«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και για ποιο λόγο ρε φίλε να ψηφίσω «ΟΧΙ» – Ε.ΠΑ.Μ ?

Θα σου δώσω 10 λόγους φίλε μου και αδερφέ μου!

  1.       Διότι, ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΛΑΟΣ παρέδωσαν τα «κλειδιά» της Πατρίδας στη διεθνή Τραπεζοκρατία και οφείλουμε να τους στείλουμε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!

  2.       Διότι, ο Εθνικο-απελευθερωτικός αγώνας που διεξάγει, και οφείλει να διεξάγει ο Ελληνικός Λαός, δεν τίθεται ως το μείζον διακύβευμα (ούτε καν ομολογείται…) από καμία άλλη πολιτική δύναμη!

  3.       Διότι, ειδικά μετά την 6η Μάη και ειδικά μετά το ισχυρό μήνυμα που θα έχουμε στείλει μέσω των βουλευτικών εκλογών, θα έχουμε ανάγκη από μια ισχυρή και ισχυροποιημένη οργανωμένη δύναμη του Ελληνικού Λαού που να προχωρήσει ακόμη πιο αποφασιστικά και τελικά να ολοκληρώσει την υπόθεση της Απελευθέρωσης της Πατρίδας! Να μας ενώσει ΟΛΟΥΣ σε αυτόν τον στόχο, πέρα και πάνω από κομματικούς και ιδεολογικούς διαχωρισμούς!

  4.       Διότι, ο Δ. Καζάκης δεν μας έδωσε απλώς απαντήσεις σε οικονομικά ζητήματα ως οικονομολόγος… αλλά μας βοήθησε να κατανοήσουμε το εξής: πώς το πιο δύσκολο μέρος της λύσης ενός προβλήματος είναι να εντοπίσεις ποιο είναι το πρόβλημα! Και για να το κάνεις αυτό πρέπει να βάλεις το δικό σου μυαλό και τη δική σου ψυχή να δουλέψει!

Τον θέλουμε για αυτό τον λόγο στη Βουλή, με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ασυλία (καμία άλλη…) και τους απαραίτητους διαύλους επικοινωνίας, να ξεσηκώσει και να εμπνεύσει ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό από την Θράκη ως την Κρήτη και από την Κέρκυρα ως το Καστελλόριζο!

  5.       Διότι, τα μέλη, οι υποψήφιοι και τα στελέχη του Ε.ΠΑ.Μ. δεν είναι παιδιά κανενός κομματικού σωλήνα αλλά η μητέρα μας, ο άνεργος γείτονάς μας, ο φούρναρης του χωριού και ο δάσκαλος των παιδιών μας!

  6.       Διότι, οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις της «αντιπολίτευσης» (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ), των οποίων στελέχη βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο εδώ και 40 σχεδόν χρόνια, δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα για να σταματήσουν το ξεπούλημα του Λαού και του Τόπου στην ξένη ελίτ και τους ντόπιους υποτακτικούς της… Γιατί τόσα χρόνια ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ μας αποκοίμιζαν, είτε με τις κατακτήσεις «που είχαμε κερδίσει χάρη στο Κόμμα και τη Σοβιετική Ένωση», είτε με τον μύθο της «μεγάλης Ευρωπαϊκής οικογένειας που δεν θα αφήσει την Ελλάδα να ψοφήσει»…

  7.       Διότι, αν δεν ενισχυθεί μια οργανωμένη πολιτική δύναμη που βάζει το ζήτημα της Απελευθέρωσης της Πατρίδας από τη σκοπιά των συμφερόντων του Ελληνικού Λαού, θα ενισχυθούν ακόμη περισσότερο δυνάμεις , όπως η Χρυσή Αυγή, πατριδοκάπηλες και ναζιστικές, οι οποίες θα οδηγήσουν τη χώρα στο 4ο Ραϊχ , το Λαό στην πείνα και την εξαθλίωση, και τους πραγματικούς πατριώτες στο εκτελεστικό απόσπασμα…

  8.       Διότι, το Ε.ΠΑ.Μ. μίλησε από πολύ νωρίς για την ανάγκη συνεργασίας όλων των αντι-κατοχικών δυνάμεων απέναντι στον κοινό εχθρό! Είπε από την αρχή το Ε.ΠΑ.Μ. πως η σωτηρία του Λαού και η αναγέννηση της Χώρας δεν μπορεί να περιμένει κανέναν και μπαίνει πάνω από όλα! 

Και στάθηκε συνεπές στην Ιδρυτική του Διακήρυξη συνεργαζόμενο (με εσωτερικό κόστος…) ακόμη και με μια πολιτική δύναμη, τη Δημοκρατική Αναγέννηση, η οποία βρίσκεται στον αντίποδα ιδεολογικά με το σημαντικότερο κομμάτι του Ε.ΠΑ.Μ. και τον ίδιο τον Δ. Καζάκη!

Διότι, αφού δεν «κολώσαμε» να συγκρουστούμε και στο εσωτερικό μας για χάρη της ενότητας του Ελληνικού Λαού, απέναντι στην Κατοχή, και πέρα και πάνω από ιδεολογικές αναφορές, δε θα «κολώσουμε» ποτέ!

  9.       Διότι, στο νέο Ε.Α.Μ. , χωρίς το οποίο δεν μπορούμε ούτε καν να επιβιώσουμε και φυσικά χωρίς το οποίο δε μπορούμε να βγούμε από το τέλμα, βασικός αιμοδότης στελεχών και μελών, πέρα από τον Ελληνικό Λαό, θα είναι και το Ε.ΠΑ.Μ.!

  10.   Διότι, καταλάβαμε ότι ο διαχωρισμός «αριστερός» και «δεξιός» έχει χάσει πια το νόημά του… Διότι, τώρα είναι η ώρα σύσσωμος ο Ελληνικός Λαός, ξεχνώντας τους παλιούς φανατισμούς και τις παλιές, πολλές φορές τεχνητές, αντιπαλότητες, να δώσει τη μάχη ώστε απλά να υπάρχει μετά από λίγα χρόνια!

 

 Θανάσης Ασημακόπουλος, μέλος Ε.ΠΑ.Μ. Χαλανδρίου – Ψυχικού – Φιλοθέης

Αναδημοσίευση απο Ελεύθερη Ελλάδα
http://eleftheri-ellada.blogspot.com/2012/05/blog-post_2904.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>