«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ὁ μοναδικός τους τρόμος εἶναι μὴν χάσουν τὸ λατρευτό τους μνημόνιον;

Ἔχουν πέσει ὅλοι ἐπάνω μας! Μὰ ὅλοι! 
Δημοσιοκᾶφροι, πολιτικάντηδες τῆς κακιᾶς καὶ τῆς μαύρης ὥρας, οἰκονομικοὶ παράγοντες κάθε τρύπας τοῦ πλανήτου καὶ λένε, λένε, λένε…
Μᾶς ἀπειλοῦν, μᾶς κουνοῦν τὸ δάκτυλο μὲ σημασία, μᾶς ἐκφοβίζουν….
Κι ὅλα αὐτά γιατί;
Μήπως γιά νά μήν φύγουμε ἀπό τό μνημόνιον;

Γιατί τόση φασαρία με τα fax; Τι θέλουν να μας κρύψουν; Ποιον φοβούνται;

Ποιον φοβούνται;
Μα τα αφεντικά τους! Τους λούζει κρύος ιδρώτας και μόνο στην ιδέα ότι υπάρχει πιθανότητα να χάσουν το λατρευτό μνημόνιο τους!
Τελικά όλοι παραδέχτηκαν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγουμε από το Ευρώ, αλλά κι ότι μπορούν να “ελαφρύνουν” τον “μονόδρομο”, αρκεί… να μην χάσουν το μνημόνιο τους.
Ολα τα κανάλια έχουν δημιουργήσει κλίμα, για ένα αδιάφορο, για τον κόσμο fax και μια ανόητη δήλωση του κ.Στρατούλη.
Γιατί; Ποιον θέλουν να καλύψουν;
Μα το ότι από εχθές εξαιτίας της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΛαΟΣ και του δοτού Παπαδήμου, μπήκαμε στον Εργασιακό Μεσαίωνα και στην de facto κατάργηση του Εργατικού Δικαίου.
Από εχθές γίναμε Νιγηρία. Είπαν και μια αλήθεια, θα έχουμε ανάπτυξη, η Νιγηρία έχει ανάπτυξη 8%, απλώς δεν το γνωρίζουν… οι Νιγηριανοί.
O Αδωνις το πρωί στο MEGA (15/5/12 Καμπουράκη-Οικονομέα) χαρακτήρισε ως πολιτική δειλία του ΣΥΡΙΖΑ, μέσω του παρόντα κ.Δρίτσα, το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κυβερνά με την ανοχή της ΝΔ, ωστε να επαναφέρει την μετενέργεια που έφερε ως παράδειγμα! Γιατί o οποιοσδήποτε (είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί τον ΣΥΡΙΖΑ!) να συμμαχήσει με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ που κατήργησαν την μετενέργεια ; (Η μετενεργια είναι ένα παράδειγμα μόνο από τα πολλά αντεργατικά που ψήφισαν)
Και γιατί δεν το καταψήφιζαν ΝΔ-ΠαΣοΚ εξαρχής;
Αυτό θα σώσει την Οικονομία;
Μα γιατί έπεσαν τηλέφωνα προς τα (πρωην) μεγάλα κόμματα από το εγχώριο κατεστημένο, το ίδιο που επέβαλε και τον Παπαδήμο.
Μα γιατί αυτοί που κατήργησαν τα δικαιώματα μας, τρέμουν τόσο πολύ τα αφεντικά τους που δεν τολμούν ούτε να το σκεφτούν! Ούτε να το προφέρουν! Δεν ζουν χωρίς μνημόνια!
Ουτε καν μέτρα (όπως η μετενέργεια) που δεν χρειάζονται κάποιο “ισοδύναμο” μέτρο,  ούτε προσφέρουν στην ανάπτυξη ή την οικονομία, αντιθέτως τις καταστρέφουν !
Προς τι ο τρόμος τους; Δημοσιογράφων και Πολιτικών;
Στην πραγματικότητα αυτοί είναι που τρέμουν και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να υπάρξει επαναφορά της μετενέργειας!
Το ΠΑΣΟΚ κι η ΝΔ γιατί έχουν πάρει δάνεια από τους Τραπεζίτεςπου περιμένουν την μετενέργεια για να σφάξουν τους Υπαλλήλους τους.
Γιατί οι Καναλάρχες κι οι εκδότες θα έχουν οφέλη εκατομμυρίων στιςκρατικοδίαιτες εταιρίες τους και τις άλλες δραστηριότητες τους.
Το ίδιο κι οι Πολυεθνικές των Γερμανών, των Γάλλων, των Αγγλων κτλ.
Θέλουν να βάλουν στο κάδρο του μνημονίου, όποιον κάνει το λάθος να μπεί στο παιχνίδι τους.
Η εγχώρια ελίτ που μας δυναστεύει όλα αυτά τα χρόνια, η ρεμούλα που ανδρώθηκε την περίοδο του Σημιτικού Μεσαίωνα, πνέει το λοίσθια και είναι τόσο ανελλήνιστη που δεν διστάζει να συμπαρασύρει μαζί της κι όλη την χώρα των 11.000.000 ψυχών.
Οσο είναι στο χέρι μας, δεν θα τους κάνουμε την χάρη.
Αλλά τουλάχιστον ξέρουν, να προστατεύουν τους “δικούς τους ανθρώπους.”
Ακούσατε σε κανένα κανάλι ή αλλού τις λέξεις Γιωργος Α.Παπανδρέου;
Νετάκιας
Ξέρετε κάτι φίλοι μου; 
Οὐδέποτε μὲ τρόμαξε τὸ μνημόνιον!
Οὔτε αὐτοὺς ποὺ ἀντιλαμβάνονται πὼς τὸ μνημόνιον εἶναι ἕνας ἁπλὸς μοχλὸς ἀσκήσεως πιέσεως, γιὰ ἄλλα ζητούμενα!
Οὔτε κἄν πολλοὺς Ἕλληνες, ποὺ ἄν καὶ δὲν θέλουν νὰ δοῦν πίσω ἀπὸ τὶς κουρτίνες, διαισθάνονται πὼς ἐδῶ παίζεται κάτι πολὺ μεγαλύτερον.
Κι αὐτὸ δὲν ἔχει νὰ κάνῃ οὔτε μὲ τραπεζογραμμάτια, οὔτε μὲ ὁμόλογα ἀλλὰ οὔτε καὶ μὲ κανενὸς εἴδους χρῆμα.
Αὐτὸ ποὺ θέλουν εἶναι ἄλλο, μεγαλύτερον, σημαντικότερον καὶ σοβαρότερον!
Ἐδῶ καὶ χρόνια διαβάζουμε παντοῦ γιὰ τὴν κλιματικὴ ἀλλαγή! Ἄλλος μύθος πάλι κι αὐτός! Ἄλλος μοχλὸς ἀσκήσεως τρομοκρατίας!
Τώρα τελευταῖα ὅμως ἄρχισαν νὰ τὰ μασοῦν καὶ μὲ αὐτὸν τὸν μύθο…
Ἐδῶ καὶ χρόνια διαβάζουμε γιὰ τὶς συνωμοσίες, εἰς βάρος ὅλου τοῦ πλανήτου, ποὺ μᾶς ὁδηγοῦν στὸ νὰ ἀφανίσθῇ τὸ 90-95% τοῦ συνόλου τοῦ πληθυσμοῦ παγκοσμίως! 
Τώρα τελευταῖα ὅμως καὶ σὲ αὐτὸ τὸ θέμα σιωπή!
Ἐδῶ καὶ χρόνια διαβάζουμε γιὰ τὰ διαστημικά τους προγράμματα, ποὺ ὄμως τὰ ἕτοιμάζουν δῆθεν, γιὰ νὰ καταπολεμήσουν τοὺς ὑποτιθεμένους ἐξωγηΐνους. 
Καὶ σὲ αὐτὸν τὸν τομέα ὅμως, ἐὰν ἐξαιρέσουμε κάτι μικροεπεισόδια, σιωπὴ ἐπίσης.
Καί τελικῶς τί τρέχει; Καί πῶς συνδέονται ὅλα αὐτά τά σενάρια, ταὐτόχρονα ἤ μεμονωμένα, μέ τό δικό μας μνημόνιον καί τό ξεπούλημα τοῦ ἐθνικοῦ μας πλούτου;
Ἀστεῖον, ἁπλὸν ἀλλὰ καὶ σαφές!
Ἐδῶ, σὲ αὐτὸν τὸν τόπο, ἀναγεννῶνται οἱ μηχανισμοὶ ἐκεῖνοι ποὺ ἀπαιτοῦνται, πρὸ κειμένου νὰ παύσουν τὴν κοσμοκρατορία ποὺ μᾶς ἑτοιμάζουν!
Αὐτὴ ὁ κοσμοκρατορία τους (παλαιὰ τάξις ποὺ ἀλλάζει ἐνδύματα γιὰ νὰ μεταμορφωθῇ σὲ νέα) ὅμως κινδυνεύει!
Σαφῶς δὲν κινδυνεύει ἀπὸ μίαν φτωχὴ Ἑλλάδα!
Κινδυνεύει ὅμως ἀπὸ αὐτὸ ποὺ γεννᾶται  στὴν Ἑλλάδα!
Καὶ ναί, αὐτὸ ποὺ γεννᾶται δὲν εἶναι οὔτε ἐπανάστασις μὲ σφεντόνες, οὔτε ἐπανάστασις μὲ  μαχαίρια, ἀλλὰ οὔτε κἄν μὲ αὐτόματα! 
Αὐτὴ ἡ ἐπανάστασις εἶναι βαθυτέρα, κτυπᾶ στὴν ῥίζα τους ὅλα τὰ κακὰ καὶ λέγεται ἀφύπνισις συνειδήσεως!!!
Κι αὐτὸ εἶναι ὁ μεγαλύτερός τους φόβος! Σᾶς διαβεβαιῶ! Μὲ ὅλα αὐτὰ φυσικὰ ποὺ θὰ ἐπιφέρῃ!!!!
Κι αὐτὰ ποὺ θὰ ἐπιφέρῃ δὲν εἶναι τόσο μικρά καὶ ἱκανὰ μόνον γιὰ νὰ καταργήσουν μνημόνια καὶ ὑπογραφές καὶ λοιπὰ ξεπουλήματα. 
Ὄχι βέβαια! Σιγὰ μὴν ξυπνήσῃ ὅλος ὁ πλανήτης μόνον γιὰ νὰ καταργήσῃ τὶς τράπεζες!
 Αὐτὰ ποὺ θὰ ἐπιφέρῃ αὐτὴ ἡ ἐπανάστασις, διότι κατὰ βάσιν εἶναι ἡ μεγαλυτέρα ἐπανάστασις ποὺ θὰ ἔχῃ κάνῃ ἡ ἀνθρωπότης, εἶναι ἡ ἀπελευθέρωσις!
Καλὲς λοιπὸν οἱ ἀγωνίες μας….
Καλὲς καὶ οἱ ὅποιες δράσεις μας…
Καλὲς ἐπίσης καὶ κάθε μορφῆς ἀντιδράσεις, ἐφ’ ὅσον δὲν καταστρέφουν…
Ἀλλὰ ὅλα αὐτὰ εἶναι ἡμίμετρα, πασαλείμματα καὶ σκόνη στὰ μάτια μας…
Τὸ ἄλλο, τὸ οὐσιῶδες καλῶς ἀρχίζει νὰ ἐπικρατῇ!
Κι αὐτὸ δὲν νικιέται ἀπὸ κανέναν θεὸ καὶ κανέναν δαίμονα καὶ κανέναν διάβολο πλέον!
Φιλονόη.  
Υ.Γ. Ὁ μοναδικός τους τρόμος δὲν εἶναι νὰ μὴν χάσουν τὸ μνημόνιον φυσικά! Κρατῶντας τοὺς ἠλιθίους κουδουνισμένους σὲ κατάστασιν ὑποταγῆς, πιστεύουν πὼς μποροῦν νὰ παύσουν αὐτὸ ποὺ ἤδη γεννήθηκε κι ἀνδρώνεται! Αὐτὸ ὅμως δὲν παύει! Ὄχι πλέον!!!!

http://www.filonoi.gr/monadikos-toys-tromos-mhn-xasoyn-mnhmonio/

http://xemandrios1.blogspot.com/

Κωνσταντίνος Βλάχος vl_aias@yahoo.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>