«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Απύθμενο θράσος!!!

Πατριώτες πριν λίγο με επήραν από γραφείο βουλευτίνας και με ρώτησαν αν θα την στηρίξω;;;

Καλά πόσο μαλάκες μας θεωρούν; Πόσο απατεώνες είναι; Και πόσους απατεώνες έχουν γύρω τους που τρέχουν σαν τα σκυλάκια σε ανθρώπους που ψήφισαν τα δυο μνημόνια, που τους κορόιδεψαν προεκλογικά, που έβαλαν την υπογραφή τους να παραδώσουν την Ελλάδα στους τοκογλύφους, κατακτητές τραπεζίτες; Να σκεφτείτε ότι έχουν χάση κάθε πέτσα αφού τους χέζω από την ιστοσελίδα και αυτοί μου ζητούν να τους στηρίξω!!!!
Αγαπητοί φίλοι να γιατί χρειαζόμαστε λαϊκή επανάσταση, φωτιά και τσεκούρι! Αγαπητοί φίλοι της ιστοσελίδας και Έλληνες πατριώτες είναι πολλοί οι απατεώνες που έχουν φτιάξη οι προδότες πολιτικοί! Είναι πολλοί οι απατεώνες, πολλά τα λεφτά που έχουν καρπωθεί από ο αίμα μας! Είναι πολλοί οι απατεώνες που λένε εγώ έκανα το κουμάντο μου να το έκανες και εσύ, δηλαδή να κάνω κομπίνες και να κλέβω τα πάντα χωρίς κανένα ενδοιασμό! Είναι πολλοί αυτοί που μας δυναστεύουν και  το Πάσχα περνούσαν κομβόι με τσιπ 5.000 κυβικά να πάνε να προσκυνήσουν στο μοναστήρι, ενώ έχω την ίδια ώρα και το παιδί μου, Παιδί σου δεν είχε να αγοράσει γάλα για το νεογέννητο, φάρμακα για την μάνα σου τον πατέρα σου! Αγαπητοί φίλοι αυτοί όλοι που σταυροκοπιούνται στα μοναστήρια πάτησαν επί πτωμάτων, αδιαφορούν για το τι συμβαίνει γύρο τους! Είναι πολλά τα αργύρια που επήραν για να πουλήσουν την Ελλάδα! Και θα θυσιάσουν όλο τον Ελληνικό λαό για να τα εξασφαλίσουν! Και στην αντίπερα όχθη τα κινήματα μας κανουν ιδεολογικά κουνήματα! Πως μωρέ θα κάνουμε την αλλαγή, την επανάσταση; Πως θα νικήσεις έναν εχθρό που έχει σπείρει ανάμεσά μας την χολέρα, τους δοσίλογους και μας θερίζουν υποσκάπτοντας οποιαδήποτε ένωση του λαού σε μια γροθιά;;; Πάμε για τις μοναδικές  και κρισιμότερες εκλογές που είναι φαλκιδευμένες, νοθευμένες  ενέργειες, κατακρεουργώντας το σύνταγμα σε μια σίγουρη ήτα, όταν τα κινήματα έχουν ιδεολογικά μανιφέστα το καθένα! Πάμε στις ποιο επικίνδυνες εκλογές στην ιστορία της Ελλάδος, που στην προκείμενη κατάσταση  πάμε με νοθευμένες εκλογές, αλλά χρειάζεται καθαρή λαϊκή επανάσταση! Ωραία αγαπητά μου κινήματα πάρτε το καθένα ένα κομματάκι να το έχετε σαν σημαία στον τάφο μας! Γιατί εκεί θα καταλήξουμε με την αδιαλλαξία σας! Και οι προδότες δεν είναι σε αυτή τι φάση αυτοί που μας έφεραν εδώ, αλλά αυτοί που μπορούν να τους τιμωρήσουν ενωμένοι και δεν το κάνουν κάτω από φτηνές δικαιολογίες! Αγαπητά κινήματα δεν έχουμε την πολυτέλεια να λέμε αυτός είναι καλός, αυτός κακός, αυτός καλύτερος, αυτός χειρότερος, ένα δρόμο έχουμε πάμε σε ένα ψηφοδέλτιο όλοι σε μια γροθιά και όσοι εκλεγούν θα είναι με ρητή εντολή και με σύντομη διαμονή στην κυβέρνηση αφού την άλλη ημέρα θα ξεκινήσει η δημιουργία του καινούργιου συντάγματος και όλοι αυτοί που θα έχουν εκλεγεί θα πάνε πάμε  στο σπίτι τους, σπίτι μας αφού θα έχουν κάνει το πατριωτικό τους χρέος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>