«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δημήτρη Τσουκαλά… Γιατί δεν παίρνεις μερικούς στο σπίτι σου και οι ομοϊδεάτες σου να λυθεί το πρόβλημα;

Σε πανικό ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά στις απελάσεις των λαθρο!

05-08-2012 22:01:56

 Σύριζα… σε σας τα δείχνουν!!! Γιατί άμα τα δείξουν σε μένα θα τους τα δώσω να τα φάνε!!!ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δεν εξηγείται αλλιώς η σφοδρή αντίδραση του γνωστού –για τις θέσεις του απέναντι στους λαθραίους αλλοδαπούς- κόμματος της αριστεράς.

(ήδη μετράμε μέσα στο 2012 τουλάχιστον 31 Έλληνες νεκρούς από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών, χωρίς να αναφέρουμε καν το κορίτσι στην Πάρο που χτυπήθηκε ανηλεώς από ένα Πακιστανό)

Με μια ανακοίνωση-διήγημα- λαϊκό άσμα για… γέλια και για κλάματα ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρώντας να «αποκαθηλώσει» τη λογική, να διαστρεβλώσει τις έννοιες και με δόσεις από κακογραμμένο δακρύβρεχτο διήγημα της χειρότερης ποιότητας των βιβλίων τσέπης κατάφερε τελικά να προσφέρει στην ελληνική κοινωνία –για άλλη μια φορά- τις κάκιστες των υπηρεσιών του.

Αλλά ας δούμε την πρωτοφανή αυτή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία εκτός των άλλων είναι φανερό ότι είναι γραμμένη στο πόδι (πιθανώς οι συντάκτες-στιχουργοί της βιάζονταν να πάνε στην παραλία) πιο αναλυτικά και ας «θαυμάσουμε» την συγγραφική-στιχουργική δεινότητα του Δημήτρη Τσουκαλά, -αυτός τουλάχιστον την υπογράφει- βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ:

«Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο».

Δείτε πόσο ωραία συνθέτει το σκηνικό που συμφέρει τον κ. Τσουκαλά και τους περί αυτού: Πάνοπλοι αστυνομικοί, συλλαμβάνουν με εντολή του Πρωθυπουργού! Ωιμέ, ωιμέ! Τέτοια “κατάπτωση”, τέτοια “άθλια” εικόνα. Αυτά μόνο στο 1984 του Τζώρτζ Όργουελ γίνονται.

Πως τολμούν οι “απάνθρωπες” ελληνικές αρχές να συλλαμβάνουν ανθρώπους που έχουν εισβάλλει στη χώρα, σε συνεργασία με τις τουρκικές αρχές, σε συνεργασία με διεθνή ισλαμιστικά κέντρα -τα οποία χρηματοδοτούνται από γνωστούς κ’υκλους, καταλαμβάνοντας ολόκληρες περιοχές στα αστικά κέντρα, και ουδείς γνωρίζει εάν και πότε θα αποφασίσουν οι ίδιοι να φύγουν.

Εκτός βέβαια και αν αποφασίσουν να μείνουν, πράγμα που κατά τον ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι δικαίωμά τους, αντίθετα εμείς οι οι Έλληνες πρέπει να παραχωρήσουμε χώρο για να βολευτούν! Πως είναι δυνατόν να γίνεται κάτι τέτοιο;

Πως τολμά το άμοιρο αυτό ελληνικό κράτος να αντιδρά, έστω και έτσι; Ζήτησε την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ και της παγκόσμιας Νέας Τάξης για να προχωρήσει στην εφαρμογή του νόμου;

Αντίθετα οι αστυνομικοί θα έπρεπε να ήταν ντυμένοι ως κλόουν ή τι άλλο να πούμε, ως μαζορέτες τουλάχιστον για να διασκεδάζουν επιπλέον τους λαθρομετανάστες, να τους φιλεύουν κάτι και στη συνέχεια να τους δίνουν και ένα χαρτζιλήκι, α ναι και ο Πρωθυπουργός να ήταν σε κάποια παραλία.

«Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμένοι, με σκυμμένο το κεφάλι είναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ «

Μεσημέρι Σαββάτου, ξεκινά σαν στοίχος από λαϊκό άσμα, με γονατισμένους ανθρώπους –εάν ήταν όρθιοι προφανώς θα κατηγορούσαν την Αστυνομία ότι τους έκανε καψόνι- αλλά και ακινητοποιημένοι, ενώ κατά τον ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να αφήσουν να κάνουν και τις βόλτες τους, από τις ειδικές ομάδες της ΕΛΑΣ! Αυτές οι ειδικές ομάδες φταίνε για όλα…

Και συνεχίζει ο ευφάνταστος συντάκτης-στιχουργός

«Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρό αυτό θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».

Εδώ πραγματικά είναι από τα καλύτερα σημεία του διηγήματος-τραγουδιού, ετκός από την αναφορά στην “προσφυγιά” και την “μετανάστευση”. Οι έκπληκτοι περαστικοί! Λες και δεν ζουν στην Ελλάδα οι «έκπληκτοι» αυτοί περαστικοί, λες και δεν έχουν δει δεν βιώσει στο πετσί τους οι «έκπληκτοι περαστικοί» την τραγική όσο και απαράδεκτη κατάσταση με την άλωση της Αθήνας αλλά και της Ελλάδας συνολικά από τους εισβολείς αλλοδαπούς που είναι και έκπληκτοι!

Και δεν είναι μόνο αυτό: Ζητούσαν και εξηγήσεις από την Αστυνομία –που έκανε το αυτονόητο δηλαδή την τήρηση του νόμου- για το οικτρό αυτό θέαμα! Καλά που τους πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ τους έκπληκτους αυτούς περαστικούς; Από πού ήρθαν, από τον Νιμπίρου;

»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι, οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο “Ξένιος Ζευς”!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: “Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους”».

Έχουμε και άλλους έκπληκτους εδώ, εκτός από τους περαστικούς. Είναι οι στιχουργοί του τραγουδιού καθώς του ξένισε το όνομα της επιχείρησης; Ξένιος Ζεύς. Να τους πληροφορήσουμε μόνο, ότι η έννοια της φιλοξενίας την οποία επικαλούνται είχε την έννοια του προσωρινού καθεστώτος και σε αυτή περιλαμβάνονταν μόνο οι Έλληνες και όχι ασφαλώς οι βάρβαροι. Αλλά την πραγματική έννοια της φιλοξενίας οι «στιχουργοί» του ΣΥΡΙΖΑ την αγνοούν, ή κάνουν πως την αγνοούν.

Και το πόνημα αυτό τελειώνει με τα συνήθη:

»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το ” επιχειρησιακό σχέδιο” της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχειρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά (σ.σ. βάζουμε και λίγο Metaxa μέσα για να πετύχει το «γλυκό»)- το 1936 είναι τυχαίο;».

Επικαλείται εδώ ο ευφάνταστος “καλλιτέχνης” του ΣΥΡΙΖΑ ότι διώχνοντας τους εισβολείς αλλοδαπούς από τη χώρα, ξεπουλάμε τον πολιτισμό μας! Εδώ είναι που η λογική μας αφήνει… χρόνους. Η προστασία δηλαδή της ελληνικής κοινωνίας, η προσπάθεια να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα Έλληνες (ήδη μετράμε μέσα στο 2012 τουλάχιστον 31 Έλληνες νεκρούς από δολοφονικές επιθέσεις λαθρομεταναστών, χωρίς να αναφέρουμε καν το κορίτσι στην Πάρο που χτυπήθηκε ανηλεώς από ένα Πακιστανό) είναι ξεπούλημα του πολιτισμού μας!

Θα μπορούσαμε να πούμε και άλλα για το πραγματικά αυτό ντροπιαστικό κείμενο(;), διήγημα(;), τραγούδι(;) του ΣΥΡΙΖΑ -υπάρχει και ένα “ε κου μου” στο τέλος αλλά δεν το αναφέρουμε για λόγους συντομίας- ο οποίος βλέποντας πιθανούς μελλοντικούς τους ψηφοφόρους να φεύγουν για εκεί που ανήκουν, στις πατρίδες τους δηλαδή βιώνει το δικό του, προσωπικό δράμα το οποίο μετεξελίσσεται σε πανικό. Εάν όμως συνεχίσουν έτσι μόνο αυτός θα τους μείνει γιατί ο λαός σίγουρα θα τους πάρει με τις πέτρες.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>