Ενημέρωση των αναγνωστών. Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky
Ανακοίνωση Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.
Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.
Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας; «Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.
Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.
|
Η χώρα που εφεύρε και δίδαξε την δημοκρατία την στερείτε!
Πως έγινε αυτό, είναι διαχρονικό και σχεδιασμένο έγκλημα 200 χρονών, και δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε σε μια, άντε δυο σελίδες.

Σήμερα θα ασχοληθώ με ηγέτες κλόουν, ψεύτες, δοσίλογους, ανεπαρκείς, ανίκανους, επικίνδυνους!
Έγιναν εκλογές με τα κόμματα να έχουν συγκεκριμένα προγράμματα στις βασικές τους εξαγγελίες που ενδιαφέρουν τον Ελληνικό λαό, παράδειγμα τα μνημόνια, το χρέος, την δραχμή, την ανεξαρτησία, την αξιοπρεπή και ανεξάρτητη επιβίωση του Ελληνικού λαού. Έχουν αφήσει στο φλου τα εθνικά θέματα που είναι και το σοβαρότερο ΑΟΖ-Θράκη-Σκόπια!
Όλα τα κόμματα αυτό που τα διέκρινε άλλο πολύ και άλλο λίγο στις διερευνητικές εντολές για να κυβερνήσουν, ήταν ότι απέδειξαν πόσο επιπόλαια είναι στημένα και ότι δεν έχουν καμία μέριμνα για μια επικίνδυνη κατάσταση, σε μια διεθνή συγκυρία: Απέδειξαν ότι το μόνο τους μέλημα είναι η πρωτιά και πως θα βάλουν τρικλοποδιά στον αντίπαλο πολλές φορές με ψέματα και συκοφαντίες, για να ωφεληθούν από την πτώση του αντίπαλου χωρίς να τους ενδιαφέρει ότι αυτή η πτώση μπορεί να παρασύρει και την πατρίδα μας μαζί!
Τι έχουμε; Αρχηγούς, ηγέτες με τα κόμματά τους, αντί για υπεύθυνους – ανεύθυνους! Αντί για ικανούς – ανίκανους! Αντί για ιδικούς – άσχετους! Αντί για πατριώτες – δοσίλογους!
Αυτοί οι ηγέτες με άπειρες σε αριθμό πιρουέτες απεδείχθησαν ικανότατοι μόνο για κλόουν! Μπορεί σε άλλες περιπτώσεις και τομείς επαγγελματικούς να απέδιδαν αυτά τους τα προσόντα, εδώ όμως είναι θανατηφόρα!
Αυτοί οι ίδιοι αύριο θα βγουν σαν τους ντελάληδες στα πανηγύρια και θα διαλαλούν τα σκάρτα εμπορεύματά τους με τον ίδιο τρόπο, στους ίδιους πελάτες!
Φυσικά γνωρίζουν πολύ καλά το μάρκετινγκ και ξέρουν ότι θα ξανά πουλήσουν σε περισσότερους πελάτες τα ίδια σκάρτα εμπορεύματα! Αφού θα τους πουν ότι αυτά είναι διαφορετικά και από άλλο εργοστάσιο με καλύτερα υλικά!
Γνωρίζουν ότι οι πελάτες, δεν θα πουν μην πας να ψωνίσεις σε αυτόν ,είναι ψεύτης, απατεώνας με σκάρτο εμπόρευμα!
Έτσι και οι σημερινοί ηγέτες είναι ψεύτες απατεώνες έμποροι των ιδεών, των ανθρώπινων αξιών!
Αυτοί οι ίδιοι ηγέτες έλεγαν έξω από το μνημόνιο, δεν έλεγαν ότι μπορεί να το κουβεντιάσουμε, οι άλλοι ότι δεν γίνετε τίποτα δεν το κουβεντιάζουμε θα εφαρμοστούν τα μέτρα βάση με τις εντολές των κερδοσκόπων , τώρα λένε ότι μπορεί να τα ξανά διαπραγματευτούμε και γιατί δεν το κάνατε; Έδειχναν ότι ήξεραν τι λένε για να τους εμπιστευτεί ο λαός, τι έγινε και άρχισαν να λένε ότι θα έχουμε πρόβλημα αυτοί που μιλούσαν ότι ήξεραν αυτά που μας έλεγαν, άρχισαν τα μασημένα μπορεί να μας συμβεί αυτό το άλλο και θα το κουβεντιάσουμε, να το διαπραγματευτούμε! Εδώ συμβαίνουν δυο πράγματα ή είναι ψεύτες, απατεώνες, δοσίλογοι, ή ανίκανοι και άσχετοι με την πραγματικότητα, ότι και να συμβαίνει από τα δυο, είναι το ίδιο επικίνδυνοι!
Αυτοί οι ίδιοι ηγέτες αύριο στις εκλογές θα μας καλέσουν με τον ίδιο τρόπο και θα προσπαθήσουν να πάρουν την δύναμη από τον αντίπαλό τους, χωρίς να ξέρουν να την χρησιμοποιήσουν και το αποτέλεσμα θα είναι φρικτό, αυτοί οι ίδιοι αύριο θα βρίζονται και θα υποστηρίζουν αυτά που αθέτησαν οι ίδιοι!
Αυτοί οι ίδιοι θα λένε ψέματα θα διαστρεβλώνουν την αλήθεια, θα κάνουν το ψέμα αλήθεια, και την αλήθεια ψέμα!
Εδώ εστιάζετε και η προδοσία τους, ο λαός όσα και να ξέρει, δεν μπορεί να ξέρει τι τρέχει με την διπλωματία, τι τρέχει με τα διεθνή οικονομικά φόρουμ, τι τρέχει με τους κρυφούς και φανερούς εκβιασμούς των ανθελλήνων, εκβιαστών, κερδοσκόπων, Δεν μπορεί να ξέρει για τις ιδικές συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, δεν μπορεί να ξέρει σε τι κατάσταση βρίσκετε η άμυνα μας, ποιο είναι αυτοί που ειλικρινά θα στήριζαν τα Ελληνικά δίκια μας. Για αυτό ο λαός επιλέγει αυτούς που διαλαλούν ότι είναι ικανοί και γνώστες για να το πράξουν για αυτόν. Εδώ αυτές τις ημέρες του πολιτικού αλαλούμ με ηγέτες κλόουν διαπιστώνουμε ότι τα μόνα προσόντα που έχουν αυτοί που τους εμπιστευόμαστε είναι ενός απατεώνα έμπορα με κλεμμένα εμπορεύματα που τα δίνει όσο όσο για να την κοπανήσει!
Θα μου πει κάποιος όπως θα έλεγα και εγώ, όλα ωραία αυτά που μας είπες στο δια ταύτα;
Όπως ήσαστε και εσείς αηδιασμένοι είμαι και εγώ, η μόνη συμβουλή που μπορώ να ξεστομίσω και να έχει την σοβαρότητα που της αρμόζει, είναι να σας πω πατριώτες, ότι από αύριο να τους πιάσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε και να τους απειλήσουμε ότι θα τους πάρει ο διάολος το κεφάλι, αν δεν πουν ξεκάθαρα στο λαό την αλήθεια και ότι αυτό που θα υποσχεθούν στο λαό που θα είναι σαφές πως το εννοούν, θα το υπερασπιστούν μέχρι τέλος χωρίς κολοτούμπες και μεσοβέζικες αναλύσεις για δήθεν απρόοπτα που δεν γνώριζαν ότι είναι έτσι τα πράγματα! Ο πρώτος που θα πει ότι δεν γνώριζε και έχει ζητήσει την εντολή με προϋπόθεση ότι πρέπει να τα ξέρει, θα πρέπει να δικαστεί για εσχάτη προδοσία, γιατί εδώ δεν πρόκειται για αθέτηση μιας εμπορικής συμφωνίας, αλλά για τον αφανισμό μιας ιστορικής χώρας και του λαού της!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ενημερώνω τους φίλους αναγνώστες ότι κείμενα που είναι σε άλλη γλώσσα γραμμένα και δεν συνοδεύονται από την Ελληνική μετάφραση δεν θα ανακοινώνονται, Ευχαριστώ!
“greeklish”
Ο διαχειριστής τού παρόντος ιστολογίου παρακαλεί τούς σεβαστούς αναγνώστες όπως σε τυχόν σχόλιά τους να χρησιμοποιούν την Ελληνική γραφή.
Σχόλια που είναι γραμμένα σε "greeklish" θα διαγράφονται, όποιο και να είναι το περιεχόμενό τους.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του επώνυμα, όποια και να είναι αυτή. Δεν θα δημοσιεύονται ανώνυμα, συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και όσα είναι γραμμένα με κεφαλαία γράμματα. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται στο εξής.
Να μην τα ξαναλέμε, μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΑ!
Τα χρήματά σας, ο ιδρώτας σας, και το μέλλον των παιδιών σας πρέπει να μένουν στην ΕΛΛΑΔΑ. Πάντα και παντού, όσο μπορούμε, να αναζητούμε τα Ελληνικά προϊόντα και τις πραγματικές Ελληνικές επιχειρήσεις για να δίνουμε τον οβολό μας. Κάθε Ευρώ που φεύγει εκτός, δεν επιστρέφει ποτέ. Δεν θα ενισχύσουμε εμείς την κερδοφορία εταιρειών που προτιμούν χώρες με τριτοκοσμικές εργασιακές σχέσεις για να παράγουν φθηνά. Ακριβώς αυτό που θέλουν να κάνουν στην Ελλάδα δηλαδή αποικία τους.
Οφείλω χάριτας στη Θεία Πρόνοια, διότι ευδόκησε να διδαχθώ τα αρχαία Ελληνικά
«Έλληνες, να είστε υπερήφανοι που μιλάτε την Ελληνική γλώσσα ζωντανή και μητέρα όλων των άλλων γλωσσών. Μη την παραμελείτε, αφού αυτή είναι ένα από τα λίγα αγαθά που μας έχουν απομείνει και ταυτόχρονα το διαβατήριό σας για τον παγκόσμιο πολιτισμό. Ζωντανέψτε τους αρχαίους σας συγγραφείς, κάνετε γνωστόν το συλλογισμό τους.».
Μην επιτρέπεται τον διαδικτυακό εκβιασμό Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο:ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): FEELSAFE E-COMMERCE.
Μέσω twitter: @CyberAlertGR.
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΙΣ Εάν σκέφτεστε την αυτοκτονία ή εάν ανησυχείτε για κάποιον δικό σας καλέστε στο 1018, τη γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία.
ΣΟΣ ζήτα βοήθεια άμεσα από το 112 Μάθε πως να το κάνεις παρακάτω.
Πως γίνεται αυτή η ενημέρωση;
Όσοι έχουν smartphone θα λαμβάνουν γραπτό προειδοποιητικό μήνυμα (Cell Broadcast - CB), που θα εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού τηλεφώνου και θα συνοδεύεται από χαρακτηριστικό ήχο συναγερμού (διαφορετικού από κάθε άλλο ήχο ειδοποίησης της συσκευής). Αυτό που απαιτείται είναι οι χρήστες των κινητών να έχουν ενημερωμένο λογισμικό (firmware) από τον κατασκευαστή και παράλληλα στα τερματικά τους. Όσοι δεν έχουν smartphone, μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, όπου υπάρχει ειδική υπηρεσία για το 112, να εγγραφούν και να δηλώσουν τον τρόπο που θέλουν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις.
Αυτό μπορεί να είναι, είτε μήνυμα σε κινητό, είτε φωνητικοί συναγερμοί σε σταθερό τηλέφωνο, είτε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), που θα μπορεί κανείς να διαβάζει σε κινητό τηλέφωνο, tablet, σταθερό ή φορητό υπολογιστή.
Το 112 συνδέει τον καλούντα, ανάλογα με το περιστατικό έκτακτης ανάγκης που αυτός αναφέρει, με την Αστυνομία, τo Πυροσβεστικό Σώμα, το ΕΚΑΒ, το Λιμενικό Σώμα, την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή SOS 1056 και την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα εξαφανισμένα παιδιά 116000.
Στις τηλεφωνικές κλήσεις προς το 112 απαντούν αμέσως ειδικά εκπαιδευμένοι χειριστές στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.
Επισημαίνεται ότι η κλήση προς το 112 είναι χωρίς χρέωση και μπορεί να γίνει από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο (ακόμη και χωρίς κάρτα SIM).
Οι πολίτες μπορούν επίσης να ειδοποιήσουν στο 112 με εναλλακτικούς τρόπους, όπως με γραπτό μήνυμα, φαξ, ή email στη διεύθυνση contact@112.gov.gr.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ Η Γενική Γραμματεία υπογραμμίζει τη σημασία της διενέργειας έρευνας αγοράς από τους καταναλωτές πριν τις αγορές τους, ενώ υπενθυμίζει ότι μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις της νομοθεσίας στην ιστοσελίδα της ΓΓ: www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Ενημερώνω άπαντες, ότι μηνύματα που είναι στα αγγλικά, ή σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα εκτός από τα Ελληνικά δεν ξέρω για να τα διαβάζω. Για αυτό αν δεν είναι στα Ελληνικά, δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε που θα είναι σε άλλη γλώσσα, όποιος θέλει να με ενημερώσει, να ρωτήσει, να καταγγείλει, ή οτιδήποτε άλλο, μόνο στα Ελληνικά. Ευχαριστώ.
Παρακαλώ ενημερωθείτε, προς αποφυγή παρεξηγήσεως! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνη για την ακρίβεια των πληροφοριών στη σελίδα μου και δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη για αξιώσεις ή απώλειες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν είναι υπεύθυνος για τα σχόλια, τις απόψεις ή τις απόψεις των επισκεπτών του ιστότοπου και ότι ο ιστότοπος διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει προσβλητικά σχόλια ή εικόνες.
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν υποστηρίζει ΚΑΙ δεν αναλαμβάνει ευθύνη για οποιεσδήποτε πληροφορίες προσφέρονται από ιστότοπους τρίτων που συνδέονται μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ .
Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σεβόμενη τους αναγνώστες της, δηλώνει ότι αυτά που ανεβάζει τα δηπλοτσεκάρει για την γνησιότητά τους, όμως η τελική ευθύνη να διαπιστώσουν αν είναι αληθινά, μένει στους αναγνώστες και αυτό είναι μόνιμη παρότρυνση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.
ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
|
Leave a Reply