«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα ανδρείκελα του Μερκελιστάν….

του παπα Ηλία Υφαντή

Αυτό, που ζούμε, αγαπητοί φίλοι, δεν είναι ένα εφιαλτικό όνειρο, αλλά μια εφιαλτική πραγματικότητα!

Που, όσο περισσότερο τη ζούμε, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούμε το δολοφονικό σενάριο, που έχουν σκηνοθετήσει σε βάρος μας.

Το άθλιο πηγαινέλα, ανάμεσα στη Σκύλλα και τη Χάρυβδη του δικομματισμού, δυστυχώς, δεν μας τελείωσε. Μεταμορφώθηκε στο απείρως αθλιότερο δολοφονικό τέρας των ανδρεικέλων του Μερκελιστάν.

Και το τέρας αυτό μας θυμίζει την εποχή της αποστασίας του ’65.

Με τους εθελόδουλους αποστάτες. Που προετοίμασαν το έδαφος για τη Χούντα και το διαμελισμό της Κύπρου. Απ’ την οποία πρόσφεραν οι εθνοσωτήρες της εθνικόφρονος δεξιάς τη μισή στους… τουρκαλάδες.

Όπως οι τωρινοί δοσίλογοι έχουν παραχωρήσει την εθνική μας κυριαρχία και υποδουλώσει όλους τους Έλληνες στο ιταμό και βάρβαρο καθεστώς των γερμαναράδων.

Όσοι, κατά το διάστημα της προεκλογικής περιόδου, στάθηκαν απέναντι στο απαίσιο αυτό τέρας-όχι πια της μυθολογίας μας, αλλά της πνεούσης τα λοίσθια δύσμοιρης νεοελληνικής ιστορίας μας και πατρίδας μας- αναρωτιούνται: Πώς φτάσαμε σ’ αυτό το ακατανόητο κατάντημα;

Άραγε, μέσα στις φλέβες των σημερινών Ελλήνων, δεν ρέει ούτε σταγόνα αίματος, όχι μόνο απ’ τους αρχαίους, αλλά και τους νεοέλληνες ηρωικούς προγόνους μας; Και έγινε η δειλία και η ηττοπάθεια, για ένα μεγάλο μέρος του λαού ανίατη και θανάσιμη πραγματικότητα!

Από την επικοινωνία με ανθρώπους διαφόρων στρωμάτων του λαού προκύπτει ότι, σε καμιά περίπτωση, δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα οι Έλληνες, στη συντριπτική τους πλειονότητα, μάλιστα, παραμένουν αμείωτα αγανακτισμένοι και οργισμένοι, απέναντι στο δολοφονικό καθεστώς του δοσιλογισμού!

Μήπως όμως η προδοσία, που άλλοτε ήταν, μεταξύ των προγόνων μας κάποια άθλια δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση, έγινε, τώρα, κυρίαρχο ιδεολογικό και πολιτικό καθεστώς της πατρίδας μας;

Η πραγματικότητα αυτή ισχύει, αλλά αφορά μια συντριπτική μειονότητα ξενόδουλων ανδρεικέλων του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου.

Που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μεθοδεύει και επιβάλλει κάθε φορά, τη θέλησή του, σε βάρος του λαού. Ο οποίος, σε καμιά περίπτωση, δεν συμμερίζεται το όργιο της εκάστοτε προδοσίας τους.

Όπως δεν συμμεριζόταν και η συντριπτική πλειοψηφία του λαού το κατοχικό καθεστώς των δοσίλογων! Οι οποίοι δολοφονούσαν τους αγωνιστές, καταδίδοντάς τους στις γερμανικές αρχές. Και, ως εκ τούτου….

Κραδασμοί προδοσίας και δειλίας δεν φαίνονται να διατρέχουν τις καρδιές της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων.

Αλλά ίσως αναρωτηθούν κάποιοι: Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε, πώς μπορούν να δικαιολογηθούν τα εξόχως περίεργα αποτελέσματα στο φιάσκο των τελευταίων εκλογών;

Η απάντηση δεν μπορεί, όπως πολλά δείχνουν, να είναι, παρά μία και παρά πολύ απλή:

Έγινε εκτεταμένη νοθεία. Παρά τα όσα τορνευμένα λέγονται για τη, δήθεν, άψογη διεξαγωγή των εκλογών.

Ειπώθηκε πως στις προηγούμενες εκλογές(6ης Μαΐου) έγινε πιλοτική χρήση της ηλεκτρονικής επεξεργασίας και προώθησης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Και ότι στις τωρινές εκλογές (17ης Ιουνίου) θα γινόταν ευρύτερη χρήση. Έτσι ώστε μελλοντικά να καθιερωθεί ο τρόπος αυτός, ως ο πλέον εύκολος και σύντομος.

Όσοι κινούνται στο χώρο του διαδικτύου γνωρίζουν τον ύπουλο και καταχθόνιο τρόπο, με τον οποίο υπονομεύουν τις οποιεσδήποτε προσπάθειες οι αρουραίοι της ηλεκτρονικής διαβολοκυβέρνησης.

Και μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι μπορεί να γίνεται, κατά τη διάρκεια της έκδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων. Απ’ τα οποία εξαρτώνται τεράστια συμφέροντα!

Γεγονός, που ίσχυε, περισσότερο απ’ οποιαδήποτε άλλη φορά, στη συγκεκριμένη περίπτωση:

Ή μήπως δεν είδαμε τη βαρβαρότητα και την ιταμότητα, με την οποία αντιμετωπίστηκε ο λαός, κατά την τριετία, που μας πέρασε, απ’ το δολοφονικό καθεστώς των ανδρεικέλων των τοκογλύφων:

Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν τη θέληση του λαού και ν’ αφήσουν ημιτελές το κακούργημά τους!

Θα πρέπει να είμαστε αθεράπευτα αφελείς, για να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

Και η ανελέητη τρομοκρατία που ασκήθηκε σε βάρος του λαού και η βρώμικη λασπομαχία σε βάρος των αντιμνημονιακών κομμάτων είχε παραπλανητικό και αποπροσανατολιστικό σκοπό.

Πρώτα-πρώτα να μας εξευτελίσουν και γελοιοποιήσουν στην παγκόσμια κοινή γνώμη παρουσιάζοντας τα εκλογικά αποτελέσματα ως καρπό της δειλίας ενός ανάξιου της ιστορίας του και του πολιτισμού του λαού.

Και παράλληλα να μας αποπροσανατολίσουν από το όργιο νοθείας, πάνω στο οποίο στηρίχτηκαν τα κάλπικα αποτελέσματά τους.

Ο ελληνικός πολιτισμός είναι καρπός της λογικής ιδιοφυΐας του ελληνικού λαού.

Και η λογική φωνάζει και θα φωνάζει στη διαπασών:

Τα ανδρείκελα του Μρεκελιστάν εξάντλησαν, στο προηγούμενο διάστημα όλη τη φασιστική βαρβαρότητα και τη ληστρική κτηνωδία σε βάρος του λαού!

Ήταν ποτέ δυνατόν να σεβαστούν ξαφνικά το δικαίωμά του να εκλέξει ελεύθερα την κυβέρνησή του;;;

παπα-Ηλίας

ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΕΡΟΔΙΑΚΟΝΟΣ iero.phaethon@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>