«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μην τους αφήνετε σε χλωρό κλαδί……


Το κατάλαβαν τελικά και κάποιοι Οικολόγοι Πράσινοι, πως η κυβέρνηση απεργάζεται τον όλεθρο του ελληνικού λαού προς όφελος των τραπεζών…Κατάλαβαν πως όσο ακολουθούν πολιτική ουδετερότητας ή σύγκρισης της (ασύγκριτης) μνημονιακής αθλιότητας με τις πρακτικές των προηγουμένων κυβερνήσεων, άλλο τόσο θα εμφανίζονται σαν πολιτικό ΟΥΦΟ ….Με δεδομένο μάλιστα ότι «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτουν τα δημοσκοπικά ποσοστά», αναμένεται όλο και περισσότεροι από τους ΟΠ να ερμηνεύσουν σωστά το μίζερο 1,9%, που πλέον τους δίνουν οι τελευταίες σφυγμομετρήσεις…..
Aπό τους ανθρώπους που καταλαβαίνουν ο Γιώργος Βλοντάκης, άνθρωπος με μακρόχρονη προσφορά στην οικολογία και διακριτός από τους τυχοδιώκτες που έχουν προσεγγίσει το χώρο κάνοντας «μπαμ» με τον ξύλινο λόγο τους, εκφράζει αγωνιστικό πνεύμα έναντι του κοινωνικού τσουνάμι που διατρέχει τη χώρα. Ακολουθεί πρόσφατο κείμενό του – χωρίς μασημένα λόγια ή επιτηδευμένες εκφράσεις – που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο
«Κάθε μέρα που περνά με την κυβέρνηση Παπαδήμου, καταστρέφει τη χώρα και το μέλλον μας. Τόσο με τις συμφωνίες που υπογράφονται σωρηδόν και μας «σώζουν» για …πολλοστή φορά – άσχετα άν πετάγονται στα σκουπίδια και το σύνταγμα και η δημοκρατία και η εθνική κυριαρχία-,
όσο και με την καθημερινή διοίκηση-διαχείριση, που παραμένει καταστροφική και γίνεται όλο και χειρότερη.
Όσο πιό γρήγορα ανατραπεί αυτή η κατάσταση, τόσο το καλύτερο. Και επειδή ένας δρόμος -μάλλον πιό απλός-
είναι οι εκλογές, είναι καλό να «μαδήσει» ακόμα η ισχυρή πλειοψηφία που στηρίζει την κυβέρνηση.
Με δεδομένο το γεγονός της ψήφισης πολλών εφαρμοστικών νόμων, πρέπει να εντείνουμε την πίεση στους βουλευτές που στηρίζουν ακόμα τον Παπαδήμο. Και πιστεύω πως εντείνεται η πίεση όχι τόσο με «ανοιχτά» γράμματα και δημόσιες εκκλήσεις, αλλά κυρίως με προσωπική πίεση και πίεση στο οικογενειακό του περιβάλλον.
Με το επιχείρημα πως έχουν καταστρέψει τη χώρα με την ψήφο τους, πως οι ίδιοι και οι οικογένειές τους θα είναι δακτυλοδεικτούμενοι για τις επόμενες δεκαετίες. Ας περισώσουν τώρα ό,τι μπορούν απο τη χαμένη τους υπόληψη, αρνούμενοι να ψηφίσουν κι άλλα αίσχη και παύοντας να υποστηρίζουν την κυβέρνηση Παπαδήμου.
Σε μιά-δυό περιπτώσεις στο Ηράκλειο φαίνεται πως λειτούργησε έτσι.
Καλό θα είναι να γίνει αυτό σε όλη την Ελλάδα .
Επίσης: Ευρωβουλευτές και στελέχη της αυτοδιοίκησης του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ «κάνουν την πάπια», μια και
την κατακραυγή την τρώνε κυρίως οι βουλευτές. Να μην τους αφήνουμε στο απυρόβλητο. Να πάρουν θέση.»
ΥΓ. ΟΙΚΟΝΙΚΗΣ : Υπενθυμίζω τη περίπτωση του Υπουργού Γεωργίας Ροντούλη, που καταψήφισε τα πρόσφατα μέτρα επικαλούμενος τις ανάγκες των 4 παιδιών του….Ή τον Παναγιώτη Κουρουπλή, που επίσης ακροάστηκε τη φωνή των παιδιών του – που ήθελαν να είναι υπερήφανα για τον πατέρα τους….
Αναρτήθηκε από http://oikonikipragmatikotita.blogspot.com
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>