«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Απέναντι στους συγκυβερνώντες του χθες, κατάφερε αυτός ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων να γίνει ένα μεγάλο κύμα, ένα μεγάλο τσουνάμι  . Και ουσιαστικά άλλαξε την μεταπολίτευση. 

Τα κόμματα του παρελθόντος, οι συγκυβερνήτες, δεν αποτελούν πλέον την πλειοψηφία. Αποτελούν μια μειοψηφία που στηρίχθηκε μόνο σε προεκλογικό χρήμα του ελληνικού λαού, που στηρίχθηκε μόνο σε πλαστογραφίες, που στηρίχθηκε μόνο σε επιθέσεις κάτω από τη μέση, την ώρα που εμείς δεν είχαμε τίποτα απ ‘όλα αυτά.  Είχαμε μόνο τους Έλληνες πολίτες.

Οι κυβερνήσεις ειδικού σκοπού που υπηρετούν τους τραπεζίτες, αποτελούν παρελθόν. Αυτό που χρειάζεται είναι μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε σαφείς. Έχουμε καταθέσει την πρόταση μας, την κυβερνητική μας πρόταση. Καλούμε όλους να δουν τις προτάσεις τις οποίες έχουμε κάνει και αν τις αποδέχονται  να στηρίξουν την πρόταση των  Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ:Με τη Ν.Δ υπάρχει περιθώριο;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς ότι  λέμε, ισχύει για πάντα. Το ούτε νεκρός ισχύει. Δεν συνεργαζόμαστε με δοσίλογους, δεν  συνεργαζόμαστε με όργανα των τραπεζιτών.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Με το ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να συνεργαστεί το κόμμα σας;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα με το οποίο έχουμε μια κοινή θέση όσον αφορά τα  οικονομικά και σε ότι αφορά το επαχθές του χρέους. 

Διαφωνούμε κάθετα σε θέματα εθνικά , θέματα που θα ‘ ρθούν τις επόμενες ημέρες , όπως το θέμα το Σκοπιανό. Υπενθυμίζω ότι μέσα σε 15 μέρες έχουμε στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το θέμα των Σκοπίων που τα φέρνουν με το όνομα Μακεδονία. Διαφωνούμαι επίσης πλήρως με το ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνοτουρκικά. Όπως και στα θέματα της λαθρομετανάστευσης.

Εμείς θα ακολουθήσουμε την επιταγή του Συντάγματος. Οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν ή να μην  ψηφίσουν ένα πρόγραμμα, το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, την Εθνική μας Αντιπρόταση, που θα καταθέσουμε στο Κοινοβούλιο.

 

ΕΡΩΤΗΣΗ:Εάν η Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ σας πει να μετέχετε  για λόγους εθνικού συμφέροντος κ. πρόεδρε  θα το κάνετε;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Ποιο εθνικό ή ελληνικό συμφέρον. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα. Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Βενιζέλος παίρνουν εντολές από τον Σόϊμπλε, τον Φούχτερ και τον Ράϊχενμπαχ. 

Εμείς  δεν παίρνουμε από αυτούς εντολές. Εντολές  παίρνουμε από τον ελληνικό λαό.

Αυτοί αποτελούν παρελθόν. Πρέπει να εγκαταλείψουν την πολιτική στην χώρα. Δεν είναι επιθυμητοί στην Ελλάδα. Ούτε αυτοί, ούτε τα αφεντικά τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Έχετε επικοινωνία με άλλους βουλευτές με άλλα κόμματα; Έχετε ξεκινήσει κάποιες επικοινωνίες ήδη, με τον  ΣΥΡΙΖΑ συγκεκριμένα:

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Είναι πάρα πολύ νωρίς να σας πω. Σας λέων λοιπόν ότι αύριο το πρωί το σκηνικό θα είναι πολύ διαφορετικό.

ΉΔΗ υπάρχουν  βουλευτές οι οποίοι φαίνεται ότι εκλέγονται  και οι οποίοι έχουν διαφορετικές θέσεις  από αυτές των ηγετών τους. Οι ηγέτες τους  θα δούμε πώς θα παραμείνουν μέχρι αύριο το πρωί.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Είναι ανοιχτή η πόρτα δηλαδή;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εμείς έχουμε συγκεκριμένη θέση. Όσοι θέλουν,να την ακολουθήσουν. Το Σύνταγμα είναι σαφέστατο και κάνουμε κάλεσμα για μια κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Κυβερνήσεις, επαναλαμβάνω, ειδικού σκοπού,  προκειμένου να παραδοθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας, τελείωσαν.

ΕΡΩΤΗΣΗ:Σε μια κυβέρνηση τεχνοκρατών κ. πρόεδρε θα συμφωνούσατε;

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Τί κυβέρνηση τεχνοκρατών; Οι  κυβερνήσεις εκλέγονται από τον ελληνικό λαό. Τους τεχνοκράτες τους διορίζουν οι τραπεζίτες. Ο ελληνικός λαός εκλέγει τους ηγέτες του, εκλέγει τους βουλευτές , εκλέγει τις κυβερνήσεις του. Ευχαριστώ πολύ.

ΧΑΡΟΚΟΠΟΥ 2 & Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 196
176 71 ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΘΗΝΑ
Tηλ. : 210 9545000
Fax : 210 3615634
Ε-mail:pressoffice@anexartitoiellines.gr
Site: www.anexartitoiellines.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>