«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Λευκορωσία το ανάχωμα, σκεφτείτε τι γενοκτονία που έκαναν πρόσφατα και εμφύλιο σήμερα στην Λιβύη

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

 Λευκορωσία  το ανάχωμα έναντι του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου και η ελπίδα της Ευρώπης

Πρέπει να ενημερώσουμε τους Έλληνες αναγνώστες ότι η Λευκορωσία είναι μια χώρα με πληθυσμό περίπου 10 εκατομμυρίων (σαν την δική μας), χωρίς πρόσβαση στη θάλασσα, χωρίς φυσικό αέριο και πετρέλαια, χωρίς τουρισμό και χωρίς ήλιο όλο το χρόνο. Όχι μόνο αυτό, αλλά πριν από 20 χρόνια είχε στυγνό κομμουνιστικό καθεστώς και απόλυτη οικονομική κατάρρευση.

Σήμερα η Λευκορωσία με το δικό της εθνικό νόμισα, με έναν δυνατό και έξυπνο εθνικό ηγέτη, έχοντας προσανατολιστεί προς την Ρωσία έχει καταφέρει σε 10-15 χρόνια τα εξής εκπληκτικά:

Είναι η μόνο χώρα στην Ευρώπη με θετικό δείκτη γεννήσεων.
Είναι η μόνο χώρα στην Ευρώπη με σχεδόν μηδενική εγκληματικότητα είναι η μόνη χώρα μεταξύ των 15, περιλαμβανομένου και της Ρωσίας, η οποία έχει φτιάξει ισχυρή βιομηχανική δομή (παράγουν τρακτέρ, αυτοκίνητα, λεωφορεία, τραμ, τρόλεϊ, ανυψωτικά βαριά μηχανήματα, τηλεοράσεις υψηλής ποιότητας που καλύπτουν το 50% της Ρώσικης αγοράς, ψυγεία φούρνους κλπ) δεν υπάρχει ούτε σπιθαμή ακαλλιέργητης γης η αγροτική παραγωγή υπερκαλύπτει δύο φορές πάνω από τις διατροφικές ανάγκες της χώρας. Φυσικά το περίσσευμα πάει για εξαγωγές. Είναι ενδεικτικό το κομμάτι του βίντεο όπου στην ερώτηση του Ρώσου δημοσιογράφου πόσο ξοδεύει από την σύνταξη για την διατροφή, ο συνταξιούχος απάντησε: περίπου το 25%… παράγει το 33% όλων των βαριών οχημάτων που χρησιμοποιούνται στα ορυχεία παγκοσμίως και 8% όλων των τρακτέρ του κόσμου εξάγοντας τα σε περισσότερα από 100 χώρες

Είναι η μόνη χώρα του πρώην ανατολικού μπλοκ, περιλαμβανομένων και αυτών της Ε Ε και της «ελεύθερης αγοράς», που δεν εξάγει εργατικό δυναμικό, δεν έχει εμβάσματα από την εργασία τους, οι γυναίκες του δεν πουλιούνται στα σκλαβοπάζαρα της (πολιτισμένης) και (δημοκρατικής) Ευρώπης».

Ίσως είναι η μοναδική χώρα του κόσμου η οποία δεν παράγει έλλειμμα αλλά πλεόνασμα

Οι δρόμοι, τα σπίτια και οι πολυκατοικίες στα χωριά και στις πόλεις είναι σαν πεντακάθαροι. Γενικά η χώρα μοιάζει σαν ένα εργοτάξιο που συνεχώς αναπαλαιώνει τα παλαιά και κτίζει καινούρια. Και δεν υπάρχει αυτή η αρρωστημένη κατάσταση, όταν κτίζονται για να πουληθούν στους ξένους, οικοδομική βιομηχανία προσπαθεί να καλύψει μόνο τις εσωτερικές ανάγκες του συνεχώς αυξανόμενου υγιή πληθυσμού.

Δεν υπάρχουν ζητήματα μετανάστευσης, απέλασης ή ένταξης γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν μετανάστες

Πρέπει να τονίσουμε ότι το κλήμα της Λευκορωσίας, σε αντίθεση με το δικό μας, είναι πολύ ψυχρό, η θερμοκρασία το χειμώνα μπορεί να φτάνει ακόμη και στο 30C και περίπου οι 8 μήνες του χρόνου απαιτείται θέρμανση.

Πολλοί θα σπεύσουν να μας που ότι οι εγκαταστάσεις και τα εργοστάσια έχουν μείνει από την εποχή του κομμουνισμού. Ναι εν μέρει είναι έτσι. Όμως οι αντίστοιχες εγκαταστάσεις υπήρχαν σε όλη την Ρωσία και στις υπόλοιπες κομμουνιστικές «δημοκρατίες». Καμιά πρώην κομμουνιστική χώρα, περιλαμβανομένων αυτών που είναι μέσα στην Ε Ε, δεν έχει το επίπεδο ζωής της Λευκορωσίας.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>