«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ψέμα, η ημερήσια αναλγησία, η ζωή σου ο θάνατός μου, τα κροκοδείλια δάκρυα σε ημερήσιο θεατρινισμό‼!

Παίρνεις τηλέφωνο να πεις ευχές και ακούς μόνο θρήνους, αλήθεια ποιοι έκαναν Πάσχα;;

κύριοι τα αυγά που κλώθεται έχουν χαλάσει και δεν θα γεννηθεί τίποτα.

Να μην το ξεχάσετε ποτές ότι θα θεωρηθείτε πολύ μεγαλύτεροι προδότες από τους σημερινούς διότι του τάξατε ότι θα κάνετε κάτι που είσαστε ανίκανοι να κάνετε, ή που σκοπίμως το κάνετε!
Τα υπάρχων πολιτικά κόμματα το ξέρουμε ότι είναι πουλημένα προδοτικά και ο μόνος λόγος ύπαρξης τους, είναι να αποτελειώσουν το κομμάτι του λαού που δεν έχει πλέων να τους δώσει τίποτα,  αφού του τα έκλεψαν όλα, λεφτά, δικαιώματα, ζωή! Με αυτά τα κόμματα δεν υπάρχει λόγος να ξανά ασχοληθούμε.
Το τεράστιο ερώτημα με την μεγαλύτερη ιστορική ευθύνη βρίσκετε στους λεγόμενους ηγέτες,  πυρήνες των αντιμνημονιακών κινημάτων και των πνευματικών που ακόμα φοράνε τις παντούφλες και την ρόμπα με ωτοασπίδες!
Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα φέρουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στον λαό και την ιστορία ως διασπαστές και φαλκιδευτές  της ελπίδας. Από τι στιγμή που με οποιαδήποτε πρόφαση έχουν διαιρεμένη την τεράστια αγωνιστική δύναμη του λαού.
Με λύπη διαπιστώνω ότι αυτοϊκανοποιούνται ο καθένας  χωριστά, ότι έχει κάνει ότι είναι δυνατών και δεν φταίει αυτός! Δηλώνεις ανίκανος για τον τελικό στόχο που είναι όλοι μαζί σε μια γροθιά στις εκλογές. Παραιτήσου και άντε στο σπίτι σου να το φιλοσοφήσεις τι έφταιξε.
Κύριοι  ηγέτες μαζί με τους πυρήνες χρησιμοποιείτε ξύλινη γλώσσα, την ίδια κουλτουριάρικη φιλοσοφία του, είμαι πολιτισμένος στις εκδηλώσεις μου,  όταν χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι.
Οι πνευματικοί εντός και εκτός Ελλάδος εκ του ασφαλούς μας μιλούν για όνειρα θερινής νυκτός, περί άμεσης δημοκρατίας και άλλα ωραία,  άλλα φιλοσοφικά,  αφού είσαστε χορτάτοι και πολύ μακριά από την πραγματικότητα! Αντί να δηλώσετε  συμπαραστάτες, στρατιώτες,  με οποιοδήποτε τρόπο σε ανένδοτο αγώνα κάτω από μια φράση,  πλήρη ανατροπή  εδώ και τώρα σε αυτήν την κατοχική και προδοτική βουλή.
Κύριοι η άμεση δημοκρατία προϋποθέτει ότι υπάρχει ένα πολιτικό υπόβαθρο που θα τους επιτρέψει μέσα από μια πραγματική παιδεία, να  δοκιμάσουν το καλύτερο δημοκρατικό σύστημα διακυβέρνησης.
Είναι λοιπόν  αξιοπερίεργο, σε τι αποσκοπούν όλες αυτές οι φιλοσοφίες σας σήμερα;
Αγαπητοί κύριοι πνευματικοί πάντα στην ιστορία λίγοι ήταν αυτοί  οι πνευματικοί που έβγαλαν τα στήθια τους στην θυσία με πατριωτισμό! Οι υπόλοιποι έτρωγαν τα έτοιμα φιλοσοφώντας για την θυσία των (κορόιδων).
Κύριοι για ποια άμεση δημοκρατία και συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων μας μιλάτε, όταν ακούτε ότι έχουν αυτοκτονήσει 2000 συμπολίτες σας, πάμε ολοταχώς στα δυο εκατομμύρια άνεργους, η εγκληματικότητα είναι σε πρωτοφανές επίπεδο, όταν όλα τα δικαιώματα του λαού έχουν ανασταλεί, όταν αποφασίζουν οι προδότες ποιοι θα πεθάνουν και ποιοι θα ζήσουν, όταν είμαστε ένα βήμα πριν από τον εμφύλιο, όταν σου καταργούν το δικαίωμα να είσαι οικογένεια, όταν σου κατάσχουν το σπίτι με εικονικά αισχρά τοκογλυφικά χρέη, όταν  συνάνθρωποι μας τρώνε αλεπούδες, σκουπίδια, σκυλιά, ή πεθαίνουν στα πεζοδρόμια από πείνα και κρύο, όταν καταργούν  την ανθρωπιά, την υγεία, την οικογένεια και σε κάνουν ένα απελπισμένο ζόμπι,  εσείς μιλάτε για άμεση δημοκρατία και τι είδους θα είναι η ιδανικότερη στους πεθαμένους! Και αυτό το κάνουν και τα κινήματα αφού αυτοδιαφημίζονται ότι εμείς θα…… σας….. άμα… θα… μας….!

Η άμεση δημοκρατία μπορεί να υπάρξει μόνο μετά από την φωτιά και τσεκούρι σήμερα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>