«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ και τώρα ανατροπή του πολιτικού και προδοτικού αίσχους.

Κύριοι κάθε ώρα που περνά είναι  θανατηφόρα επικίνδυνη για την ΕΛΛΑΔΑ.

Κύριοι ηγέτες πυρήνες των κινημάτων η μόνη συνδιαλλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι μόνο με κινήματα που είναι εκτός βουλής, ξεχάστε ΚΚΕ και Σύριζα,  είναι και αυτοί βαθειά λερωμένοι από το σύστημα. Αφήστε τα ιδεολογικά σας μανιφέστα στην άκρη και βρείτε απλούς εθελοντές τίμιους που δεν θέλουν τίποτα ούτε μισθούς ούτε καρέκλες, ούτε αρχηγιλίκια,  ούτε όρους.  Ένας είναι ο όρος σε ένα ψηφοδέλτιο όλος ο πατριωτικός κοινωνικός ιστός για την ανατροπή της προδοτικής κλίκας.
Υπάρχουν τίμιοι υπάλληλοι, εργάτες, νοσηλευτές, υδραυλικοί, ξυλουργοί, γιατροί, μηχανικοί, καθηγητές, στρατιωτικοί, δικαστικοί που θέλουν μόνο να ανατρέψουν αυτό το προδοτικό συνονθύλευμα που σήμερα κατοικοεδρεύει στην βουλή.
Μην μαχαιρώνετε την ελπίδα και τον λαό με την δικαιολογία ότι κάναμε πρόταση σε αυτά τα βασικά σημεία, δηλαδή όρους,  αυτή  είναι εγκληματική προδοσία στις σημερινές πολιτικές συνθήκες.
Ένα είναι το σύνθημα, ελάτε να μπούμε σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο να κατεδαφίσουμε τους προδότες, δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος, ούτε μεγαλύτερο και μικρότερο κίνημα, ούτε αυτό παραβιάζει την δική μου ιδεολογία, μια είναι η απαίτηση που πρέπει να έχετε,  πρέπει με οποιοδήποτε τίμημα να ανατρέψουμε τους προδότες. Και μετά από ένα καινούργιο σύνταγμα που θα ενδιαφέρετε πρώτα για τον πολίτη, όλα τα ιδεολογικά μανιφέστα εκ΄ των πραγμάτων θα καταστούν άνευ λόγου, παρόλα αυτά μπορείτε να τα παρουσιάσετε με ασφάλεια μετά με μια καινούργια κυβέρνηση  αρίστων με δημοψηφίσματα. Αυτή την στιγμή  χρειάζεται η σωτηρία της πατρίδος μόνο από πατριώτες με το μόνο αίτημα στο ψηφοδέλτιο, ανατροπή του προδοτικού πολιτικού συστήματος και ένα νέο σύνταγμα που θα ρυθμίσει τα πάντα μέσα από μια πανελλαδική εθνοσυνέλευση, για την κατάρτιση του νέους συντάγματος. Μέχρι το νέο σύνταγμα στην κυβέρνηση θα είναι αυτοί που θα έχουν ανατρέψει τους προδότες στη κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης σύντομη και χωρίς καμία απαίτηση  αφού θα είναι όλοι πατριώτες χωρίς καμία βλέψη, παρά μόνο η σωτηρία της πατρίδος μας.

Ένα ψηφοδέλτιο από τίμιους μη πολιτικούς με μοναδικό κριτήριο την κοινωνική τους μόρφωση και υπόσταση και ηθική,  από όλη την επικράτεια που θα δηλώσουν εθελοντές όταν σας δουν ότι κάτι άλλο γεννιέται.

Κύριοι σήμερα,  αύριο θα είναι πολύ αργά και θα είσαστε υπεύθυνοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>