«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 Προς το φίλτατο ένα τρίτο των συμπατριωτών που ψήφισαν “μνημονιακούς”.

 Μα γιατί βρε παιδιά ψηφίζετε τύπους που θάπρεπε να κάτσουν στο σκαμνί για έσχατη προδοσία;

 Τώρα, δύο είναι οι σοβαρές προτιμησεις που έχουμε μπροστά μας: 

 Στις 17 Ιουνίου, ή ψηφίζουμε μια (ω μη γένοιτο) “Μνημονιακή” παράταξη – ή –  διαλέγουμε το καλό για την πατρίδα Ελλάδα.  

 Το είδος του νομίσματος και η “Ευρώπη” (μα τι σημαίνει αυτό;) ας περιμένουν τη σειρά τους.

 Η ουσία, το επείγον και κύριο θέμα, είναι οι αλυσίδες της σκλαβιάς του Μνημονίου.

 (Έτσι κι’ αλλιώς, οι δυσκολίες της οικονομίας είναι κληρονομιά που την έχουν επιβάλει οι αρχηγοί με τους βουλευτές των πουλημένων κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ). 

 Οι απειλές από την “Ευρώπη” (βλέπε χρηματιστές) είναι τώρα τοσο κάλπικες οσο ήταν και οι απειλές το 2004 προς τους Kυπρίους, μόλις πριν το δημοψήφισμα του βρωμερού σχεδίου Ανάν… (“Ήταν η τελευταία τους ευκαιρία” δήθεν).   Ευτυχώς που τότε οι Kύπριοι δεν το χάψανε.  Ουσιαστικά, όταν γίνονται τέτοιου είδους απειλές, η αλήθεια είναι πάντα το αντίθετο  απ’ ότι τα πουλημένα ΜΜΕ μας “διαφωτίζουν”…  

 Πρώτα, με τα αστείρευτα λεφτά τους, μας έχουν διαβρώσει το ήθος.  Τώρα, οι ταχυδακτυλουργοί της “Ευρώπης” μας  αποπροσανατολίζουν με απειλές και με το κόλπο του “έξω η μέσα απο ευρώ/ Ευρώπη”  (άκου λέει “υπέρ η εναντίον” της Ευρώπης).  Εκείνο όμως που πραγματικά τους ενδιαφέρει (και τα πουλημένα ΜΜΕ δεν το αποκαλύπτουν) είναι ο πλούτος της πατρίδας μας με όργανο το Μνημόνιο της σκλαβιάς μας.   

 Στις 17 Ιουνίου, θα τους κάναμε μεγάλη χάρη αν δεν καταφέρουμε, με τη ψήφο μας, τη δημιουργία μιας Ελληνικής κυβέρνησης με τουλάχιστον 180 βουλευτές.   Δηλαδή με τη δυνατότητα να κάνει σωτήριες για την Ελλάδα αλλαγές (καταγγελία του Μνημονίου, τροποποίηση Συντάγματος, σωστές διεθνείς συμβάσεις, αποτελεσματική άμυνα, …).

 Είναι ίσως μια ανθελληνική ενέργεια η οποιαδήποτε ψήφος που χάνεται από την “αντι-μνημονιακή” παράταξη (ασχέτως των παραδοσιακών μας “φρονημάτων”).  Ξέρουμε ότι μια μοναδική ψήφος μπορεί να είναι καθοριστική… Επιπλεον, ας πείσουμε λοιπον κάποιον που δεν λογαριάζει να ψηφίσει, να το κάνει για να σώσει την πατρίδα του.

 Πρώτα, ας σώσουμε την πατρίδα μας.  Και μετά, ο καθένας μας, θα μπορεί να έχει την πολυτέλεια να επιστρέψει στο κόμμα που ένοιωθε άνετα μέσα… (Χωρις πατριδα ποιο κομμα θα υπαρχει;)  Με απλά λόγια, αυτές οι εκλογές έχουν ιστορική σημασία. Είναι κρίσιμες γιατί παρουσιάζουν μια μοναδική και μοιραία περίπτωση.  Η Ελλάδα χαροπαλεύει στα νυχια του Μνημονιου και δεν θ’ αντέξει σε περισσότερη προδοσία. Το σιγουρο ειναι οτι θα χαθουμε σαν Ελλαδα με το Μνημονιο και οχι με τη δραχμη…

 Το πρακτικό δίλημμα τώρα είναι:  ή αποφασίζω μόνο με την πατρίδα και τα παιδιά μου στη σκέψη, ή (ω μη γένοιτο) τα θυσιάζω όλα λόγω ενός εμφυτευμένου φόβου (από τα ΜΜΕ) ή μιας απλής κομματικής συνήθειας (για την ικανοποίηση κάποιων πεπαλαιωμένων ιστορικών φαντασμάτων).

 Αν δεν είσαι δεμένος στο κατάρτι όπως ο Οδυσσέας, βάλε κερί στ’ αυτιά, γιατί τα παπαγαλάκια και οι σειρήνες των ΜΜΕ είναι διαβολικά στοιχεία.  Διάλεξε Πατρίδα τουλάχιστον αυτή τη φορά.  Παραχώρησε την ευκαιρία να καταργηθεί το αντισυνταγματικό Μνημόνιο, να μειωθεί το απεχθές χρέος και να τιμωρηθούν οι ξενοκίνητοι προδότες.

 Με σεβασμό και αγάπη, Ένας Κύπριος (ακομμάτιστος).

 Κάπου είδα την επόμενη πρακτική εισήγηση Επειδή όλοι είμαστε Έλληνες, στις προσεχείς εκλογές:  οι “κεντροδεξιοί” ας ψηφίσουν Καμμένο.  οι “κεντροαριστεροί” ας ψηφίσουν Τσίπρα.

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ.

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ Ν’ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

 Αν δεν διαβασες τα υπογραφεντα Μνημονια, εδω ειναι μια απλη περιγραφη των τεσσαρων βασικων όρων των Μνημονιων Ι και ΙΙ που υπέγραψαν οι πολιτικές ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ, της Ν.Δ. και του ΛΑΟΣ.

Πρώτος Όρος:  Παραίτηση υπέρ των δανειστών από όλα τα δικαιώματα εθνικής κυριαρχίας και από όλες τις ασυλίες που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος για την προστασία ζωτικής σημασίας αγαθών του.

  Δεύτερος Όρος:  Δέσμευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας υπέρ των δανειστών.

  Τρίτος Όρος:  Οι δανειακές μας συμβάσεις (τα «Μνημόνια») υπάγονται υποχρεωτικά στο Αγγλικό δίκαιο και οι δικαστικές αποφάσεις είναι απόλυτα εκτελεστές και δεσμευτικές στην Ελλάδα. (…) Με τον όρο αυτόν αντιμετωπίζεται το δανειζόμενο κράτος ως ιδιώτης οφειλέτης. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα:

 (α) Δεν μπορεί να επικαλεστεί τα δικαιώματα και την προστασία που παρέχει το διεθνές δίκαιο σε κάθε κράτος.

 (β) Το κράτος ως οφειλέτης δεν μπορεί να επικαλεστεί απέναντι στους δανειστές του ούτε τα δικαιώματα που παρέχει το Ελληνικό δίκαιο και τα δίκαια

όλων των χωρών της ηπειρωτικής Ευρώπης στον ιδιώτη οφειλέτη, γιατί δεν τα αναγνωρίζει το Αγγλικό δίκαιο.

 Τέταρτος Όρος: Οι δανειστές έχουν το δικαίωμα να μεταβιβάσουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους από τις δανειακές συμβάσεις σε τρίτο κράτος ή πρόσωπο.  Η Ελλάδα δεν έχει αυτό το δικαίωμα.

(Σημ: Τουρκια, Αλβανια, Σκοπια δεν εξαιρουνται)

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΗΤΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟΙ !!!

ΑΝ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com

Μοιραστείτε το!

3 comments to ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΩΤΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

 • kommenos

  Πανικός επικρατεί στο στρατόπεδο του Αντώνη Σαμαρά. Ο καημένος ο Αντώνης έχει αναθέσει την κυριότερη ιστοσελίδα του http://www.antinews.gr στη σκληρή γραμμή των υποστηρικτών του, δηλαδή στον εμφανιζόμενο με το ψευδώνυμο Factorx και στον Φαήλο Κρανιδιώτη που μάλλον εμφανίζεται στη σελίδα με κάποιο άλλο ψευδώνυμο.

  Ο Factorx ακολουθεί μία πραγματικά ηλίθια τακτική:

  α) Σε κάθε δημοσίευμά του, φροντίζει να ακολουθεί από κάτω μια σωρεία επεφημούντων σχολιαστών που επικροτούν ο,τιδήποτε γράφει ο Factorx. Γράφονται όλα τα ευνοϊκά αυτά γι’ αυτόν σχόλια με τέτοια ταχύτητα, που εύλογα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι είναι προκατασκευασμένα και έτοιμα.

  β) Οποιοσδήποτε διαφωνεί έστω και κατ’ ελάχιστο με τα γραφόμενα του factorx βλέπει τα ποστς του να εξαφανίζονται, έστω και αν είναι ευνοϊκά για το κόμμα. Προέχει η παράθεση της εικόνας ενός συμπαγούς στρατού υπέρ του Factorx.

  γ) Με τις παραπάνω τεχνικές της διαγραφής όσων απομακρύνονται από τη σκληρή ξύλινη γλώσσα του Factorx, εξαφανίζονται όσες προτάσεις θα μπορούσαν να δώσουν μια ιδέα, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ εξουδετερώνει όλες τις τακτικές της ΝΔ και επικρατεί πιο εύκολα στις συνειδήσεις των νεότερων σε ηλικία ψηφοφόρων.

  δ) ΝΔ = Factorx. Κατά τον Factorx η ΝΔ δεν πρέπει να έχει μια τύχη διαφορετική από εκείνη του http://www.antinews.gr και του FactorX.

 • ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ

  ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ

  • Δεν θα σου πω φίλε μου τι θα ψηφίσεις γιατί τότε θα είμαι παραμύθια δημοκράτης. Ο καθένας ψηφίζει με την συνείδησή του και τον πατριωτισμό του λογαριάζοντας στο εμείς και όχι στο εγώ. Το θέμα με τον Σύριζα με τρομάζει και εμένα γιατί είναι εναντίον στα εθνικά μας θέματα, Σκόπια, Θράκη, ΑΟΖ.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>