«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι έχουν να ακούσουν τα μάτια μου, και τι να δουν τα αυτιά μου!!! Ουαχα χουχα!!!! Δέστε γρήγορα τους τρελούς!

«ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΣΑΡΙΣΑ» ΑΠΟ ΨΩΜΙΑΔΗ-ΜΠΟΥΤΑΡΗ

Η «καλή χημεία» (1) δύο ισχυρών ανδρών της Αυτοδιοίκησης στη βόρεια Ελλάδα, προερχομένων από διαφορετικό πολιτικό μετερίζι, φαίνεται τελικά πως έρχεται και… δένει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και… μετουσιώνεται σε «κόμμα της Αυτοδιοίκησης». Βασικά του χαρακτηριστικά ο συνδυασμός του «πατριωτισμού» και του «εκσυγχρονισμού» αλλά, όπως λέει, και το όνομα του («Μακεδονική Σάρισα») το «όνομα Μακεδονία».
Ποιοι είναι αυτοί οι δύο τοπικοί άνακτες, οι οποίοι -σύμφωνα με τις πληροφορίες της aftodioikisi.gr– θα προχωρήσουν μέσα στην προσεχή εβδομάδα στην αναγγελία-ίδρυση του νέου κόμματος; Ο εν αργία περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης (πρόεδρος, αν και οι πηγές αναφέρουν πως θα επιμείνει στη λέξη «επικεφαλής» για να μη δείξει πως το νέο κόμμα θα είναι ένας προσωποπαγής σχηματισμός) και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης (αντιπρόεδρος).
Η βάση του νέου κόμματος; Το Δίκτυο Πατριωτικής Αφύπνισης «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α» (2) του Π. Ψωμιάδη από τη μια πλευρά, και οι επιχειρηματίες και νέοι πολίτες που στηρίζουν διαχρονικά το Γ. Μπουτάρη από την άλλη. Φιλοδοξία της «Μακεδονικής Σάρισας», να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσοστό στις εκλογές, ικανό να του εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή.
«Στήριξη» και από Βενιζέλο!
Μάλιστα, φαίνεται ότι το εγχείρημα βλέπει με καλό μάτι και ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης. Κι αυτό, γιατί σε ποιοτικές μετρήσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι ένα τέτοιο ετερόκλητο σχήμα αφενός δεν λαμβάνει ικανό αριθμό ψήφων από το ΠΑΣΟΚ και αφετέρου κόβει ψήφους από τη Ν.Δ. και την (Δημοκρατική) Αριστερά.
Εδώ και καιρό οι (μυστικές) επαφές
Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν αρχίσει εδώ και καιρό κάτω από άκρα μυστικότητα. Ωστόσο, ο προσεκτικός παρατηρητής μπορούσε να αντιληφθεί αυτή την προσέγγιση:
– Δεν είναι τυχαία η στάση του αναπληρωτή περιφερειάρχη-αδελφού Διονύση Ψωμιάδη στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τον οποίο το τελευταίο διάστημα υποστηρίζει πλειστάκις, όπως, για παράδειγμα, στο θέμα του τουρισμού (3), ή στη μήνι του αδελφού Ψωμιάδη κατά της κυβέρνησης, όταν ο δήμαρχος δεν ήταν ο «οικοδεσπότης» στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης (4).
– Δεν είναι επίσης τυχαίο το ότι ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας «τα βρήκε» με το Γ. Μπουτάρη στο θέμα των εορτασμών για τα 100 χρόνια για την απελευθέρωση της πόλης από τους Τούρκους, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ανακοινώσει ότι ο δήμος εντάσσεται στο συντονιστικό όργανο της περιφερειακής ενότητας για τους εορτασμούς.
Οι υποστηρικτές
Στο πλευρό του νέου κόμματος αναμένεται, πέραν της μετεχόντων αιρετών στην «ΠΑΤΡΙ.Δ.Α», όπως, λ.χ., ο δήμαρχος Βόλβης, νέος πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Γαλαμάτης (5), αλλά και κάποιοι από την «κίνηση των ανεξάρτητων δημάρχων» (6), όπως, για παράδειγμα, ο δήμαρχος Βόλου Πάνος Σκοτινιώτης και ο δήμαρχος Ιωαννίνων Φ. Φίλιος. Αλλά και δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης με την «ανεξάρτητη Θράκη» του (7).
Η καινοτομία του νέου κόμματος
Η «Μακεδονική Σάρισα» των Π. Ψωμιάδη και Γ. Μπουτάρη δε θα μπορούσε ως νέος κομματικός σχηματισμός, που θέλει να φέρει «καινά δαιμόνια» στην πολιτική να μην έχει… καινοτομίες: έτσι, πέραν του «επικεφαλής» που τελεί εν αργία, κανένας άλλος αιρετός δήμαρχος (ούτε, δηλαδή, ο Γ. Μπουτάρης) ή περιφερειάρχης δε θα είναι υποψήφιος βουλευτής, ακόμα και αν παραιτηθεί.
Οι υποψήφιοί της θα είναι, κυρίως, εκλεγμένοι ή μη δημοτικοί και περιφερειακή σύμβουλοι, καθώς το νέο κόμμα θέλει να βασιστεί σε νέα πρόσωπα αλλά και να πλασαριστεί ως το «κόμμα της Αυτοδιοίκησης».
http://www.aftodioikisi.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>