«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απορρίμματα στην ιστορία μας.

Πως φθάσαμε σαν χώρα και στα τελευταία σκαλοπάτια της ανυποληψίας; Γιατί επιτρέψαμε σαν λαός σε πολιτικούς μικρού αναστήματος και αμφιβόλου ηθικής όπως εμφανίστηκαν τα τελευταία 37 χρόνια , να διασύρουν την χώρα εκμεταλλευόμενοι τα αυτονόητα όπως μόρφωση , εργασία , υγεία και κοινωνικές παροχές ;

Οι απαντήσεις είναι πολλές και τα επόμενα 30 χρόνια οι νεώτερες γενιές θα αναρωτιούνται για αδυναμίες και λάθη που οδήγησαν το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού στην φτώχεια και την ταπείνωση, στην εξαθλίωση και την απαξίωση όλων των ηθικών αρχών που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο συγκρατούσαν μια κοινωνία σε ένα ανεκτό επίπεδο ανθρώπινης συμπεριφοράς. Βεβαίως θα έχουν κατανοήσει πλήρως την βρώμικη επίθεση των τραπεζιτών και των λεγόμενων hedge funds με την αμέριστη βοήθεια της ολιγαρχικής τάξης που ξεπούλησαν ένα ιστορικό λαό χωρίς ντροπή χωρίς να αισθάνονται κανενός είδους ενοχή. Αυτό που τους ενδιέφερε ήταν να διατηρήσουν τα προνόμια που τους εκχωρήθηκαν μέσα από ένα πλέγμα συμφερόντων εκ μέρους των πολιτικών της διαπλοκής και της συμφοράς.
Οι κυβερνήσεις ταΐζουν στην κυριολεξία τις τράπεζες που πτώχευσαν και ρίχνουν την εξόφληση των δανείων στις πλάτες του λαού. Η Ελληνική κυβέρνηση και υπαλλήλων των διεθνών τραπεζιτών δεν έχουν διαφορετική συμπεριφορά , απλώς αντιγράφουν δουλικά και εκτελούν την χειρότερη εκδοχή σε βάρος του λαού.
Πρωτοφανείς είναι σε παγκόσμιο επίπεδο οι ενέργειες των νεοφιλελεύθερων που καταλαμβάνουν τις κυβερνήσεις και εκχώρησαν στους τραπεζίτες όλη την εξουσία με αποτέλεσμα να κατακρεουργούν την δημοκρατία , αλλά όταν τα κατέστρεψαν όλα οι κυβερνήσεις αντί να περιορίσουν μια για πάντα την δύναμη που τους έκανε ανεξέλεγκτους και θρασείς, τους επαναχρηματοδότησαν.
Τι συμβαίνει όμως εδώ στην πατρίδα μας ; Πως μπορούμε να παλέψουμε για την ανατροπή της νέας κατοχής και την επαναφορά των θεσμών και που δεν θα επιτρέψουμε ξανά την καταστρατήγηση τους , με τέτοιους νόμους , που θα θωρακίζουν την δημοκρατία και θα τιμωρούν τους επίορκους.
Το Ε.Πα.Μ. δίνει την απάντηση σε όλα αυτά , στην διακηρυγμένη θέση 25 σημείων για μέτρα που άμεσα πρέπει να ληφθούν για την ανατροπή της κατοχής. Μέτρα που δεν πρόκειται να διαφωνήσει κανείς μας γιατί βρίσκονται προς την σωστή κατεύθυνση όσον αφορά τον λαό και αποδυναμώνει την αέναη προδοτική συμπεριφορά της ολιγαρχίας.
Στο χέρι μας είναι να τους ανατρέψουμε ,αφού ενημερώσουμε ο καθένας μας τον περίγυρο του για την μεγαλύτερη προδοσία που έγινε από συστάσεως του νέου κράτους από την επανάσταση του 1821. Προδοσίες έγιναν πολλές αλλά αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο για την αξιοπρέπεια του Έλληνα που τσαλαπάτησαν οι θρασύδειλοι και χαμερπή ανθρωπάκια.
Η ιστορία , τους έχει καταδικάσει στην λήθη και τους σκουπιδοτενεκέδες γιατί αυτό ήταν πάντα, σκουπίδια.
Ψήφος στο εκλογικό ψηφοδέλτιο ΟΧΙ είναι η δική μας επιλογή.
Μάντζαρης Γιώργος
Πυρήνας Αμαρουσίου –Πεύκης –Λυκόβρυσης.
Ε.Πα.Μ.
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>