«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πρελούδιο!

Όταν ένα κουνούπι μεταμορφωμένο σε ανθρωποειδές δίποδο ρουφάει από το καράβι! ρουφάει από την νομαρχεία, ρουφάει από τον Δήμο και δεν το σκοτώνεις γίνετε μια από την κατάρα του Φαραώ η ακρίδα!! Και πρέπει να πάρεις δραστικά μέτρα θεραπείας! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

από την ορχήστρα «οικογένεια Culicidae» με μαέστρους τους δημοτικούς  Φον“ Γλωττοκυντερόρωποπερπερήθρες

Λαέρτης ο Πύλιος

«Το κοινό χαρακτηριστικό των «κοπιδίων» της  δημοτικής εξουσίας και των κουνουπιών, είναι ότι και οι δυο τους……..μας πίνουν το αίμα»

[1] Ένα θηλυκό κουνούπι της οικογένειας «culicidale»

Προοίμιο : Πέρασε ένας χρόνος, συγκεκριμένα στο άρθρο με τίτλο «H αδιαφορία στο δήμο Πύλου Νέστορος και τα χρέη θρέφουν τα κουνούπια της οικογένειας Culicidae (γέμισε ο τόπος από δαύτα…). Τα συγκεκριμένα σμήνη διώχνουν τους τουρίστες”, έγραφα: «Από τα κουνούπια αγανακτούν οι κάτοικοι του Δήμου Πύλου Νέστορος, συγκεκριμένα οι κάτοικοι της Γιάλοβας υποφέρουν  κάθε χρόνο περισσότερο ….. η περιοχή γύρω από την Γιάλοβα και από την Μπούκα (δίπλα στην “Costa”) δεινοπαθούν από τις επιδρομές των κουνουπιών και «εκτιμούν» πως «η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη». ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που άπτεται της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ… Τα συγκεκριμένα σμήνη που βρίσκονται σε «ανωφελής υπηρεσία» διώχνουν τους τουρίστες από το δήμο Πύλου Νέστορος…»

[2].Πέρασε ένας χρόνος  και “μετά βδελυγμίας” διαπιστώνουμε, ότι τα «απευκταία» προβλήματα παραμένουν άλυτα. Πράγματι, πριν από τη φετινή παρουσίαση της καλοκαιρινής σύνθεσης της «Φούγκα»

[3] από τα σμήνη της ορχήστρας των κουνουπιών, γύρο στις 8ΜΜ «παίζεται» κάθε βράδυ ως εισαγωγή το «πρελούδιο»

[4] από την οικογένεια Culicidae

[5], εμπνευσμένο από τις ορμόνες της περιόδου αναπαραγωγής και τις έντονες ανθρώπινες σωματικές οσμές που αναδύονται λόγω της ζέστης και κάνουν τις κουνουπίνες

[6] να τρελαίνονται. Ορμάνε, τσιμπάνε, βιάζουν, λεηλατούν και φεύγουν για να οργανώσουν άλλο ρεσάλτο. Το μουσικό αποτέλεσμα είναι όμοιο με αυτό των Stukas, BANZAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIII.    Την ορχήστρα του «τρελού κοντσέρτου» που δημιουργούν οι κουνουπίνες, το διευθύνουν ιεραρχικά, κατ’ εντολή  της κομματικής νεοτερικότητας, οι δημοτικοί μαέστροι: Φον «Γλωττοκυντερόρωποπερπερήθρες». Επομένως, μόνο τα θηλυκά κουνούπια παίζουν μουσική και ταυτόχρονα  μας πίνουν το αίμα. «Τα αγαθοβιόλικα» αρσενικά κάθονται και τρυγούν τα λουλουδάκια, μαζί με τις πεταλουδίτσες και τα άλλα φλώρια του βασιλείου των εντόμων. Το μοναδικό που έχουν να κάνουν οι δύσμοιροι αυτοί είλωτες είναι να εκπληρώσουν τα συζυγικά τους καθήκοντα για μία και μόνη φορά πριν εγκαταλείψουν τον μάταιο τούτο κόσμο. Αλλά τουλάχιστον τότε του δίνουν και καταλαβαίνει… ο κούνουπος κατέχει τα πρωτεία πηδήματος στην φύση, κράζοντας στη γλώσσα του, την  αρχαία ελληνική ρήση: «Ταύτα λαβείν μωρή νοσούσα» δηλαδή “παρ’τα μωρή άρρωστη”.  Σε αυτό το φυσικό φαινόμενο, οι «κομματοφωστήρες» δημοτικοί μαέστροι με συσπάσεις, κάμψεις, καμπυλώσεις ή οσφυοκαμπτικές  αμβλύνσεις, διευθύνουν την μουσική των θηλυκών κουνουπιών και συντονίζουν τα αρσενικά να κουτουπώσουν  την φτερωτή Vampirella, καθόσον θα αφήσουν μέσα της, ολόκληρο το σύστημα αναπαραγωγής !

[7] ώστε να αρχίσει ο κύκλος παρουσίασης της νέας καλοκαιρινής σύνθεσης της «Φούγκα» μεριμνώντας να συμβάλουν λόγω ανικανότητας, αδιαφορίας και χρεών, αφενός στην αγανάκτηση των δημοτών και αφετέρου στη επίσπευση φυγής των τουριστών από την περιοχή.

Συμπέρασμα: Η γλαφυρή αφήγηση του άρθρου, αρχίζει όταν οι ζέστες αλλάζουν τις ισορροπίες και αναδείχνουν την ανικανότητα της δημοτικής κομματοκρατίας, να καταπολεμήσει  τα εκατομμύρια κουνουπιών, που γεμίζουν το σώμα μας με τσιμπήματα… προκαλώντας επικίνδυνες ασθένειες

[8]. Οι κάτοικοι της Γιάλοβας δεινοπαθούν από τις επιδρομές των κουνουπιών και «εκτιμούν» πως «η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη». Επομένως Τα συγκεκριμένα σμήνη που βρίσκονται σε «ανωφελής υπηρεσία» της μουσικής σύνθεσης «Φούγκα» ώσπου να διώξουν  τους τουρίστες από το δήμο Πύλου Νέστορος με «πρελούδιο» από την ορχήστρα «οικογένεια Culicidae»,                                         με μαέστρους τους δημοτικούς Φον “ Γλωττοκυντερόρωποπερπερήθρες”

[9]Quiz: Δημοτικοί μαέστροι των σμηνών «Culicidae», πως ονομάζονται δυο ίδια κουνούπια;

[10]ΥΓ: Επειδή τα δημοτικά κοπίδια  δεν θα απαντήσουν στο quiz, αγαπητοί συνδημότες  την απάντηση θα την δείτε στο παράρτημα Πηγές. Για μια άλλη φορά αντιλαμβάνεστε ότι τα βολεμένα κομματικά «ζαρζαβατικά» σπρώχνουν το δήμο στην ιδιοτέλεια και στην καταστροφική αλλοτρίωση.  Σε παρόμοιες καταστάσεις ο Αριστοφάνης συμβούλευε τους δημότες να τραγουδούν όλοι μαζί :                                                                                   ἰατταταῖ, τί τἀτταταῖ, βαβαιάξ…….

Πηγές:                                                                     

[1] www.arxaiaithomi.gr- Τα κανόνια του Ναυαρίνου/ Ρήση του Λαέρτη του Πύλιου από το άρθρο: «H αδιαφορία στο δήμο Πύλου Νέστορος και τα χρέη θρέφουν τα κουνούπια της οικογένειας Culicidae (γέμισε ο τόπος από δαύτα…). Ιουλίου 10th, 2011

[2] www.arxaiaithomi.gr- Τα κανόνια του Ναυαρίνου./ «H αδιαφορία στο δήμο Πύλου Νέστορος και τα χρέη θρέφουν τα κουνούπια ……» Λαέρτης ο  Πύλιος- Ιουλίου 10th, 2011

[3] el.wikipedia.org/wiki/Φούγκα/ Ο όρος φούγκα (από τη λατ. fuga, που σημαίνει φυγή, τροπή, απόδραση, η οποία με τη σειρά προέρχεται τόσο από το ρήμα fugare (κυνηγώ) και fugere (διαφεύγω, δραπετεύω).Είναι ο κανόνας σε ένα πολυφωνικό έργο στο οποίο όλες οι φωνές τραγουδούν την ίδια μελωδία, αρχίζουν όμως ή μία μετά την άλλη με διαφορά φάσης κάποιων μέτρων.

[4] el.wikipedia.org/wiki/το Πρελούδιο/ To πρελούδιο λατινική preludium, < λατινική praeludere, (prae + ludere) είναι μουσικό κομμάτι σχεδιασμένο να παιχθεί ως εισαγωγή πριν από μια σύνθεση, συνήθως μια Φούγκα.

[5] el.wikipedia.org/wiki/ οικογένεια Culicidae: Ta  Δίπτερα έντομα-κουνούπια. Υπάρχουν 3.500 είδη κουνουπιών. Το σώμα του είναι μακρύ και καλύπτεται από λέπια. Έχει μακριά πόδια, μεμβρανώδη φτερά και επιμήκη προβοσκίδα. 

[6] www.thessalonikiblogs.gr

[7]  Ζει σε στάσιμα αλμυρά και μολυσμένα νερά και σε μέρη με μεγάλη υγρασία. Γεννάει αυγά στην επιφάνεια του νερού που επιπλέουν σε ομάδες των 100. Μπορεί να γεννήσει έξι φορές το χρόνο περίπου από 200 – 350 αβγά κάθε φορά (1.200 – 2.200 αβγά ετησίως).

Διάρκεια ζωής: 18 μέρες μέχρι 4-5 εβδομάδες

 [8] www.netclipping.gr/…/koynoypia-tigrhs-s.. . Ασθένειες όπως η νόσος Λάιμ, ο ιός του δυτικού Νείλου και η τσικουνγκούνια, που μεταφέρεται από το κουνούπι «Τίγρης», προειδοποιούν ότι είναι ήδη εντός των τειχών. …

[9]  Φον Γλωττοκυντερόρωποπερπερήθρες/ Σύνθετη λέξη από:

v  Φον: από το Χέρμπερτ φον Κάραγιαν (Herbert von Karajan) Αυστριακός διευθυντής ορχήστρας

v    ΓΛΩΤΤΟΚΥΝΤΕΡΟΣ=γλυφτοκοπρίτης = άνδρας που ανήκει σε κόμμα και με το γλείψιμο; (Γλώττο) γίνεται κύντερος: αναίσχυντος, κοπρίτης

v  ΡΩΠΟΠΕΡΠΕΡΗΘΡΑΣ: ο βλάκας με φτηνοφλιαρία =άνδρας που εκστομίζει ακατάπαυστα βλακείες [ρωποπερπερήθρας = ρώπος(φτηνόπραγμα) + πέρπερος (φλυαρία)]

[10]  Απάντηση: Κουνουπίδια{Κουνουπί+ιδια= Κουνουπίδια}   /el.wikipedia.org/wiki Κουνουπίδι(, Brassica oleracea var. botrytis) είναι φυτό ποώδες, μονοετές ή διετές και ανήκει στην οικογένεια των ιδίων κουνουπιών

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>