«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πάμε λίγο πίσω………

 

Γεία σας. Θέλω να θυμηθούμε κάποια γεγονότα που γίνανε και γραφτήκανε στην ιστορία τον αιώνα που μας πέρασε. 
Ας ξεκινήσω με τους Γερμανούς-ναζί που ξεκληρίσανε οικογένειες,καταστρέψανε αεροδρόμια,λιμάνια,γέφυρες, και το χειρότερο για μένα, δολοφονούσανε μέχρι και τα ζώα.

Αφού λοιπόν πέρασε ο καιρός,τελείωσε ο πόλεμος,
είχαμε άπειρους νέκρους,σαν να μην συμβαίνει τίποτα,βλέπουμε τους Έλληνες να μεταναστέυουν στην Γερμανία και να εργάζονται,αφήνοντας πίσω μια Ελλάδα ρημαγμένη απο τους Γέρμαναραδες.

Θυμάμαι ακόμα…Αυτό συμβαίνει μέχρι και στις μέρες μας…
Θυμάμαι κάποιους Έλληνες να έρχονται απο την Γερμανία διακοπές στην Ελλάδα και να μας πρήζουν τα συκώτια για το πόσο μπροστά είναι οι Γερμανοί,πόσο καθαροί είναι οι δρόμοι τους,και ένα σωρό άλλα καλά που έχει η Γερμανία.

Δυστυχώς τα ξέχασες όλα  κακόμοιρε Έλληνα.

 
Τα ξέχασες όλα και πήγες να δουλέψεις και να βοηθήσεις αυτούς που σε εκτελέσανε χώρίς λόγο. Αλλά το χείρότερο απ΄ολα είναι οτι ερχόσουνα και μας πότιζες τα μυαλά με τις μπούρδες σου για τους Γερμανούς.

Εκτός βέβαια απο τους Γερμανούς έιχαμε και τους Βούλγαρους που μας κατα ληστέψανε γιατί ήτανε σύμμαχοι με τους Γερμανούς και τους παραχωρήσανε την ανατολική Μακεδονία και την Θράκη.

 

Ο «ΗΡΩΪΚΟΣ» ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ!!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Η προδοσία συνεχίζεται και μετά την επίθεση των Γερμανών! Μανιφέστο της 3ης Μαΐου 1941 όπου το ΚΚΕ συμπεραίνει ότι «η συνέχισις του πολέμου της 28ης Οκτωβρίου 1940 έγινε αιτία να προκαλέσει την χιτλερική εισβολή» η οποία θα αποφεύγονταν αν το Έθνος μας «πετούσε τα όπλα και παραδινότανε ή συμμαχούσε με τον Άξονα, όπως ο ηρωικός Βουλγάρικος αδελφός» ! («Η ιστορία του ΚΚΕ», 1947, τόμος Α’) 

 

  Έτσι λοιπόν; Το ΚΚΕ συμφωνεί με τους Βουλγάρους για μία «Διεθνή Μακεδονίαν»! και φυσικά ουδείς Βούλγαρος κατακτητής θα συλληφθεί στη Μακεδονία και Θράκη από τον ΕΛΑΣ!

 

Βούλγαροι αξιωματικοί και στελέχη του ΚΚΕ στη Δράμα. Ο καπετάν Λάμπρος (1), ο διοικητής της VI μεραρχίας του ΕΛΑΣ Κωνσταντάρας (2), ο Βούλγαρος στρατιωτικός διοικητής Κομοτηνής (3) και άλλοι αξιωματικοί του ΕΛΑΣ και του Βουλγαρικού στρατού.

Περάσανε τα χρόνια μπήκαμε στην Ευρώπη και έχουμε στην Ελλάδα Βούλγαρους εργάτες σε όλες τις δουλείες,ενώ οι Έλληνες παραμένουν άνεργοι και τους λείπουν τα απαραίτητα.

Όπως καταλαβαίνετε τα ξεχάσανε και αυτά οι Ελληναράδες επιχειρηματίες.

Για τους Μογγόλους Τούρκους δεν θα αναφέρω τίποτα,λίγο πολύ όλοι ξέρουμε…

Αλβανοί.

 

Ο καρκίνος της χώρας μας που μέχρι και σήμερα μας ληστέυουν,περνάνε απο τα σύνορα όπλα και ναρκωτικά και οι ντόπιοι αλληλέγγυοι μας τους προστατέυουνε.

Εμείς οι Έλληνες δεν θα το αφήσουμε να περάσει.

θα κόψουμε την κάθε προσπάθεια της αριστεράς να κάνει την χώρα μας κέντρο διερχομένων εγκληματιών. Αφού λοιπόν δεν βλέπω κανένα κόμμα να  ενδιαφέρετε για την Εθνική μας ακεραιότητα θα ψηφίσω Χρυσή αυγή.

Εσείς;;;

Φανερωτης Φανουράκης

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>