«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο φόβος κι ο τρόμος η ακυβερνησία

Τι την φοβάσαι την ακυβερνησία, αφού σήμερα αυτό έχεις!!!

Ό,τι κανονικά προσφέρει η Πολιτεία (που γι’ αυτό μόνο χρειάζεται, δεν έχει άλλον λόγο ύπαρξης) στα προσφέρει σήμερα… ο διπλανός σου!!!!!

Όλα μόνοι μας τα κάνουμε, καθαριότητα θες, εθελοντικά καθαρίζει ο κόσμος τις περιοχές του. Φύλαξη των δασών θες, τα ίδια (αυτοί μόνο τα καιν, τα πουλάν και φτιάχνουν νόμους για να υλοτομούνται!) Ιατρική περίθαλψη θες, πολίτες οργανώνουν εθελοντικές ομάδες γιατρών ΚΑΙ γι’ αυτό. Παιδεία θες, τα ίδια, εθελοντές δάσκαλοι και γι’ αυτή τη δουλειά! Μέριμνα για άστεγους θες, πάλι οι πολίτες φροντίζουν. Μέριμνα για άνεργους, ο γείτονας συνδράμει. Μέριμνα για τους γέροντες, ξανά μανά. Εδώ ρε φίλε μέχρι στην Γαύδο έφτιαξαν δικά τους καράβια!!!! μετά τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό τους από την πολιτεία!!! (αυτοί μόνο καταστρέφουν). Ή μήπως τους χρειάζεσαι για να σε σώσουν από τον εχθρό; Οι τούρκοι σουλατσάρουν στα ύδατα σαν να είναι τσιφλίκι τους και αυτοί τους ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ!!!! Αν κάνουν να μπουν στο Καστελόριζο, ποιος νομίζεις ότι θα τους γαμήσει; Οι κάτοικοι φίλε μου, οι κάτοικοι. Κι αν θένε βοήθεια, κατά χιλιάδες θα φεύγουμε να πάμε να συνδράμουμε!!! Πάλι οι πολίτες!!!!

Οι γείτονές σου φίλε μου, εσύ, εγώ, τα φτιάχνουμε ΟΛΑ σήμερα. ΑΥΤΟΙ μόνο μας γαμάν το κέρατο!!!!

Ρε αι στα τσακίδια!!!!

Αυτοκυβερνησία!!!! (κλεμμένη η λεξούλα)

Όλα μόνοι μας τα κάνουμε, δεν θα σας πληρώνουμε κύριοι!!!!! Τέλος!!!!

Stefania Ligerou stefanialigerou@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>