«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια τι σχέση έχουν αυτοί οι άνθρωποι με το λαό που δεν έχει να φάει, σπίτι να κοιμηθεί,να πάρει τα φάρμακά του,να δώσει γάλα στο παιδί του;;;

 Συνεχίζεται το «πάρτι» προνομίων στη Βουλή

Ρεπορτάζ: Κωνσταντάτου Μαριάνθη

Συνεχίζουν να προκαλούν βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής, αφού την ώρα που η ελληνική κοινωνία στενάζει, εκείνοι επιμένουν να διατηρούν στο ακέραιο τα προνόμιά τους.

Συγκεκριμένα, στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για το 2012 θα ανέλθει το κονδύλι που θα διαθέσει η Βουλή για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, αφού μόλις 35 από τους 300 είπαν «όχι» στο ΙΧ που δικαιούνται. Για πρώτη φορά φέτος, μαζί με τα υπόλοιπα έγγραφα που μοιράστηκαν στους βουλευτές ήταν και ένα χαρτί με το οποίο θα μπορούσαν να δηλώσουν αν θέλουν ή όχι βουλευτικό αυτοκίνητο. Το χαρτί αυτό συμπληρώθηκε μόνο από 35 μέλη του Κοινοβουλίου, αφού οι υπόλοιποι είπαν «ναι» στην άνεση του βουλευτικού ΙΧ.

Από αυτούς, οι 11 ήταν νεοεισερχόμενοι, ενώ οι 24 παλιοί βουλευτές ανάμεσα τους και οι: Νικήτας Κακλαμάνης, Βασίλης Κικίλιας, Φωτεινή Αραμπατζή, Ανδρέας Ψυχάρης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Προκόπης Παυλόπουλος, Βύρων Πολύδωρας και Κωνσταντίνος Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ).

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής από την πλευρά τους δήλωσαν ότι πήραν τα αυτοκίνητα με σκοπό να τα διαθέσουν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, αν και οι υπηρεσίες της Βουλής εξέφραζαν επιφυλάξεις για το αν αυτό είναι εφικτό.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι βουλευτές Αθήνας και Πειραιά δικαιούνται ΙΧ έως 1.400 κυβικά που κοστίζουν 750 ευρώ τον μήνα, ενώ οι βουλευτές επαρχίας ΙΧ έως 1.800 κυβικά τα οποία κοστίζουν 1.200 ευρώ τον μήνα. Η Βουλή προμηθεύεται τα εν λόγω οχήματα μέσω leasing.

Παρέμβαση Σαμαρά για το προκλητικό επίδομα

Σε ό, τι αφορά τους υπαλλήλους της Βουλής, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας ενέκρινε κονδύλι 1,5 εκ ευρώ για «εκλογικό επίδομα» το οποίο οι υπάλληλοι δικαιούντο εθιμικώ δικαίω! Μάλιστα, κανονικά το επίδομα αυτό ανέρχεται στις 2.000 ευρώ ανά εκλογική αναμέτρηση για κάθε υπάλληλο. Πρακτικά αυτό θα σήμαινε ότι ο κάθε υπάλληλος της Βουλής θα εισέπραττε 4.000 ευρώ ως εκλογικό επίδομα για τους 3 μήνες που η Βουλή ήταν κλειστή!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υπάλληλοι της Βουλής ζήτησαν από τον κ. Πολύδωρα το επίδομα να τους καταβληθεί κανονικά και εκείνος τους απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν λόγω της οικονομικής κατάστασης. Έτσι, συμφώνησε να δώσει σε κάθε υπάλληλο 1.000 ευρώ. Με βάση το συνολικό αριθμό των υπαλλήλων της Βουλής που ξεπερνά τα 1.200 άτομα, το επίδομα αυτό θα ήταν περίπου 1,5 εκ ευρώ.

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρωθυπουργού που είχε τηλεφωνική με τον νέο πρόεδρο της Βουλής, Ευ. Μεϊμαράκη τασσόμενος υπέρ του να βρεθεί άμεσα τρόπος να λυθεί το θέμα, τονίζοντας ότι σε περίοδο περικοπών, είναι πρόκληση για τους πολίτες να δοθεί οποιοδήποτε επίδομα στους υπαλλήλους του κοινοβουλίου.

Την ίδια πρόθεση είχε εκφράσει εξάλλου νωρίτερα και ο κ. Μεϊμαράκης. Κύκλοι του τέως προέδρου της Βουλής, σημείωναν ότι εάν ο κ. Μεϊμαράκης θεωρεί ότι (ο κ. Πολύδωρας) έκανε λάθος τότε, ας ακυρώσει την απόφαση.

http://www.real.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>