«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι θα κρατήσουμε από την Αρχαία Ελλάδα

Όπως ένα δένδρο ο κηπουρός το κλαδεύει πετώντας τα άχρηστα κλαδιά έτσι και εμείς πρέπει να κρατήσουμε απο την αρχαία μας κληρονομιά μόνο αυτά τα στοιχεία που θα μας επιτρέψουν να μεγαλουργήσουμε σήμερα . Όσα είναι περιττό βάρος θα τα αφήσουμε .

Όπως η Κλασσική Ελλάδα κράτησε απο τους Μυκηναίους μόνο όσα της ήταν χρήσιμα και όπως οι Μυκηναίοι κράτησαν απο τους Μινύες και τους Μινωϊτες όσα τους ήταν χρήσιμα .

Τί προτείνω να κρατήσουμε :

1) ΓΛΩΣΣΑ . Γιατί εγκαταλείψαμε την αρχαία λέξη ” κινάμωμον ” και χρησιμοποιούμε την “κανέλλα ” ;
Οι ξένοι κράτησαν την λέξη cinnamon” ενώ εμείς την πετάξαμε !
Κερδίσαμε τίποτα ; Δεν νομίζω . Στα ουσιαστικά λοιπόν μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στους αρχαίους τύπους . Για τα ρήματα θα το ξανασκεφθούμε όταν έρθει η ώρα .

2) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ . Τα μεγάλα δημόσια κτίρια μπορούν να έχουν την όψη των αρχαίων ναών . Σε όλα τα πλούσια κράτη αυτό κάνουν . Μόνο στο ρωμέϊκο κρατίδιο δεν εφαρμόσθηκε αυτή η πολιτική .

3) ΕΝΔΥΜΑΣΙΑ . Τα παντελόνια και τα πουκάμισα κατάγονται μάλλον απο την Γαλλία . Η γραβάτα κατάγεται απο την Κροατία . Γιατί θεωρείτε “σοβαρό ” ένα κροατικό ένδυμα και όχι ενας ελληνικός χιτών ; Παρατηρείστε στον ΟΗΕ οτι οι Ινδοί , οι Άραβες και οι Αφρικανοί πάνε με τις εθνικές τους ενδυμασίες . Εμείς που έχουμε την ωραιότερη ( και πλέον ένδοξη ) ενδυμασία θα πάμε με γαλλική και κροατική ενδυμασία ;

4) ΟΝΟΜΑΤΑ ΘΕΩΝ . Είναι η μοίρα των Ελλήνων θεών να εκθρονίζονται απο τα ίδια τα παιδιά τους . Έτσι σοφά όπως προείπε ο μύθος , ο Δίας εκθρονίσθηκε απο την ίδια του την κόρη ( την Ελληνική Επιστήμη ) η οποία απέδειξε οτι στην κορυφή του Ολύμπου δεν υπάρχουν θεοί . Δεν ήταν ο χριστιανισμός αλλά η ελληνική επιστήμη που γκρέμισε τους αρχαίους θεούς . Ο χριστιανισμός απλώς χρησιμοποιήθηκε για να γεμίσει το κενό .
Ποιός θα είναι ο ρόλος των αρχαίων θεών στον 21ο αιώνα , το ανέφερα ήδη ( βλέπε http://lofos.info/pythas/zeus-today.html ) .

5) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ . Θα κρατήσουμε τις παρακάτω :
Το ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ επεδίωξε
# Κάτι πιο όμορφο ( απ’ ότι έκανες μέχρι τώρα ) δημιούργησε
# Κάτι παραπάνω στην Γνώση ανακάλυψε
# Εντυπωσίασε την ανθρωπότητα ακόμη περισσότερο απ’ ότι οι αρχαίοι
# Κάτι ανώτερο απο τον άνθρωπο δημιούργησε

Δές την αλήθεια κατάματα χωρίς να σε τρομάζει

( Απόσπασμα της ιστοσελίδας http://lofos.info/pythas/zeus-today.html )

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>