«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η χώρα που εφεύρε και δίδαξε την δημοκρατία την στερείτε!

Πως έγινε αυτό, είναι διαχρονικό και σχεδιασμένο  έγκλημα 200 χρονών, και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε σε μια, άντε δυο σελίδες.

Σήμερα θα ασχοληθώ με ηγέτες κλόουν, ψεύτες, δοσίλογους, ανεπαρκείς, ανίκανους, επικίνδυνους!

Έγιναν εκλογές με τα κόμματα να έχουν συγκεκριμένα προγράμματα στις βασικές τους εξαγγελίες  που ενδιαφέρουν  τον Ελληνικό λαό, παράδειγμα τα μνημόνια, το χρέος, την δραχμή, την ανεξαρτησία, την αξιοπρεπή και ανεξάρτητη επιβίωση του Ελληνικού λαού. Έχουν αφήσει στο φλου τα εθνικά θέματα που είναι και το σοβαρότερο ΑΟΖ-Θράκη-Σκόπια!

Όλα τα κόμματα αυτό που τα διέκρινε άλλο πολύ και άλλο λίγο στις διερευνητικές εντολές για να κυβερνήσουν,  ήταν ότι απέδειξαν πόσο επιπόλαια είναι στημένα και ότι δεν έχουν καμία μέριμνα για μια επικίνδυνη κατάσταση, σε μια διεθνή συγκυρία: Απέδειξαν ότι το μόνο τους μέλημα είναι η πρωτιά και πως θα βάλουν τρικλοποδιά στον αντίπαλο πολλές φορές με ψέματα και συκοφαντίες, για να ωφεληθούν από την πτώση του αντίπαλου  χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι αυτή η πτώση  μπορεί να παρασύρει και την πατρίδα μας μαζί!

Τι έχουμε; Αρχηγούς, ηγέτες με τα κόμματά τους, αντί για  υπεύθυνους – ανεύθυνους! Αντί για ικανούς – ανίκανους! Αντί για ιδικούς – άσχετους! Αντί για πατριώτες – δοσίλογους!

 Αυτοί οι ηγέτες με άπειρες σε αριθμό πιρουέτες απεδείχθησαν ικανότατοι μόνο για κλόουν! Μπορεί σε άλλες περιπτώσεις και τομείς επαγγελματικούς να απέδιδαν αυτά τους τα προσόντα, εδώ όμως είναι θανατηφόρα!

Αυτοί οι ίδιοι αύριο θα βγουν σαν τους ντελάληδες στα πανηγύρια και θα διαλαλούν  τα σκάρτα εμπορεύματά τους με τον ίδιο τρόπο, στους ίδιους πελάτες!

Φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά το μάρκετινγκ και ξέρουν ότι θα ξανά πουλήσουν σε περισσότερους πελάτες τα ίδια σκάρτα εμπορεύματα!  Αφού θα τους πουν ότι αυτά είναι διαφορετικά και από άλλο εργοστάσιο με καλύτερα υλικά!

 Γνωρίζουν ότι οι πελάτες,  δεν  θα πουν μην πας να ψωνίσεις σε αυτόν ,είναι ψεύτης, απατεώνας  με σκάρτο εμπόρευμα!

 Έτσι και οι σημερινοί ηγέτες είναι  ψεύτες απατεώνες έμποροι των ιδεών, των ανθρώπινων αξιών!

Αυτοί οι ίδιοι ηγέτες  έλεγαν έξω από το μνημόνιο, δεν έλεγαν ότι μπορεί να το κουβεντιάσουμε,  οι άλλοι ότι δεν γίνετε τίποτα δεν το κουβεντιάζουμε θα εφαρμοστούν τα μέτρα βάση με τις εντολές των κερδοσκόπων , τώρα λένε ότι μπορεί να τα ξανά διαπραγματευτούμε και γιατί δεν το κάνατε; Έδειχναν ότι ήξεραν τι λένε για να τους εμπιστευτεί ο λαός, τι έγινε και άρχισαν να λένε ότι θα έχουμε πρόβλημα αυτοί που μιλούσαν ότι ήξεραν αυτά που μας έλεγαν,  άρχισαν τα μασημένα μπορεί να μας συμβεί αυτό το άλλο και θα το κουβεντιάσουμε,  να το διαπραγματευτούμε! Εδώ συμβαίνουν  δυο πράγματα ή είναι ψεύτες, απατεώνες, δοσίλογοι, ή ανίκανοι και άσχετοι με την πραγματικότητα, ότι και να συμβαίνει από τα δυο, είναι το ίδιο επικίνδυνοι!

Αυτοί οι  ίδιοι ηγέτες αύριο στις εκλογές  θα μας καλέσουν με τον ίδιο τρόπο και θα προσπαθήσουν να πάρουν  την δύναμη από τον αντίπαλό τους, χωρίς να ξέρουν να την χρησιμοποιήσουν και το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό, αυτοί οι ίδιοι αύριο θα βρίζονται και θα υποστηρίζουν αυτά που αθέτησαν οι ίδιοι!

Αυτοί οι ίδιοι θα λένε ψέματα θα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, θα κάνουν το ψέμα αλήθεια, και την αλήθεια ψέμα!

Εδώ εστιάζετε και η προδοσία τους, ο λαός όσα και να ξέρει, δεν μπορεί να ξέρει τι τρέχει με την διπλωματία, τι τρέχει με τα διεθνή οικονομικά φόρουμ, τι τρέχει με τους κρυφούς και  φανερούς εκβιασμούς των ανθελλήνων, εκβιαστών, κερδοσκόπων, Δεν μπορεί να ξέρει για τις ιδικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκετε η άμυνα μας, ποιο είναι αυτοί που ειλικρινά θα στήριζαν τα Ελληνικά δίκια μας. Για αυτό ο λαός επιλέγει αυτούς που διαλαλούν ότι είναι ικανοί και γνώστες για να το πράξουν για αυτόν. Εδώ αυτές τις ημέρες του πολιτικού αλαλούμ  με ηγέτες κλόουν διαπιστώνουμε ότι τα μόνα προσόντα που έχουν αυτοί που τους εμπιστευόμαστε είναι ενός απατεώνα έμπορα με κλεμμένα εμπορεύματα που τα δίνει όσο όσο για να την κοπανήσει!

Θα μου πει κάποιος όπως θα έλεγα και εγώ, όλα ωραία αυτά που μας είπες στο δια ταύτα;

Όπως ήσαστε και εσείς αηδιασμένοι είμαι και εγώ, η μόνη συμβουλή που μπορώ να ξεστομίσω και να έχει την σοβαρότητα που της αρμόζει, είναι να σας πω πατριώτες, ότι από αύριο να τους πιάσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και να τους απειλήσουμε ότι θα τους πάρει ο διάολος το κεφάλι, αν δεν πουν ξεκάθαρα στο λαό την αλήθεια και ότι αυτό που θα υποσχεθούν στο λαό που θα είναι σαφές πως το εννοούν, θα το υπερασπιστούν μέχρι τέλος χωρίς κολοτούμπες και μεσοβέζικες αναλύσεις για δήθεν απρόοπτα που δεν γνώριζαν ότι είναι έτσι τα πράγματα! Ο πρώτος που θα πει ότι δεν γνώριζε και έχει ζητήσει την εντολή με προϋπόθεση ότι πρέπει να τα ξέρει, θα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία, γιατί εδώ δεν πρόκειται για αθέτηση μιας εμπορικής συμφωνίας, αλλά για τον αφανισμό μιας ιστορικής χώρας και του λαού της!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>