«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ολυμπιακοί αγώνες χθες και σήμερα. Οι αγώνες πρέπει να γίνονται για την ειρήνη όλου του κόσμου με των παραδοσιακό τρόπο στην κοιτίδα τους!!!

Θα μου πει κάποιος αν υπάρχει ένα ίχνος από τους λόγους ύπαρξης της δημιουργίας των ολυμπιακών αγώνων;

Στους ολυμπιακούς αγώνες οι πρόγονοί μας τιμούσαν τους ήρωες τους με ευλάβεια, οι εχθροί και τα όπλα σταματούσαν και έκαναν έστω και προσωρινή ανακωχή, οι αγώνες εκτελούταν με σεβασμό και ιερή τελετουργία! Τα αγωνίσματα δεν γινόντουσαν για επίδειξη αλλά για να τιμήσουν τον άνθρωπο, το πνεύμα το υγιές σώμα και μυαλό!

Τώρα οι ολυμπιακοί αγώνες έχουν καταντήσει ακριβή πόρνη σε κατοίκων επίσκεψη!

Ενώ έπρεπε να γίνονται στον τόπο και το ιερό χώμα της Ολυμπίας, τους προφέρουν σε διάφορα πρόστυχα παζάρια!!!

Πως το επιτρέπουμε ορέ πατριώτες;;;

Σήμερα διάβαζα ότι στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς αγώνες οι ανώμαλοι, οι έκφυλοι, ο πρόστυχος και εγκληματικός λαός βάζει πυραύλους στις στέγες των σπιτιών για την ασφάλειά τους!!! Άραγε αγώνες θα κανουν η των τρίτο παγκόσμιο πόλεμο;;;

ΤΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;

Αυτό η ιστορία δεν θα μπορεί να το καταγράψει γιατί δεν είναι μόνο εξωφρενικό, πρόστυχο, εγκληματικό, αλλά προσβλητικό βαθειά για την ύπαρξη τους!

Επιτέλους ας κάνουμε και μια φορά κάτι σωστό, ας σταματήσει το ξεφτίλισμα και το παζάρι των ολυμπιακών αγώνων, ας σεβαστούμε την ιερότητα τους και τον λόγο που γεννήθηκαν και ας γίνονται στον ιερό τόπο μόνο και με τα κλασικά αγωνίσματα με διακήρυξη την παγκόσμια ειρήνη! Όποιος θέλει, να έρχεται εδώ να τους παρακολουθήσει και με τον απαιτούμενο σεβασμό που συμβολίζουν!

Αλήθεια τους κύκλους γιατί τους βάψαμε; Και η Ελλάδα που είναι που είναι δικοί της κληρονομιά; Στην Ευρώπη, ποια ευρώπη αυτή που δεν μας θέλει, που μας επιβουλεύεται με αφανισμό!!!

οι 5=Ε ολυμπιακοί κύκλοι

μπλέ=Ευρώπη=σύμβολο της εκλεκτικότητος και του ουρανού

κίτρινο=Ασία=σύμβολο της μετριοπάθειας και του ήλιου

μαύρο=Αφρική=σύμβολο της δεκτικότητας και της γης

πράσινο=Ωκεανία=σύμβολο της νοημοσύνης και της φύσης

κόκκινο=Αμερική=σύμβολο της αγάπης και του ανθρώπου

το λευκό χρώμα της σημαίας των 5=ε κύκλων συμβολίζει την ακτινοβολία όλων των αρετών καθώς το λευκό αποτελεί σύνθεση καί των 7 χρωμάτων του ουράνιου τόξου[Κ-Π-Κ-Π-Κ-ΒΚ-Ι] ουράνιο τόξο=7 χρώματα=1 λευκό[πάντα το ουράνιο τόξο συμβόλιζε την ΕΙΡΗΝΗ μεταξύ πατέρα θεού και ανθρώπων αδελφών]

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ = ΕΙΡΗΝΗ – ΚΑΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

εκλεκτικότητα-μετριοπάθεια-δεκτικότητα-κατανόηση-αγάπη

κατα μία συγκυρία και η ελιάο κότινος-το στεφάνι-το άθλον-το βραβείο των αθλητών ήταν απο φύλλα ελιάς που συμβολίζει την ΕΙΡΗΝΗ καιτην ΣΟΦΙΑ [αφού ήτανε δώρο της του Διός σοφίας  Αθηνάς]αλλά και το ιερόν φώς του φοίβου-ήλιου,η ιερή αφή με τις ακτίνες του ζωοδότη ήλιου και η δημιουργία της ολυμπιακής φλόγας συμβολίζει ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια ιδέα-αρετή κατάσταση την

ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ-ΑΔΕΛΦΩΣΥΝΗ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>