«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΛΑΘΟΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

Όσοι έχετε ξαναλάβει αυτό το μήνυμα, ξαναδιαβάστε το και ξαναστείλετέ το! Έχετε προωθήσει μια τραγική παραπληροφόρηση που δεν βοηθάει κανέναν (εκτός από τους δημοκρατικούς δικτάτορες μας) !
Tι παίρνουν οι βουλευτές..και τι πρέπει να τους δώσουμε εμείς:
1. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ!
2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ.
3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα.
4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο.
5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά…!!!
6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ.
7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν.
8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές.
9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως.
10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο).
11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες.
12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους.
13. Τηλεφωνική ατέλεια.
14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους.
15. Δωρεάν διόδια.
16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ….. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ…!!!!
Εδώ πρέπει να γίνει μια σημαντική διόρθωση: Για να προστατευθούν, άλλαξαν τον νόμο περί λευκών ψηφοδελτίων με τον νόμο 3434/2006. Έκτοτε και με αντισυνταγματικό τρόπο τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρούνται και είναι άκυρα!!!
Περισσότερα εδώ :
http://www.newstime.gr/?i=nt.el.article&id=16544
και εδώ
http://www.gargalianoi.com/2012/02/05/%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82-3434-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF1-322006-%CF%84%CE%B1-%CE%BB%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%AC-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%BF%CE%B4%CE%AD%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B5/
Ο μόνος τρόπος για να αποκαθηλωθούν λοιπόν, παραμένει η έγκυρη ψήφος σε άσχετο κόμμα ή υποψήφιο (άσχετο σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητά του, αποκτηθείσα μέσω των γνωστών καναλιών διαφήμισης πολιτικών προσώπων και κομμάτων).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν τα ψηφοδέλτια είναι σύνολο 200 και τα 100 είναι λευκά ή και άκυρα, σημαίνει ότι για να εισέλθει ο υποψήφιος στη Βουλή θα πρέπει να λάβει 3 ψήφους!
Αν (και τονίζω ΑΝ) λοιπόν το επίπεδο συνειδητοποίησης και ευφυΐας του Ελληνικού λαού σαν σύνολο έχει καταφέρει να ξεπεράσει αυτό του κοινού πιθήκου, αλλά δεν διαθέτει την αναλυτική σκέψη και την κριτική ικανότητα που απαιτείται για να καταλάβει ότι αυτοί που ψηφίζει τόσο καιρό του έδωσαν 10 για να του πάρουν πίσω 100, θα πρέπει απλά να φροντίσουμε όλοι να φτάσει αυτή η σημαντικότατη πληροφορία σε όλους.
Δυστυχώς η συγκεκριμένη πληροφορία, ενώ είναι ελεύθερα διαθέσιμη σε όλους, διαστρεβλώνεται και αποκρύπτεται παθητικά με τη γνωστή μέθοδο του «ωχαδερφισμού» (Ωχ αδερφέ, θα κάθομαι να ψάχνω την εκλογική νομοθεσία τώρα. Αφού μου το είπε ο άλλος, κάτι θα ξέρει). Βολεύει αυτό αν βιάζεται ή βαριέται κανείς έτσι; Πού να φανταστεί ότι συμβάλλει στην καταστροφή επειδή βαριέται να επιβεβαιώσει το αληθές των λεγόμενων του φίλου του του Χ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ «ΣΥΝΑΦΙ» ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΟΥΝ Ή ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΕΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ «ΑΠΟΧΗ» ΚΑΙ «ΛΕΥΚΟ» (δεν βλέπαμε στην τηλεόραση στις προηγούμενες εκλογές τις διάφορες συνεντεύξεις με τους διαφόρους αμόρφωτους να λένε ότι θα πάνε για καφέ αντί για να ψηφίσουν, διότι έτσι θα έβλαπταν δήθεν τα κυρίαρχα κόμματα; Αυτές τις συνεντεύξεις τις είχαν διαλέξει! Σαφώς και υπήρχαν φωνές που έλεγαν τα σωστά).
ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΑΠΟΧΗ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΥΡΗ ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ.
ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ » ΣΩΤΗΡΕΣ» ΜΑΣ !
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΠΟΤΕ ; ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

ΑΦΟΥΣΙΑ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>