυτή της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης, το σημαντικό είναι να σταλεί το μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να δεχθεί άλλα κύματα παρανόμων «επισκεπτών» και πως θα λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για να σταματήσει αυτή η επιδρομή.

Δεν αντιλαμβάνονται επίσης πως όλες αυτές οι παρεμβάσεις τους βλάπτουν και πολιτικά.

Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή Έλληνας που να επιθυμεί τη συνέχιση αυτής της κατάστασης – ειδικά μετά την αποτρόπαια εγκληματική πράξη στην Πάρο.

Είναι πραγματική ύβρις να μιλάμε για δικαιώματα λαθρομεταναστών, όταν έχει με τόσο βάναυση τρόπο παραβιαστεί το δικαίωμα στη ζωή ενός νεαρού κοριτσιού – ενώ μετά πάσης βεβαιότητος κινδυνεύει κάθε κορίτσι, αλλά και αγόρι και ενήλικες, που κυκλοφορούν στους δρόμους.

Παριστάνουν (κυρίως οι του ΣΥΡΙΖΑ, διότι οι άλλοι απλώς κάτι πρέπει να πουν) ότι υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα, ενώ στην πραγματικότητα απλώς προτιμούν να επικρατεί χάος στη χώρα, για να υποδύονται τους μελλοντικούς σωτήρες.

Παριστάνουν τους πονόψυχους και τους υπερασπιστές κάθε καρυδιάς καρύδι και στην ουσία αδιαφορούν για τους Έλληνες που δεινοπαθούν.

Έχουν και έναν ακόμη λόγο να προτιμούν την μπαχαλοποίηση της ζωής στη χώρα:

Όταν οι εικόνες που βλέπουν οι ξένοι – τουρίστες και επίδοξοι επενδυτές – είναι οι πιο τριτοκοσμικές, όταν δεν υπάρχει η παραμικρή ασφάλεια, όταν δεν μπορείς να κάνεις βήμα χωρίς να βρεθείς αντιμέτωπος με συμμορίες και την απόλυτη εξαθλίωση, ποιος θα πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα;

Ποιος επενδυτής θα έλθει να στήσει μια δουλειά σε μια χώρα όπου κυριαρχεί το έγκλημα, το παρεμπόριο, η ανομία;

Ποιος θα διανοηθεί να επισκεφθεί μια χώρα γνωρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του ενώ απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα σε μια ακρογιαλιά;

Η δυσφήμηση της χώρας, όμως, βολεύει εκείνους που την θέλουν εξαθλιωμένη και άφραγκη – για να έλθουν μετά να παραστήσουν τους σωτήρες.

Στην γειτονική Ιταλία, η προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή του Μπερλουσκόνι, αποφάσισε την δημιουργία στρατοπέδων κράτησης σε όλες τις περιφέρειες της χώρας.

Υπήρξαν και εκεί αντιδράσεις. Οι «βόρειοι» φώναζαν πως το πρόβλημα το έχει ο Νότος και επομένως έπρεπε, κατά τη γνώμη τους, στρατόπεδα να αποκτήσουν μόνο οι «νότιοι».

Η τότε κυβέρνηση, όμως, έστειλε αποφασιστικό μήνυμα: Η χώρα πρέπει να αδειάσει, θα ανοίξει από ένα στρατόπεδο σε κάθε περιφέρεια, τέλος. Και τα σκυλιά δεμένα.

Το σχέδιο, πάνω στο οποίο δούλεψε και η Ελλάδα, βασίζεται στο γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες δεν  πηγαίνουν σε μια χώρα για να μπουν στη φυλακή.

Έτσι, μόλις μετατρέπονται σε εγκλείστους, δηλώνουν τον τόπο καταγωγής τους και ζητούν να επιστρέψουν στις χώρες τους.

Παράλληλα, πηγαίνει και το μήνυμα στους υπολοίπους πως αν αποτολμήσουν παράνομη είσοδο στη χώρα, θα βρεθούν κρατούμενοι.

Τέλος, επισημαίνω μια σοβαρή παράμετρο που δείχνει να μην πολυλαμβάνεται υπ’ όψη:

Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χειμαζόμενη χώρα μας οφείλονται στην παράνομη μετανάστευση.

Ένα από αυτά, είναι και η θηριώδης αύξηση του ελλείμματος το 2010, όταν η ΕΛΣΤΑΤ περιέλαβε τα ελλείμματα των νοσοκομείων και των μεταφορικών ΔΕΚΟ στο γενικό έλλειμμα, οδηγώντας το στο 16%!

Πόσες φορές θα το πούμε; Τα ελλείμματα των νοσοκομείων οφείλονται εν πολλοίς και στην περίθαλψη λαθρομεταναστών, που εμφανίζονται στις εφημερίες και λαμβάνουν υπηρεσίες για τις οποίες δεν πληρώνουν ούτε σεντ.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα ελλείμματα των μεταφορικών ΔΕΚΟ, αφού κυκλοφορούν με τα μέσα μεταφοράς χωρίς να καταβάλλουν το αντίτιμο του εισιτηρίου.

Οπότε, πήγε το έλλειμμα στο 16% (και) εξαιτίας των λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα να επιβληθούν στην Ελλάδα τα σκληρά μέτρα που ζούμε εδώ και τρία σχεδόν χρόνια.

Ε, δεν πάει πολύ να πεινάει όλος ο λαός για να κάνουν πλάκα οι «ανθρωπιστές»;

Οι οποίοι («ανθρωπιστές») φαίνεται πως απλώς χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα βάσανα των Ελλήνων. Ενώ στην ουσία κάνουν τα πάντα για να πολλαπλασιαστούν τα δεινά τους.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>