«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η μεγαλύτερη Ιστορική Απάτη


Αγαπητοί μου, ζούμε σε μια εποχή που πολλοί ανακαλύπτουν ότι το όλο Χρηματο-οικονομικό σύστημα της Δύσης είναι και ήταν μια μεγάλη απάτη.  Εμείς το καταλάβαμε μόλις πριν δυο χρόνια (ας είναι καλά το Διαδίκτυο).

Αν δεν πιστέψετε σύντομα ότι αυτό είναι πραγματική αλήθεια, θα το πληρώσετε με την Πατρίδα σας και την υποδούλωση σας για δεκαετίες (αν όχι για αλλά 400 χρόνια…).

Βλέπεις ακόμα τηλεόραση; Τότε οι ιδέες σου έχουν ήδη αποστειρωθεί υποσυνειδησιακά… Γιατί;

Το Χρήματο-οικονομικό σύστημα των Τοκογλύφων

 Όλα τα μεγαλοκανάλια ελέγχονται από το Χρηματο-οικονομικό σύστημα των Τοκογλύφων.  Όπως επίσης, η προηγούμενη Κυβέρνηση (και όχι μόνον), το ΔΝΤ και η “Ευρωπαϊκή” Ένωση (Γιατί έγινε άραγε; Την είχαμε μεγάλη ανάγκη;). 

 Και τώρα ας γνωρίσουμε μια μεγάλη “οικογένεια”:  Η Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, όλες οι Κεντρικές τράπεζες των Ευρωπαϊκών Κρατών, η Τράπεζα της “Ελλάδας” (σε ποιους ανήκει;)   Ιστορικά, είναι όλες “παραρτήματα” της Τράπεζας της Αγγλίας (Bank of England) που είναι η γιαγιά όλων (ηλικίας λίγο πάνω από 300 χρονών…).  Ο θειος Google το ξέρει βέβαια. Ξέρει ακόμα ότι οι Τράπεζες αυτές δεν είναι κρατικές ή δημόσιες, αλλά ιδιωτικές και στα χερια ολιγων…!  

“Απίστευτο!”  Απίστευτο; Μα αυτό θέλουν να λες.  Αλλά άντε να το διαψεύσεις αν μπορέσεις.  Μόνο στο διαδίκτυο θα το βρεις (πριν το σταματήσουν). Μα γιατί δεν το πήραμε είδηση τόσο καιρό; Για τον ίδιο λόγο που φαίνεται στην επόμενη ιστοριούλα.

Κάτι βάτραχοι ζούσαν σ’ ένα μεγάλο ντεπόζιτο με δροσερό νερό. Κάποιος πονηρός και πολύ υπομονετικός βάτραχος έβαλε μια πολύ μικρή φλόγα κάτω απ’ το ντεπόζιτο (που τόθελε ν’ ανήκει μόνο στα δισέγγονα του).  Σε πάρα πολύ καιρό ένας συγγενής βάτραχος έρχεται για επίσκεψη και λέει “Ρε παιδιά, δεν βρίσκετε το νερό κάπως ζεστό;”   Τα βατραχάκια φυσικά τον κορόιδευαν: “Άκου τι λέει ο κουτο-παρανοϊκός παππούς. Από τότε που γεννηθήκαμε έτσι δεν ήτανε;;;”   Κι’ έτσι τελικά έγινε αυτό πούθελε ο πονηρός.  

Ιστορία 6ης Δημοτικού του 3013: Και έτσι οι Έλληνες, άξιοι των προγόνων τους, σώσανε την Πατρίδα τους όταν, στο παρα-πέντε, ανακαλύψανε το κόλπο της χρόνιας μεγάλης απάτης.

Απεχθές” χρέος

Είναι πολύ πιθανό ότι, κάτω από κανονικές συνθήκες, μια πραγματικά Ελληνική κυβέρνηση, ν’ αποδείξει δικαστικά ότι το χρέος είναι “απεχθές” και έτσι να καταργηθεί το μεγαλύτερο του μέρος.

Άντε νάχεις το δικαίωμα (όπως έχουν οι λεγόμενες Κεντρικές Τράπεζες) να “παράγεις” δισεκατομμύρια σε μια οθόνη κομπιούτερ, να τα “στέλλεις” σε κάποια πουλημένη Κυβέρνηση που ξέρεις στα σίγουρα ότι δεν θα μπορέσει να τα ξεπληρώσει όλα (βέβαια με πραγματικής αξίας λεφτά = κόπος), και μετά να κατασχεις την περιουσία των ανήξερων πολιτών.  ( Έτσι θα πει στους απατεωνες τους ο δικαστής: “Ώστε γι’ αυτό τόκανες κατεργάρη…”) 

Αυτό νομίζω ότι λέγεται “απεχθές” χρέος και υπάρχει νομικό προηγούμενο.

Φτανει βεβαια να μην βαλουμε προδοτες παλι να μας κυβερνησουν…

————————

*** Για την ωμή αλήθεια των πραγμάτων και για το τι επιδιώκουν απελπισμένα να μας πασάρουν τα “ελληνικά” ΜΜΕ (Αλλιώς: τα δελτία προπαγάνδας της ΦΩΝΗΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ).

Σε ποια πραγματικότητα θέλουν να μας χώσουν;   Δείτε αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=hGEUWWGyLWg&feature=player_embedded

Τα συμπεράσματα δικά σας.

——————————————-

ΕΚΛΟΓΕΣ!  

Ένα επίκαιρο ερώτημα: 

Ποιοι, με ιστορική συναίσθηση και με φλογερή πίστη, μπορούν να κάνουν μια πραγματικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση; 

Να τα κριτηρια:

Είναι ώρα για παραπονο η για Ενεργητικοτητα;

Είναι ώρα για φόβο και απελπισια ή για Τόλμη και Αποφασιστικοτητα;

Είναι ώρα για επίκυψη και υποχωρήσεις ή για Αγέρωχη στάση και για Σταθερές διεκδικήσεις;

Είναι ώρα για μασα και το εγώ ή για Νηστεια και για Θυσίες;

Είναι ώρα για “ρεαλισμο” και εξάρτηση ή για Πιστη και για Ελευθερία;

Τι θάκανε ένας ικανός Ελλην πρόγονος;

Χαρακτηριζουν ενα απ’αυτα πανω τον διαλεχτο σου υποψηφιο;

Ο Λαός σε τέτοιες ώρες είναι ικανός και αλάνθαστος;

Οι Έλληνες πάντα μεγαλουργούν σε ώρες σαν κι’ αυτές!

Dimitrios N. Adamopoulos  makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>