«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παραδίνεται άνευ όρων σε αυτή τη μικρή ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι αναλαμβάνουν

Εισπρακτικές «συμμορίες» τρομοκρατούν τους πολίτες

Οι νονοί της Ελληνικής ΚΑΜΟΡΑ στην βουλή! Η πλήρη εκπροσώπηση της ΜΑΦΙΑΣ!

 Οι μανδαρίνοι μηχανεύονται και εφευρίσκουν απίστευτα διεστραμμένους τρόπους επιβολής νέων φορολογικών βαρών στους πολίτες, συγκρίσιμους μόνο με εκείνους που επέλεγαν πριν από… τριακόσια ή πεντακόσια χρόνια οι φεουδάρχες, οι σατράπες ή οι σουλτάνοι όταν χρειάζονταν λεφτά! Εξαπέλυαν τους φοροεισπράκτορες να εισβάλλουν στα σπίτια των δύστυχων υπηκόων τους και να αρπάζουν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!
Εισπρακτικές «συμμορίες» τρομοκρατούν τους πολίτες
Στα χέρια των εισπρακτικών εταιρειών περνούν τα χρέη των πολιτών προς το Ελληνικό Δημόσιο, τις τράπεζες και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα στην ανεξέλεγκτη δράση των σύγχρονων κυνηγών κεφαλών σε όλο το φάσμα τις κοινωνίας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρων δείχνουν στα ακίνητα, σπίτια, οικόπεδα!

Με κράχτη το «ζεστό» χρήμα, οι εισπρακτικές αγοράζουν πλέον τοις μετρητοίς πάσης φύσεως ανεξόφλητες οφειλές των Ελλήνων ξεκινώντας πραγματικό σαφάρι στα υπερχρεωμένα ελληνικά νοικοκυριά για την αναζήτηση του κέρδους. Την ίδια στιγμή ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός του κράτους παραδίνεται άνευ όρων σε αυτή τη μικρή ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη διαχείριση του συνολικού πακέτου των χρεών του Δημοσίου, των ΔΕΚΟ και των ασφαλιστικών ταμείων, ύψους δεκάδων δισ. ευρώ.

Η γιγάντωση κανονικά και με τον νόμο του επιχειρηματικού κλάδου που έχει τρομοκρατήσει τους πολίτες τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας τα πάνω κάτω στην προσωπική και οικογενειακή τους ζωή, δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα. Η ανυπαρξία ουσιαστικής προστασίας από την πλευρά του κράτους όλα αυτά τα χρόνια κάνει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Αθηνών κυρίας Ελένης Ράικου να φαντάζει ως η τελευταία ελπίδα. Πόσο μάλλον όταν, παρά την αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου λειτουργίας των εισπρακτικών, που καταγράφουν εντυπωσιακά κέρδη σε καιρό μνημονίου, οι καταγγελίες για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους συνεχίζονται και οι ίδιες έχουν δεχτεί τις πρώτες κοινοποιήσεις κλήσεων για υποβολή «απολογητικών υπομνημάτων», με τις διαδικασίες επιβολής κυρώσεων να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Τα ανδρείκελα γνωρίζουν πολύ καλά οτι  το φορομπηχτικό παραλήρημα  των τελευταίων μηνών, δεν θα μπορεί να πληρωθεί απο το εισόδημα των πολιτών . Και αυτό γιατί σε κάθε σπίτι δουλεύει πλέον μόνο ο ένας ή είναι και οι δύο άνεργοι και ζουν απο τα επιδόματα ανεργίας.
Ξέρουν όμως οτι τον ιδρώτα και τον κόπο του απο την εργασία ο Έλληνας τον εχει κατα καιρούς καταθέσει στις τράπεζες. Άλλωστε τα στοιχεία αυτά των καταθέσεων είναι γνωστά απο τις ανακοινώσεις της εθνικής τράπεζας στους εγχώριους, και ξένους νταβάδες…Εκεί αποσκοπεί το παραλήρημα των φόρων…θέλουν να ψειρίσουν τις καταθέσεις, τις δικές σου της γυναίκας σου του πατέρα σου της μητέρας σου.

Που είναι η εισαγγελέας Ράικου;

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>