«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάλυπταν τους κινδύνους από τα Εμβόλια για να πουλήσουν περισσότερα … και να βλάψουν τα παιδιά σας .

Ένα εξαιρετικό νέο έγγραφο που δημοσιεύθηκε από έναν θαρραλέο γιατρό και έρευνα ιατρικός ερευνητής έχει σκάψει το χώμα σε 30 χρόνια μυστικές επίσημες καταγραφές των συνεδριάσεων των επιτροπών του Ηνωμένου Βασιλείου και των δήθεν ανεξάρτητων ιατρικών “ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ” .

Αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το ποιος είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του…
παιδιού σας που απορρέουν από το εμβόλιο ανεπιθύμητες ενέργειες, τότε αυτό πρέπει να το διαβάσετε. …

ρωτήσετε τον εαυτό σας εαν οι άνθρωποι σε αυτές τις επιτροπές είναι ειλικρινείς και έντιμοι και ενεργούν με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα τών παιδιών, και πώς γίνεται αυτό να έχει συνεχιστεί για τουλάχιστον 30 χρόνια;

Αυτό είναι αυτό που ο καθένας γνωρίζει , αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να αποδειχθεί πριν. Περάστε αυτές τις πληροφορίες σε άλλους ώστε να μπορούν να δουν τι συμβαίνει στις υγειονομικές επιτροπές πίσω από κλειδωμένες πόρτες.

Παραθέτουμε εδώ από την περίληψη του συγγραφέα και του εγγράφου :
Σκόπιμα αποκρύπτει πληροφορίες από τους γονείς για τον αποκλειστικό σκοπό της να συμμορφωθούν με το “επίσημο” πρόγραμμα εμβολιασμού .Θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια μορφή ηθικής ή παράβαση καθήκοντος. Επίσημα έγγραφα που προέρχονται από το Βρετανικό Υπουργείο Υγείας (DH) και της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI) αποκαλύπτουν ότι οι βρετανικές αρχές υγείας έχουν συμμετοχή σε μια τέτοια πρακτική για τα τελευταία 30 χρόνια, προφανώς για τον αποκλειστικό σκοπό της την προστασία της εθνικού προγράμματος εμβολιασμού.

Το έγγραφο 45 σελίδων με λεπτομερή στοιχεία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ: Η πολιτική εμβολιασμού και τον κώδικα πρακτικής της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI): είναι σε σύγκρουση; Lucija Tomljenovic, Νευρωνικά Δυναμική Ερευνητική Ομάδα, Τμήμα Οφθαλμολογίας και Οπτική Επιστημών, του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας, στο Βανκούβερ, Καναδά. Παρουσιάστηκε σε και αποτελεί μέρος των εργασιών του BSEM 2011 Επιστημονικό Συνέδριο που δημοσιεύθηκε online τώρα εδώ: Οι κίνδυνοι για την υγεία των πρόληψη ασθενειών BSEM Επιστημονικό Συνέδριο, Μάρτιος 2011.

Υπάρχουν επίσης άλλα έγγραφα που βρέθηκαν σε αυτό το σύνδεσμο που θα βρείτε ένα εξαιρετικό ανάγνωσμα.

Ο συγγραφέας, Δρ Lucija Tomljenovic γράφει:
Εδώ παρουσιάζουμε τα έγγραφα που φαίνεται να δείχνουν ότι η JCVI καταβάλει συνεχείς προσπάθειες να αποκρύψει κρίσιμα στοιχεία για σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις και αντενδείξεις για εμβολιασμούς , ώστε να φτάσει τα συνολικά ποσοστά εμβολιασμού που θεωρούνται ότι ήταν απαραίτητα για “ανοσία” , μια έννοια η οποία σε σχέση με τον εμβολιασμό, και σε αντίθεση με διαδεδομένες πεποιθήσεις, δεν στηρίζεται σε στέρεα επιστημονικά στοιχεία, όπως θα εξηγηθεί.

Ως αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής εμβολιασμού που προωθούνται από την JCVI και το DH, πολλά παιδιά έχουν εμβολιαστεί, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς τους και αποκαλύπτονται με τις κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους σοβαρών ανεπιθύμητων αντιδράσεων, μια που η JCVI φαίνεται να έχουν πλήρη επίγνωση της. Φαίνεται επίσης ότι, με την κατάργηση αυτών των πληροφοριών, η JCVI / DH έχει παραμεληθεί το δικαίωμα των ατόμων να προβούν σε μια συνειδητή συναίνεση σχετικά με τον εμβολιασμό. Με αυτόν τον τρόπο, η JCVI / DH μπορεί να έχουν παραβιάσει όχι μόνο Διεθνείς Οδηγίες για την Ιατρική Ηθική (δηλαδή, διακήρυξη του Ελσίνκι και ο Διεθνής Κώδικας Ιατρικής Δεοντολογίας) [2], αλλά επίσης, το δικό τους κώδικα ορθής πρακτικής .

Ο Δρ Lucija Tomljenovic συνεχίζει:
Τα πρακτικά των συνεδριάσεων του JCVI δείχνουν επίσης ότι ορισμένα από τα μέλη της επιτροπής είχαν εκτεταμένες δεσμούς με τις φαρμακευτικές εταιρείες και ότι η JCVI συχνά συνεργάστηκε με παρασκευαστές εμβολίων, για τις στρατηγικές που αποσκοπούν στην ενίσχυση της εφαρμογής του εμβολίου. Μερικές από τις συναντήσεις κατά τις οποίες, όπως αμφιλεγόμενα θέματα συζητήθηκαν ή δεν επρόκειτο να είναι διαθέσιμη στο κοινό, όπως οι μεταγραφές ήταν μόλις κυκλοφόρησαν αργότερα, μέσα από το Νόμο περί Ελευθερίας της Πληροφόρησης (FOI).

 Οι συγκεκριμένες συναντήσεις υποδεικνύεται στις μεταγραφές ως «εμπορική της εμπιστοσύνης», και αποκαλύπτουν μια σαφή και ανησυχητική έλλειψη διαφάνειας, καθώς κάποιες από τις πληροφορίες που είχε διαγραφεί από το κείμενο (δηλαδή, τα ονόματα των συμμετεχόντων) πριν από την απελευθέρωση στο πλαίσιο της αναλυτικής βαθμολογίας FOI ενότητα στην ιστοσελίδα του JCVI (για παράδειγμα, JCVI CSM / DH (Επιτροπή για την Ασφάλεια των Φαρμάκων / Υπουργείο Υγείας) μεικτής επιτροπής σχετικά με τις ανεπιθύμητες αντιδράσεις λεπτά 1986-1992 ).

Εν ολίγοις, οι απομαγνητοφωνήσεις των JCVI / DH συναντήσεις από την περίοδο 1983 – 2010 φαίνεται να δείχνουν ότι:
1) Αντί να αντιδρούν κατάλληλα από την επανεξέταση των υφιστάμενων πολιτικών εμβολιασμού όταν ανησυχίες για την ασφάλεια έναντι των ειδικών εμβόλια αναγνωρίστηκαν από τις δικές τους έρευνες, η JCVI είτε α) δεν προέβη σε καμία ενέργεια, β) λοξή ή αφαιρεθεί επιλεκτικά δυσμενή δεδομένα για την ασφάλεια από τις δημόσιες εκθέσεις και γ) γίνονται εντατικές προσπάθειες για να καθησυχάσει τόσο το κοινό όσο και τις αρχές της ασφάλειας των αντίστοιχων εμβολίων?

2) περιορίζεται σημαντικά αντένδειξη για εμβολιασμό κριτήρια, προκειμένου να αυξηθούν τα ποσοστά εμβολιασμού, παρά τις εξαιρετικές και ανεπίλυτα ζητήματα ασφάλειας?

3) Στις πολλαπλές περιπτώσεις που ζητείται από τους κατασκευαστές εμβολίων να υποβάλει συγκεκριμένες τροποποιήσεις δελτία δεδομένων τους, όταν αυτά ήταν σε σύγκρουση με τις επίσημες συμβουλές JCVI για εμβόλια?

4) Μόνιμη επικαλείται μεθοδολογικά αμφίβολη μελέτες, ενώ απέρριψε την ανεξάρτητη έρευνα, να προωθήσουν πολιτικές εμβόλιο?

5) Επίμονα και κατηγορηματικά υποβάθμισε ανησυχίες για την ασφάλεια, ενώ πάνω από φουσκώνει τα οφέλη του εμβολίου?

6) Προώθησε και επεξεργάστηκε ένα σχέδιο για την εισαγωγή νέων εμβολίων αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και τη ρουτίνα safetyinto παιδιατρικό πρόγραμμα, με βάση την υπόθεση ότι οι άδειες θα χορηγούνται τελικά?

7) αποθάρρυνε ενεργά την έρευνα σε θέματα ασφάλειας των εμβολίων?

8) πήρε εσκεμμένα πλεονέκτημα της εμπιστοσύνης των γονέων και η έλλειψη σχετικής γνώσης σχετικά με τους εμβολιασμούς, ώστε να προωθηθεί μια επιστημονικά αστήρικτη πρόγραμμα εμβολιασμού που θα μπορούσε να θέσει ορισμένα παιδιά που διατρέχουν κίνδυνο σοβαρών μακροπρόθεσμων νευρολογικές βλάβες?

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όλες αυτές οι ενέργειες φαίνεται να παραβιάζουν το δικό του κώδικα του JCVI πρακτικής .

Διαβάστε εδώ το χαρτί για την πλήρη αποδεικτικά στοιχεία για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των συμπερασμάτων αυτών σε 45 σελίδες της. Ένα εξαιρετικό κομμάτι της έρευνας της έρευνας:
Η πολιτική εμβολιασμού και τον κώδικα πρακτικής της Μικτής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Ανοσοποίηση (JCVI): είναι σε σύγκρουση;

Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερες από τις εργασίες της BSEM 2011 Επιστημονικό Συνέδριο τώρα που δημοσιεύθηκε online εδώ:
Οι κίνδυνοι για την υγεία της Πρόληψης – BSEM Επιστημονικό Συνέδριο, Μάρτιος 2011.

childhealthsafety
Το είδαμε στο Ένας Έλληνας

epirus.ellas.voula@gmail.com

Μοιραστείτε το!

1 comment to Κάλυπταν τους κινδύνους από τα Εμβόλια για να πουλήσουν περισσότερα … και να βλάψουν τα παιδιά σας .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>