«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για αυτό δεν έχουμε καθόλου εγκληματικότητα Χα χα χα! Μόνο για τέτοιες πουστιές είναι μανούλες!

ΕΥΠ & Αντιτρομοκρατική παρακολουθούν 3.000 “στόχους”     
06-03-2012 07:28:23

Μη μιλάς, μη γελάς, σε παρακολουθεί η ΕΛΛΑΣ !!!

Οι δύο «Μεγάλοι Αδελφοί» της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παρακολουθούν σε καθημερινή βάση περίπου 3.000 άτομα. Τα πολυσυστήματα παρακολούθησης έχουν την δυνατότητα να δημιουργούν σε όλη την Ελλάδα «ζώνες συναγερμού» όπου, όποιος χρήστης κινητού τηλεφώνου εισέρχεται σε αυτές να δίνεται ειδικό σήμα στις διωκτικές και μυστικές υπηρεσίες.

Παράλληλα, μέσω των κλήσεων κινητών τηλεφώνων μπορεί να δημιουργηθεί πλήρης χάρτης με την ακριβή μετακίνηση του κάθε παρακολουθούμενου και ο οποίος αποτυπώνεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της ΕΛ.ΑΣ. και της ΕΥΠ. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα για την δημιουργία ηλεκτρονικής «μαύρης λίστας» υπόπτων.

Αυτά είναι ορισμένα από τα στοιχεία που προκύπτουν από τα απόρρητα έγγραφα των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών, που παρουσιάζει «Το ΒΗΜΑ» για τη λειτουργία των δύο μεγάλων συστημάτων νομίμων υποκλοπών που λειτουργούν στον 15ο όροφο του κτιρίου της λεωφόρου Κατεχάκη και στον 12ο όροφο της ΓΑΔΑ, στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Οπως σημειώνεται στα εν λόγω έγγραφα το κάθε ένα από αυτά τα δύο συστήματα έχει την δυνατότητα υποκλοπής κλήσεων από 500 σταθερά τηλέφωνα, από 200 κινητά και 100 συνδέσεις Ιντερνετ -συνολικά 800 παρακολουθούμενοι στόχοι- με τη δυνατότητα αυτή να έχει επεκταθεί σε 1.500 «στόχους». Ο καθημερινός μέσος χρόνος επικοινωνιών του κάθε παρακολουθούμενου υπολογίζεται σε 120 λεπτά (δύο ώρες). Εχει υπολογισθεί ότι κάθε ημέρα -σύμφωνα με το έγγραφο των τεχνικών υπηρεσιών- υπάρχει η δυνατότητα καταγραφής 5.040.000 δευτερολέπτων κλήσεων από κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, όπως σημειώνεται, η «καθημερινά λαμβανόμενη κυκλοφορία ανά στόχο διαδικτύου υπολογίζεται στα 100 MByte, ενώ ο όγκος των δεδομένων από το Ιντερνετ που αποθηκεύεται κάθε ημέρα από την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ είναι 9,786 GB. Ο “Μεγάλος Αδελφός” έχει συνολικά την δυνατότητα αποθήκευσης 5400 GByte».

Ακόμη αναφέρεται ότι το κάθε σύστημα υποκλοπών ή «νομίμων επισυνδέσεων», όπως ονομάζεται έχει 60 σταθμούς λειτουργίας ενώ η περίοδος αποθήκευσης των συνομιλιών που παρακολουθούνται on line είναι ένας μήνας. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα μνημονευόμενα στο σχετικό απόρρητο έγγραφο για τις ειδικές δυνατότητες των «μεγάλων Αδελφών» που βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία από την ΕΥΠ και την ΕΛ.ΑΣ.

Οπως αναφέρεται στα έγγραφα «τα συστήματα που διαθέτουμε έχουν εύκαμπτες δυνατότητες διασύνδεσης με προαιρετικές διεπαφές σε όλο το είδος δικτύων τηλεπικοινωνιών (σταθερό δίκτυο, δίκτυο GSM, ευρυζωνικά δίκτυα δεδομένων, δορυφορικές συνδέσεις). Επίσης μπορεί να πραγματοποιηθεί εύκολο μαρκάρισμα στόχων, εύκαμπτα κριτήρια φίλτρων και μαύρη λίστα στόχων. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα για λήψη των θέσεων κινητών τηλεφώνων και επίδειξη αυτών των πληροφοριών σε αντίστοιχους χάρτες. Ακόμη υπάρχει υψηλής απόδοσης, διαμορφώσιμη καταγραφή του περιεχομένου της κλήσης αλλά κι αποθήκευση μεγάλου όγκου δεδομένων… ».

Ακόμη, όπως σημειώνεται, «πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι το σύστημα περιλαμβάνει ζώνες συναγερμού με το γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών GEO. Οπότε όταν ένας στόχος ή μια ομάδα στόχων εισέρχεται ή αποχωρεί από μια ζώνη συναγερμού (που έχει ορισθεί για εκείνον τον στόχο) ο χρήστης θα ειδοποιηθεί αυτόματα».

Ετσι λοιπόν οι διωκτικές αρχές έχουν την δυνατότητα να πληροφορούνται αμέσως αν κάποιος ύποπτος κινείται προς το κρησφύγετό του ή σε κάποιον χώρο όπου υπάρχουν υπόνοιες ότι μπορεί να διαπράξει εγκληματική ενέργεια.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>