«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Φίλες και φίλοι, σας αποστέλλω τη δική μου κατάθεση για το τεράστιο διακύβευμα της Κυριακής.

Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!!!!

Γράφει η Αλεξάνδρα Τράγκα

Δύο εικοσιτετράωρα μόνο μας χωρίζουν από το τέλος της μεταπολίτευσης. Σε 48 ώρες από τώρα, τα κόμματα που παρέδωσαν την εθνική μας κυριαρχία, που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και σκότωσαν τα όνειρα της νέας γενιάς, ετοιμάζονται να μπουν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο ελληνικός λαός, ανεξάρτητος, αδέσμευτος, οργισμένος από τα δεινά που υπέστη, θα υψώσει επιτέλους το ανάστημά του και θα εκφράσει την οργή του διά της ψήφου του.

Αντώνης Σαμαράς, Ευάγγελος Βενιζέλος και οι συν αυτοίς θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα κατά του έθνους.

Του έθνους που γέννησε τον ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Που αποτελεί το γεννήτορα της φιλοσοφίας, της μουσικής, του θεάτρου, των μαθηματικών και πάνω απʼ όλα του ΟΥΜΑΝΙΣΜΟΥ.

Το έθνος στο οποίο έχω την ευλογία να ανήκω, ύψωσε το ανάστημά του ενάντια σε όποιον το επιβουλεύθηκε.

Ναι, συνέλληνες! Από τα δικά μας χείλη βγήκε το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ. Από τα δικά μας χείλη όμως βγήκε και το ΟΧΙ ενάντια στους φασίστες και εθνικοσοσιαλιστές που ακολουθώντας πιστά τις εντολές ενός Μουσολίνι και ενός Χίτλερ, έπνιξαν στο αίμα ολόκληρη την οικουμένη.

Ήρθε ξανά η στιγμή, να πούμε άλλο ένα ΟΧΙ!

ΟΧΙ λοιπόν στην κατοχή της χώρας μας από τους σύγχρονους ναζί, Μέρκελ, Ράιχενμπαχ, Φούχτελ.

ΟΧΙ στους τοκογλυφικούς όρους και στο όργανο οικονομικής επικράτησης των Ηνωμένων Πολιτειών, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΟΧΙ στον πόνο, την καταστροφή, τον εξευτελισμό, την ανεργία, τις αυτοκτονίες.

Ας δώσουμε όλοι μαζί ένα δυναμικό ΠΑΡΩΝ την Κυριακή στις κάλπες για να αποδείξουμε επιτέλους ότι δεν είμαστε πρόβατα αλλά πολίτες με νου και γνώση!

Σε γνωρίζω από την κόψη       

Του σπαθιού την τρομερή,        

Σε γνωρίζω από την όψη       

Που με βία μετρά  τη γη.

Απʼ τα κόκαλα βγαλμένη       

Των Ελλήνων τα ιερά,        

Και σαν πρώτα ανδρειωμένη,      

Χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>