«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εύχομαι ειλικρινά να βγει ο Σαμαράς.

 

Μέσα στην καταιγίδα του μνημονίου, μέσα στην πείνα, την ανεργία και την εξαθλίωση του ΕΥΡΩ, να δω τι θα λένε αυτοί που τώρα ξεσπαθώνουν για τα μνημόνια, την ευρώ-δικτατορία και τον Σαμαρά.

Να δω τι θα λένε όσοι πουλημένοι τα άρπαξαν χοντρά κι έτρεξαν να ”προασπίσουν το ευρωπαϊκό μέλλον της Ελλάδος” στο μέτωπο της νεοδημοκρατικης ξεφτίλας.

Να δω που θα κρυφτούν όταν η ανεργία μας θα φτάσει 30% ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩ.

Να δω πόσες βραδιές ψήφισης νέων Μνημονίων θα ζήσουμε, πόσες διαγραφές βουλευτών και πόσα αντιλαϊκά μέτρα ακόμη.

Να δω που θα φτάσει ο μισθός μας.

Θέλω να δω πως θα είναι τα μούτρα των ανεγκέφαλων υποστηρικτών του Σαμαρά όταν θα μειώνει τον μισθό στα 200 ευρώ κι όταν θα βάζει κι άλλα χαράτσια ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.

Να δω τι θα λένε οι υπερ-πατριώτες των οπισθίων όταν θα διαλύει τις Ένοπλες Δυνάμεις με τις μειώσεις των αμυντικών δαπανών που έχει ηδη υπογράψει

Να δω τι θα λένε όταν θα αθωώσει τον φίλο του, τον αρχιπροδότη ΓΑΠ.

Μέσα στην πίκρα, την καταστροφή και την απογοήτευση ΟΙ ΦΑΤΣΕΣ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΑΜΑΡΑ για να μην έρθει ο Στάλιν (συγνώμη ο Τσίπρας) ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

Η μέγιστη απόλαυση θα είναι το κράξιμο από το πρωί ως το βράδυ, παντού και πάντα. Και δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν, διότι εμείς ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ.

ΥΓ: Ακόμη κι αν βγει τώρα ο ξοφλημένος, πραγματοποιώντας τις δεσμεύσεις του ενώπιον του ΔΝΤ, στις επόμενες εκλογές ο Τσίπρας θα πάρει 50% ΔΥΣΤΥΧΩΣ. Αυτή είναι η κατάντια της ελληνικής αστικής τάξης και των κομμάτων της.

Thomas Iliopoulos thomas_iliop@hotmail.com

http://rizospastikhdexia.blogspot.gr/2012/06/blog-post_186.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>