«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτές είναι καλές κινήσεις! Αρκεί να μην καπελωθούν πολιτικά. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τα οικονομικά αδιέξοδα και η προκλητική έως και καταχρηστική λειτουργία των τραπεζών, ανάγκασε τους χρεωμένους δανειολήπτες της Χίου  που δεν εντάσσονται στο ρυθμιστικό νόμο «Κατσέλη», να ενωθούν, να συνδικαλιστούν με τη μορφή Συλλόγου με την επωνυμία «Παγχιακή  Κίνηση Πολιτών Ενάντια  Στην Τραπεζική  Αυθαιρεσία».
Οι πρώτοι 35 Χιώτες που αποτελούν τον ιδρυτικό  πυρήνα της προσπάθειας, απευθύνουν κάλεσμα πανελλήνιας  κινητοποίησης  με στόχο την έναρξη συγκροτημένου αγώνα, που με την καθοδήγηση της Συντονιστικής Επιτροπής, θα αναγκάσει τις τράπεζες να λειτουργήσουν σύννομα.                    Πρωτοπόροι σε αυτή την προσπάθεια στάθηκαν οι πολίτες των Σερρών, που δημιούργησαν την πρώτη κίνηση και έδωσαν το έναυσμα και στους Χιώτες θιγόμενους να αντιδράσουν.
Παραβιάσεις
Σύμφωνα με το νομικό σύμβουλο της κίνησης Κ. Βεργίνα, ο Σύλλογος υποστηρίζει με στοιχεία ότι οι τράπεζες παραβιάζουν συνειδητά, διαχρονικά και βάναυσα το Σύνταγμα, τους νόμους και τα χρηστά ήθη σε βάρος των συναλλασσόμενων.           Ακόμη τις κατηγορούν ότι εφαρμόζουν κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια δεκάδες εξαιρετικά έντεχνα, δόλια και αδιαφανή τεχνάσματα για να προσπορίζονται και πρόσθετων ωφελημάτων πέραν των νομίμων.
Η ιδρυτική διακύρηξη
Στην ιδρυτική τους διακύρηξη καταγγέλλουν το κράτος και τα κόμματα εξουσίας για επιμελή διαχρονική ανοχή αλλά και στήριξη της τραπεζικής παρανομίας και της παραγωγής διαφθοράς, όπως αυτές έχουν χαρτογραφηθεί με περισσότερες από 1.500 δικαστικές αποφάσεις, θέματα για τα οποία έχουν επανειλημμένα ενημερωθεί με εξώδικες καταγγελίες.
Αποφάσεις
Μεταξύ άλλων, υποστηρίζουν ότι σύμφωνα με το άρθρο 281 Αστικού Κώδικα η χρέωση τόκων σε οποιασδήποτε κατηγορίας τραπεζική πίστωση συμπεριλαμβανομένων και των πιστωτικών καρτών, με επιτόκιο μεγαλύτερο του δικαιοπρακτικού, συνιστά καταχρηστική άσκηση του δικαιώματος της απελευθέρωσης των επιτοκίων που απαγορεύεται.                                                                                                                          Οι απαιτήσεις
Τα μέλη του συλλόγου δηλώνουν αποφασισμένα να διεκδικήσουν με αγωγές χρηματικές αποζημιώσεις για  κάθε πολίτη που έχει θιγεί από κάθε μορφής τραπεζικές αδικίες Για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο Ελληνικό τραπεζικό σύστημα θα ζητήσουν και θα προκαλέσουν την άμεση και δραστική παρέμβαση κάθε αρμόδιας Παγκόσμιας  Αρχής.
Πληροφορίες
Με βάση αυτό το γενικό πλαίσιο αρχών και διεκδίκησης, καλούν όλους τους Χιώτες θιγόμενους να γίνουν μέλη του συλλόγου. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα   22710 23980 , κιν.: 6936262649 . Περισσότερη ενημέρωση μπορούν να λαμβάνουν από το  e-mail: panxiakikinisi@gmail.com και την ιστοσελίδα http://panxiakh-kinhsh-politvn.blogspot.gr/, όπου μπορούν να καταθέτουν γραπτώς και τις δικές τους εμπειρίες, θέσεις και  προτάσεις.

http://www.politischios.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>