«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Άνιση μεταχείριση από τους δοσίλογους και τα προδοτικά ΜΜΕ!

09/06/2012 15:33

Όταν το Ε.Πα.Μ. κατέβηκε στον λαό να ζητήσει την ψήφο του οι νταβατζήδες της ενημέρωσης είχαν αποκλείσει το κόμμα από κάθε επικοινωνία μέσω των καθεστωτικών τηλεοπτικών καναλιών. Ούτε δημοσιογράφος μας πλησίαζε γιατί στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία και στις λίστες μισθοτροφοδοσίας των κομμάτων. Οι αλήθειες που έλεγε το κόμμα σκληρές αλλά αληθείς , και αυτό ενοχλούσε το καθεστώς της υποτέλειας και του συμβιβασμού. Ουδέποτε ωστόσο διανοήθηκε κανείς από τα μέλη του Ε.Πα.Μ. να κινηθεί τρομοκρτικά αναντίον όλων εκείνων που το απέκλειαν. Η Χ.Α. θυμίζει άλλες εποχές και άλλες καταδικασμένες μεθόδους που οδηγούν απ΄ευθείας στην βία. Η δημοκρατία είναι δύσκολο πολίτευμα αλλά έχει την δυνατότητα να κάνει τον πολίτη να σκέπτεται και όχι να ενεργεί με ζωώδη ένστικτα και πρακτικές.Η Χ.Α. δεν έχει το μοναδικό προτέρημα να υπερασπίζεται την Ελλάδα αλλά θα έπρεπε να ξέρουν οι Έλληνες ότι ο αρχηγός της δεν άκουσε ποτέ για φούρνους εκτελέσεων και θαλάμους αερίων που κάμποσοι συμπατριώτες μας άφησαν την τελευταία τους πνοή στις ¨ευγενικές¨ περιποιήσεις των ναζί.Δυστυχώς η άνωθεν επιβαλλόμενη οικονομική κρίση σκότισε και τον νού και το μυαλό των Ελλήνων και στο όνομα της επιβίωσης γλιστρούν σε μορφές κομμάτων που κάθε άλλο παρά ελληνικές είναι.Αυτή η τεράστια απαξίωση των πάντων έγινε μετά από την αηδιαστική και προδοτική συμπεριφορά των δωσιλόγων που επικράτησαν ελέω των τραπεζοκρατών. Γιατί αυτό που έχουμε είναι ο πόλεμος της Δημοκρατίας εναντίον των τραπαζιτών δωσιλόγων. Και αυτόν τον πόλεμο οφείλουμε να τον κερδίσουμε.

ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

http://blog.mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>