«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όσοι θέλουν να λύσουν το ζήτημα ειρηνικά να μην ξαναβγούν για αγώνα

Πράγματι λίγοι ήμασταν χθες.. αν όσοι ήμασταν όμως παλεύαμε με ψυχή θα νικούσαμε. Τα διπλάσια στρατεύματα και να έβγαζαν.
Τι σημαίνει είμαστε λίγοι, τι σημαίνει δεν είναι η ώρα, τι σημαίνει «ειρηνικά»; Αχ!! Μία χαψιά άνθρωπος είμαι και δεν μπορούν να με κάνουν καλά.
Ποια ώρα περιμένετε; Ποιο πλήθος; Άνθρωπο που παλεύει με ψυχή δεν υπάρχει εχθρός να τον νικήσει, ας έχει και μπαζούκας!!!
Την ψυχή σας ν’ αφήσετε να βγει και να παλέψει, αυτό είναι το όπλο σας, το βαρύ πυροβολικό.
Τον πιο θρασύδειλο εχθρό έχουμε απέναντί μας. Στέλνουν 30 διμοιρίες για μια χούφτα ανθρώπους!! Αυτοί ΞΕΡΟΥΝ τη δύναμή μας κι εσείς τους φοβάστε!!
Και ποιοι τους φυλάνε; Οι πιο άνανδροι!!! Αυτοί που βαράνε κοπέλες, παππούδες και παιδιά!! Αυτούς να φοβηθώ; Τις κότες τις τρίλειρες;;;;
Ένα φου είναι ο εχθρός, ένα φου!!!!
Χωρίς βία δεν πέφτει η χούντα!!!! Τελεία!! Όποιος βγαίνει για αγώνα, να βγει για να παλέψει. Να έχουν απέναντί τους όλους τους άφοβους!!! Κι ας είμαστε 50!!!! Έχουμε τελειώσει το παραμυθάκι αυτοστιγμεί!!
Με τη Μάρω τη δασκάλα ήμουν χθες εκεί. Προχθές κάτω από το δέντρο μνήμα του γέροντα την ρώτησα έως πότε… Όταν δεν θα υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία, μου απάντησε….
Που σημαίνει, όταν ΟΛΟΙ γίνουμε άξιοι φέροντες της ιστορίας μας!!!!
Όσο κοιτάτε τον κόσμο τι κάνει, όσο περιμένετε τους άλλους που θα τα φτιάξουν, όσο προσδοκάτε τον μεσσία που θα σας σώσει, καθυστερείτε την ιστορία. Τον εαυτό σας πρέπει να κάνετε ΑΞΙΟ!!!!!!!!!!!!! Ο καθένας τον εαυτό του!!! Άξιο να υποδεχτεί το αύριο…. Μέχρι τότε θα τρώτε στη μάπα το σήμερα ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ!!!!
Στεφανία Λυγερού
Υ.Γ. Τα τσιράκια τους οι δημοσιογράφοι δεν την έφαγαν μόνο από τους μπάτσους, που το παίζουν σήμερα μάρτυρες… Μαζί με εμένα και τη Μάρω ήταν και το παλικάρι μας ο Νικόλας. Όσο ωρυόμασταν εμείς οι δυο μπροστά, οι δημοσιοκάφροι συνωστίζονταν για να βγάλουν το μεροκάματο. Έβαζα το χέρι για να μην με τραβούν αλλά εκείνοι ακάθεκτοι. Λέει ο Νικόλας μία φορά, δεν θέλει η κοπέλα. Τίποτα. Το λέει δύο, τίποτα. Δεν χρειάστηκε τρίτη, ιπτάμενος έφυγε και τους πήρε όλους παραμάζωμα. 10 συνεργεία εν ριπή οφθαλμού βρέθηκαν στο οδόστρωμα! Στα αφεντικά σας να πάτε για να σας δώσουν το ρεπορτάζ, τους φωνάζαμε, ότι κάνετε τόσα χρόνια!! Τα τσιράκια του εχθρού είναι εχθρός του λαού!!!
(Ένα φίλος συναγωνιστής με ρώτησε αν θα κατέβω μόνη μου η με κάποια οργάνωση…. Τρεις άνθρωποι ολάκερη οργάνωση είμαστε!!!!!!!!!)
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>