«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι υπεύθυνοι κάντε τα απαραίτητα τώρα, θα αναλάβει ο λαός και δεν θα σας αρέσει!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 15ΧΡΟΝΗΣ

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ δράστης της Πάρου

Στον εισαγγελέα Σύρου οδηγείται σήμερα ο 21χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος ομολόγησε ότι κακοποίησε την 15χρονη στην Πάρο στις 23 Ιουλίου.

Στον εισαγγελέα ο 21χρονος δράστης της Πάρου

Πακιστανοι, αφγανοι- και ολοι οι παρανομοι που εχουν ελθει
παρανομα στην Ελλαδα οι τους διωχνουμε μια και έξω ή τους βαζουμε και δουλεβουν στοις ποιο βαριες και βρωμικες εργασιες με 5 ευρω την ημερα για να φύγουνε μόνοι τους, γιατί σε λιγω θα πάρουμε τις ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 15 ΧΡΟΝΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΚΟΥΓΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΛΕΦΩΝΟ 70 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΚΟΤΩΣΕ , ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΩΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ????????????? ΨΕΦΤΕΣ,,,,

Όπως φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς, ο 21χρονος είδε την 15χρονη μαθήτρια να βρίσκεται στην παραλία, που, όπως είπε, είχε φορέσει τα ακουστικά από το κινητό της τηλέφωνο και άκουγε μουσική.

«Την είδα να κάθεται στα βράχια και να ακούει μουσική. Πήγα κοντά της και προσπάθησα να της πάρω κινητό. Αντιστάθηκε όμως και εκνευρίστηκα. Άρχισα να της χτυπώ το κεφάλι στα βράχια για να την κάνω να σταματήσει. Κάποια στιγμή σταμάτησε να κουνιέται. Της πήρα από τα χέρια το κινητό και μετά της έβγαλα τα ρούχα…», φέρεται να είπε ο νεαρός.

Της άρπαξε το κινητό, που πέταξε σε κοντινό σημείο, το οποίο υπέδειξε στους αστυνομικούς και εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός εργαζόταν ως κηπουρός σε ξενοδοχείο της Πάρου, κοντά στο σημείο που τραυματίστηκε και κακοποιήθηκε η 15χρονη.

Οι αξιωματικοί είχαν εστιάσει την προσοχή τους σε εκείνον, καθώς σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί και στην συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο νεαρός, ο οποίος προσήχθη χθες το πρωί στην Ασφάλεια Αττικής ως βασικός ύποπτος, ταυτο-ποιήθηκε ως ο δράστης της επίθεσης, καθώς τα δείγματα του γενετικού υλικού του ήταν ίδια με αυτά που είχαν βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα της 15χρονης μαθήτριας.

Οι αστυνομικοί αυτές τις μέρες είχαν προχωρήσει σε προσαγωγές αλλοδαπών στο νησί και με πληροφορίες που συνέλεξαν, μπόρεσαν να εντοπίσουν τον αριθμό του κινητού του. Μετά από παρακολούθηση του τηλεφώνου, τον εντόπισαν τελικά σε σπίτι στον Πειραιά.

Μαζί με τους αλλοδαπούς λαθρομετανάστες να ξέρουν ότι θα τιμωρηθούν και οι συνένοχοί τους,

Σύριζα, ΚΚΕ, Οικολόγοι, αυτοί που τους δίνουν δουλειά και λοιποί φιλάνθρωποι!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Κάτι ρωτά παρακάτω ο φίλος μας;;;

Μεγάλες στεναχώριες για τους θολοκουλτουριάρηδες τώρα που συνελήφθη ο πακιστανός της Πάρου…

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο ο Πακιστανός…

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο είναι που νοίκιασε το σπίτι στην Νέα Χαλκηδόνα στο Πακιστανό και στους δύο φίλους του που δεν είχαν χαρτιά θα διωχθεί; Γιατί σίγουρα -αφού δεν είχαν χαρτιά- μιλάμε για παράνομη ενοικίαση, φοροδιαφυγή…και όχι μόνο…

Ο Έλληνας ή οτιδήποτε άλλο ξενοδόχος ο οποίος είχε στο ξενοδοχείο του ως κηπουρό τον Πακιστανό (ανάθεμα και αν υπάρχει κήπος στο Πακιστάν) παράνομα…θα διωχθεί;

Θα τιμωρηθούν η θα την γλυτώσουν;;;;;;

greekalert

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>