«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ Α.ΣΑΜΑΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μόλις τελείωσε η συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά στα πλαίσια των διερευνητικών εντολών.

Συζητήσαμε την αναγκαιότητα σχηματισμού κυβέρνησης. Συζητήσαμε την πιθανότητα δημιουργίας μιας οικουμενικής κυβέρνησης, μιας κυβέρνησης εθνικού σκοπού με πρόσωπο κοινής αποδοχής. Είναι κάτι που δεν δέχθηκε ο κ. Σαμαράς. Δήλωσε ότι επιθυμία του είναι να είναι ο ίδιος πρωθυπουργός, ως πρόεδρος του πρώτου κόμματος.

Συζητήσαμε στη συνέχεια τα θέματα που αφορούν το Μνημόνιο. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαμε προτείνει και το επαναλαμβάνω, την δημιουργία μιας κυβέρνησης για την καταγγελία του μνημονίου. Μας είπε ο κ. Σαμαράς ότι θέλει να αναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο.

Μπήκαμε στις λεπτομέρειες της αναδιαπραγμάτευσης. Θέσαμε το θέμα που έχει να κάνει καταρχήν με το πρώτο μνημόνιο, το άρθρο 15 παράγραφος 4 που αφορά την αμετάκλητη και άνευ όρων παραίτηση της Ελλάδος από την ασυλία της χώρας. Αυτό για εμάς είναι ένα κορυφαίο ζήτημα.

Είναι ένα ζήτημα που έχει να κάνει με την προστασία από τους πιστωτές για την δημόσια και την ιδιωτική περιουσία.

 

Θέσαμε το θέμα του Αγγλικού Δικαίου και ιδιαίτερα των εγγυήσεων που περιλαμβάνονται κυρίως στο δεύτερο μνημόνιο. Αφορά τις εγγυήσεις που πάνε στον IFSF από τις τράπεζες και κατά πόσον θα μπορεί μέσω του Αγγλικού Δικαίου να δημευθεί η δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

 

Τον ρώτησα σε τι ακριβώς θα γίνει η διαπραγμάτευση. Διότι είδαμε να λέει διαπραγμάτευση από τη μια μεριά και από την άλλη να δηλώνεται μονομερώς από τον κ. Σαμαρά ότι σέβεται την υπογραφή του και ότι ισχύει η υπογραφή του, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει αναδιαπραγμάτευση.

 

Τον ρώτησα αν αφορά τους μισθούς, τις συντάξεις, τις απολύσεις, τον Τειρεσία. Η αγορά έχει πνιγεί.

 

Ο κ. Σαμαράς είπε ότι εμείς θα πάμε να συζητήσουμε και να δούμε τι έχουμε να καταφέρουμε, χωρίς να υπάρχει καμιά δέσμευση για αυτά.

 

Θέσαμε ακόμη τρία θέματα που για εμάς είναι απόλυτα και απαραίτητα.

 

Το θέμα της τιμωρίας, κατά πόσον δηλαδή θα σταματήσει να υπάρχει ασυλία των βουλευτών, αλλά και των υπουργών, την κατάργηση δηλαδή του άρθρου 86 του Συντάγματος και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

 

Παράλληλα ζητούμε τιμωρία για εκείνους οι οποίοι οδήγησαν τη χώρα σε αυτή την κατάσταση. Σε αυτό το θέμα ο κ. Σαμαράς δεσμεύτηκε μόνο στο σημείο που αφορά την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το πως έφθασε η χώρα μέχρι εδώ.

 

Είπε ότι τα άλλα είναι δευτερεύοντα ζητήματα και ότι θα πρέπει να τα δούμε μετα την συγκρότηση της κυβέρνησης.

 

Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχει στα πλαίσια της κοινής συμμετοχής δυνατότητα συνεργασίας με αυτούς τους όρους, χωρίς δηλαδή να υπάρχει δέσμευση, ούτε για την καταγγελία του Μνημονίου, ούτε καν για την αναδιαπραγμάτευση, όρων οι οποίοι για εμάς είναι απαραίτητοι.

 

Είπα στον κ. Σαμαρά ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα δώσουν θετική ψήφο σε περίπτωση που χρειαστεί, όντας στην αντιπολίτευση, να στηρίξουν νόμους οι οποίοι θα είναι προς την πλευρά της ελάφρυνσης του ελληνικού λαού και της αποδέσμευσης του ελληνικού λαού από τους δανειστές.

 

Θα δώσουμε θετική ψήφο στη Βουλή σε αυτά τα νομοσχέδια και θα είμαστε σκληροί στην αντιπολίτευση εκεί που διαφωνούμε. Αν υπάρχουν θετικά θέματα θα τα στηρίζουμε. Αν όμως συνεχίσει αυτή η πολιτική που έχει οδηγήσει την ελληνική οικογένεια στην εξαθλίωση, που έχει οδηγήσει την αγορά στην καταστροφή, που έχει οδηγήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες στην εσωτερική πτώχευση, δεν θα τα στηρίξουμε.

 

Σχετικα με την αναδιαπραγμάτευση, αν γίνει, τον ρώτησα αν εγγυάται προσωπικά ότι δεν θα υπάρχει πτώχευση εντός μνημονίου κι έχοντας παραιτηθεί της ασυλίας της χώρας.

 

Δεν μπόρεσε να το εγγυηθεί.

 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ έχοντας την λαϊκή εντολή και το 7,5% της εμπιστοσύνης του ελληνικού λαού, θα επιτελέσουμε τον ρόλο που μας έχει αναθέσει ο εληνικός λαός στο ελληνικό κοινοβούλιο.

 

Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι η πορεία της χώρας μέσα από τα δυο Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, είναι μια πορεία προς τον γκρεμό που θα αναχαιτιστεί μονο αν σύσσωμος ο ελληνικός λαός, ενωμένος ο ελληνικός λαός, έχοντας παραμερίσει τις προσωπικές φιλοδοξίες, σταματήσει εδώ αυτή την κατηφόρα προς το κακό».

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196

176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ

Tηλ. : 210 9545000

Fax : 210 3615634

Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr

Site: www.anexartitoiellines.gr

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>