«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Επιτέλους στην Χρυσή Αυγή δεν έχετε καμιά δουλειά να κάνετε; Κατηγορείτε τα αθώα ανθρωπάκια που έβγαλαν μερικά ψωρο-εκατομμύρια έξω!!!

Τα 8 εκατομμύρια ευρώ του Πανταλάκη και η μούγκα του Σύριζα

Η παρέμβαση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έφερε στο φως το όνομα του τέως διοικητή της ΑΤΕ Πανταλάκη που μετέφερε 8 εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο. Μούγκα για το σκάνδαλο από τους άλλοτε λαλίστατους εκπροσώπους του Σύριζα. Φαίνεται πως ο άνθρωπος είχε βγάλει έξω τα λεφτά για να πάρουν αέρα! Δυστυχώς το ελλαδικό πολιτικό σύστημα και τα κυρίαρχα σε αυτό κόμματα έχουν μετατραπεί σε ανδρείκελα των τραπεζιτών και όλοι τους ζουν πλουσιοπάροχα εις βάρος του ελληνικού λαού.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: Πρώτον, θα ήθελα μια συγκεκριμένη και όχι γενικόλογη απάντηση για το τι θα γίνει με τα δάνεια των κομμάτων. Έχουν γίνει μεγάλες συζητήσεις και τώρα μέσα σε αυτές τις αλλαγές, οι οποίες γίνονται, μιλάμε για 200 εκατομμύρια ευρώ. Γι’ αυτό, θα θέλαμε απολύτως συγκεκριμένη απάντηση. Η δεύτερη ερώτηση, στην οποία θα ήθελα επίσης μια πολύ συγκεκριμένη απάντηση, είναι η εξής. Τι θα γίνει με τα δάνεια των αγροτών; Η Χρυσή Αυγή κάνει μια πρόταση, η οποία είναι και πάγια θέση της, για διαγραφή των αγροτικών χρεών. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν με επιτυχία. Τρίτη ερώτηση που έκαναν όλοι όσοι μίλησαν πριν από εμένα, σχετικά με την τύχη των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα και στις θυγατρικές της. Μπορεί να λέτε ότι εξασφαλίζεται η εργασία τους, αλλά όπως γνωρίζουμε, είμαστε κάτω από τον απόλυτο έλεγχο της τρόικα και μονιμότητα δεν υπάρχει πλέον ούτε στο δημόσιο τομέα, οπότε θα θέλαμε να γίνεται πιο συγκεκριμένοι για το πώς θα εξασφαλισθούν οι θέσεις τους.

Και μία τελευταία ερώτηση:  Υπάρχει μέλος του ΔΣ της παλιάς Αγροτικής Τράπεζας που μετέφερε από το προσωπικό του λογαριασμό 8 εκατ. € στο εξωτερικό.

Απάντηση Γεώργιου Προβόπουλου

Ο κ. Παναγιώταρος έθεσε στην ουσία τα θέματα των κομμάτων. Τα δάνεια των κομμάτων από τη στιγμή που είναι δάνεια, τα οποία μέχρι στιγμής εξυπηρετούνται, δεν είχαμε κανέναν λόγο να τα βγάλουμε απέξω και καλώς πήγαν εκεί που πήγαν, στην καινούργια τράπεζα. Για τα δάνεια των αγροτών, την τύχη των εργαζομένων και τα λοιπά έχουν λεχθεί αρκετά πράγματα.  Θέσατε ένα θέμα εάν μέλος Δ.Σ. έβγαλε 8 εκατομμύρια. Η Τράπεζα της Ελλάδος δέχθηκε κάποιες καταγγελίες, ότι πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Τράπεζας αυτής είχε βγάλει στο εξωτερικό περί τα 10 εκατομμύρια ευρώ. ‘Εκανε ελέγχους, λυπάμαι, που για λόγους νομοθεσίας, δεν μπορώ να πω τα ευρήματα, αλλά μπορώ να σας βεβαιώσω ότι τα ευρήματα αυτά έχουν σταλεί στις αρμόδιες αρχές.

Ερώτηση Παναγιώταρου για την Αγροτική

http://www.youtube.com/watch?v=WKoOqRmPjkk

Χρυσή Αυγή – Γραφείο Τύπου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>