«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνασπισμός ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’, ‘Δρόμος Ελλήνων’, ‘Εθνεγερσία’ και ‘ΕΠαΜ’, αλλά με χωρίς ‘Βούδα’

Είναι πολύ κατανοητό το γιατί ο Δημήτρης Καζάκης καθυστερεί με την πολιτική σύμπραξη των πραγματικά αντιμνημονιακών κινημάτων σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο. Διότι δεν θέλει ο Καζάκης να παίζει τον ‘Βούδα’ του ΕΠαΜ, ενός Βούδα που στερεί την ελευθερία και τις πραγματικές πολιτικές επιλογές στα μέλη ενός πατριωτικού μετώπου, όπου είναι και ο ίδιος μέλος, έστω και αν είναι ένα ιδρυτικό μέλος.
Ο άνθρωπος που μίλησε στο πρώτο Συνέδριο του ΕΠαΜ (6-8 Απριλίου 2012), συγκεκριμένα γιά την πολιτική σύμπραξη του πραγματικά ελληνικού μας κόσμου σε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, είναι ο Δημήτρης Κυπριώτης, Στρατηγός ε.α. Αυτός μάλλον είναι, και όχι ο Δημήτρης Καζάκης, υπέυθυνος μέσα στο ΕΠαΜ, με τον οποίο πρέπει να έχει επαφή ο επίσης Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντής, του πολιτικού φορέα ‘Εθνεγερσία’.
Χαίρομαι που γνωρίζεις ήδη γιά την Κυριακάτικη εφημερίδα ‘το χωνί’, το οποίο, από ό,τι με πληροφορούν, έχει φιλοξενίσει και κάποιο δικό μου άρθρο. Χαίρομαι επίσης πάρα πολύ με την πρόταση γιά τις θεσμικές ρήτρες που προωθεί ο πολιτικός φορέας ‘Εθνεγερσία’ [1]. Η θεωρητική αιτιολόγηση γιά έναν σύγχρονο ‘Αγορανομικό Κώδικα’, όπως και γιά το να θεσπίσουμε, μέσω δημοψηφίσματος, ένα ανώτατο πλαφόν πλούτου κατ’ άτομον και κατ’ επιχείρηση, μπορούν εύκολα να βρεθούν μέσα στην επιστημονική έρευνα του Δρ. Αναστασίου Δ. Καραγιάννη, με τίτλο: “Αρχαιοελληνική Πρωτοπορία στα Οικονομικά” (Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα, Ελλάς, 2007: http://www.protoporia.gr/product_info.php?products_id=299979).
Σχετικά δε με την θέσπιση μίας εταιρίας δημοσίου δικαίου, με τίτλο: ‘Επικαρπία Ελλάς’, μου θυμίζει τούτη πολύ τις θεσμικές ρήτρες του Λυκούργου στην Σπάρτη και του Σόλωνος στην Αθήνα. Θα ήθελα όμως φιλικότατα να προτείνω μία τροπολογία πάνω στην θεσμική τούτη ρήτρα, ώστε οι μετοχές της εταιρίας ‘Επικαρπία Ελλάς’ να μην μπορούν ούτε ποτέ να πουληθούν ούτε ποτέ να μεταβιβαστούν.
Οι προτεινόμενες όμως τούτες θεσμικές ρήτρες από τον πολιτικό φορέα ‘Εθνεγερσία’ συνάδουν και με το πνεύμα και με το γράμμα πολλών από τα πολιτικά προτάγματα πολλών άλλων -εκτός βουλής και εκτός της νυν πολιτικής τάξης- πραγματικών -και όχι μόνον φιλολογικά- αντιμνημονιακών πολιτικων κινημάτων και πατριωτικών μετώπων. Αυτό είναι πολύ θετικό, αλλά όλα τα -εκτός βουλής και εκτός της νυν πολιτικής τάξης- πραγματικά (όχι μόνον φιλολογικά) αντιμνημονιακά πολιτικά κινήματα και πατριωτικά μέτωπα, αν θέλουν να λέγονται έτσι, θα πρέπει να βρουν το θάρρος και την πολιτική βούληση να συνομολογήσουν και να συνυπογράψουν, πέραν από τους συνήθεις συναισθηματικούς αφορισμούς και δαιμονοποιήσεις, μία δέσμη εφικτών πολιτικών μέτρων και προτάσεων, γιά να βγούμε ως ένας λαός, ως ένα έθος και ένα έθνος, και ως μία κοινωνία από την πολιτικο-κοινωνικο-οικονομική μας κρίση και να επαναπροσδιορίσουμε μόνες και μόνοι μας τον ρόλο μας ως ‘όμοιοι οπλίτες-πολίτες’.
Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια τούτη. Δεν έχει σημασία εάν, π.χ., ο ‘Δρόμος Ελλήνων’ διασπάστηκε από την ‘Εθνεγερσία’ ή και τούμπαλιν, μιάς και αυτά συμβαίνουν συχνά μέσα στην διαδικασία των πολιτικών ζυμώσεων.
Εκείνο που έχει σημασία είναι να πραγματοποιηθεί ένας πολιτικός συνασπισμός όλων των -εκτός βουλής και εκτός της νυν πολιτικής τάξης- πραγματικών -και όχι μόνον φιλολογικά- αντιμνημονιακών πολιτικων κινημάτων και πατριωτικών μετώπων, πέρα και πάνω από τις επί μέρους ιδεολογικές τους προσεγγίσεις. Σε αυτήν την προσπάθεια, ο απόδημος ελληνικός μας κόσμος μπορεί και πρέπει να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο διότι, όπως συχνά ακούω στους δρόμους της Νέας Υόρκης: “είμαστε η άλλη Ελλάδα, που ζεί μακρυά από την πατρίδα, αλλά μόνον γεωγραφικά”.
Η προσκόλληση σε ιδεολογικές προσεγγίσεις, που έχουν να κάνουν με την κομματοκρατία της αριστεράς, του ακραίου κέντρου ή της δεξιάς, δεν μπορούν παρά να σημαίνουν την έλλειψη ενός οράματος γιά την Ελλάδα, ως μία κοινωνία εν’ ελευθερία, καθώς και την έλλειψη ενός οράματος γιά την Ευρώπη, ως ένα ψηφιδωτό πολλών κοινωνιών εν’ ελευθερία. Αυτό όμως θα είναι το θέμα ενός μελλοντικού άρθρου.
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
[1] Διά τον πολιτικό φορέα ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ, Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Αϋφαντης.
ΣΚΟΠΟΣ:
. Η Εθνεγερσία λαμβάνει μέτρα, για ελεγχόμενο κέρδος των εμπόρων με σύγχρονο Αγορανομικό Κώδικα.
. Θεσπίζουμε μέσω δημοψηφίσματος ανώτατο πλαφόν πλούτου κατ’ άτομον και κατ’ επιχείρηση. Το επιπλέον κέρδος περιέρχεται στο κράτος.
. Θεσπίζουμε εταιρία δημοσίου δικαίου με τίτλο ‘Επικαρπία Ελλας’. Ο δημόσιος και ορυκτός πλούτος ανήκουν στην εταιρία αυτή. Κάθε Ελλην που κατοικεί στην Έλλάδα έχει δύο μετοχές και ο Ελλην εξωτερικού μία.
Βάσει των μετοχών θα μοιράζονται τα κέρδη απ’ την εκμετάλλευση του πλούτου σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αυτό είναι ένα μικρό απόσπασμα απ’ τις προγραμματικές δηλώσεις του κόμματος ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ. Παρακαλώ όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στο κόμμα αυτό, να το δηλώση μέσω email.
ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
ΟΝΟΜΑ:
ΕΠΙΘΕΤΟΝ:
ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ (ΠΡΟAIΡEΤΙΚΟ):
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ email ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ (10 Απριλίου 2012), ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: <xemandrios1@gmail.com>.
[2] Σχετικά με τον πολιτικό φορέα ‘Ανεξάρτητοι Έλληνες’ στο Grand Prospect Hall, Βrooklyn, USA
[2.α] Grand Prospect Hall Brooklyn NY 07 04 12 Elena Kountoura.wmv http://www.youtube.com/watch?v=n6Kfz0tR4sI&feature=player_embedded
[2.β] Έπεισε η Κουντουρά: “το σύστημα είναι ένοχο, μα δεν το δίκασε κανείς”
http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/2012/04/08/έπεισε-η-κουντουρά-το-σύστημα-είναι/

To: kyriakidhsk@ath.forthnet.gr

From: georgantzas@fordham.edu

Dimitris N. Adamopoulos

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>