«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

εν κατακλείδι…

19/06/2012 — Λακεδαίμων

 Θεόφιλος Αιγινήτης

Ο μπουχός από τις πιέσεις, τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία εν όψει των εκλογών έπεσε και κατακάθισε πάνω από ολόκληρη τηνΕυρώπη.

Ηρέμισαν οι τοκογλύφοι που θα γίνει κυβέρνηση με αυτούς που έχουν βάλει τις υπογραφές τους για τήρηση των συμφωνιών και την υπαγωγή των διαφόρων υποχρεώσεων που σκλαβώνουν τη χώρα στο Αγγλικό δίκαιο.

Ο Ελληνικός λαός ψήφισε όπως ψήφισε κάτω από αφόρητες πιέσεις, κουβαλώντας στις μνήμες των μεγαλύτερων κυρίως σε ηλικία ψηφοφόρων το σύνδρομο της κατοχικής πείνας και από τους υπόλοιπους την άγνοια ή και την αδιαφορία.

Σε περιμένει πείνα και δυστυχία, δε θα έχεις φάρμακα, δε θα έχεις γάλα να ταΐσεις τα παιδάκια σου, τα εγγόνια σου, θα χάσεις τις καταθέσεις που μια ζωή αποταμίευες για να μην επιβαρύνεις τα παιδιά σου.

Αυτά του βροντοφώναξαν οι ντόπιοι και οι ξένοι υπάλληλοι των τοκογλύφων, παρέσυραν τον Έλληνα πολίτη και ψήφισε με γνώμονα το προσωπικό του και δικό τους συμφέρον και το μυαλό του στον περιορισμένο ζωτικό χώρο του σαρκίου του, το σπίτι του και τις φοβίες του.

Ο Έλληνας οπλίτης όμως στάθηκε μπροστά στηνκάλπη με διαφορετική λογική και όταν λέω οπλίτης εννοώ τον πολίτη που είναι ενταγμένος στο να υπηρετεί πρώτα το συμφέρον της πατρίδας του, τα ιερά και τα όσιά του και το δικό του συμφέρον το άφησε έξω από το λογαριασμό.

Δυστυχώς ο Κυναίγειρος ο γιός του Ευφορίωνα και αδελφός του Αισχύλου δεν έχει σήμερα μιμητές. Σήμερα οι πολίτες δε μιμούνται αυτούς που του δίδαξαν άυλες υπεραξίες, αλλά το γείτονά τους με τα υλικά αγαθά που έχει στη διάθεσή του και θέλουν αυτοί να έχουν περισσότερα.

Ας είναι! Οι εκλογές επιτέλους τελείωσαν μετά από ατέλειωτη αρλουμπολογία, τα κόμματα πήραν τα ποσοστά τους, τώρα κανένας δε θέλει να πάρει την καυτή πατάτα της διακυβέρνησης της χώρας και ο καθένας ρίχνει τα βάρη στον άλλο όπως πάντα.

Θα σας θυμίσω δυο άρθρα μου που γράφτηκαν πριν από ένα χρόνο και γιατί η επανάληψις είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Μάθημα Γραμματικής

Η καταργημένη αντωνυμία.

ΥΓ.Τα λόγια φεύγουν, τα γραπτά όμως μένουν !

Πάντα Ανεξάρτητος,άρα ελεύθερος Έλληνας

Θεόφιλος Αιγινήτης

Ζωγράφος-Συγγραφέα

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>