«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να πως δικαιώνετε η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ που λέει υπάρχουν ειρηνικοί τρόποι τιμωρίας των προδοτών!!!

“Έτσι θα εκδικηθούμε τους Βολευτές μας”!

Άραγε στην Μεσσηνία υπάρχουν πατριώτες να το κάνουν

Οι αγανακτισμένοι πολίτες της Φθιώτιδας, βρήκαν το δικό τους τρόπο να… ανταποδώσουν στους 5 βουλευτές τους που ψήφισαν “αδίσταχτα” όπως λένε, την ισοπέδωση της ζωής τους.
Τι θα κάνουν; Καλούν τον κόσμο να γυρίσει την πλάτη στους Βουλευτές από αύριο 3 Μαρτίου.
Δηλαδή, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:
“Τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο: Δεν τους μιλάμε… Δεν τους ακούμε… Δεν τους κάνουμε παρέα…Δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση… Δεν τους σερβίρουμε… Δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους… Δεν τους υπηρετούμε πια… Δεν πουλάμε…”
Την ανακοίνωση διαβάζουμε στο LamiaStar, από τους: Αγανακτισμένους, την παρέμβαση πολιτών, το κίνημα δεν πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ φθιωτιδας , τους πολιτες της Λαμιας ενάντια στα χαράτσια.
http://www.newsit.gr/
Μοιραστείτε το!

4 comments to Να πως δικαιώνετε η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ που λέει υπάρχουν ειρηνικοί τρόποι τιμωρίας των προδοτών!!!

 • ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ

  ME ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ;

  • Καλημερα φίλε μου νομίζω ότι από κάπου πρέπει να αρχίσουμε που να μην έχει να κάνει με τα 300 αποβράσματα, μόνο από την σωστή αντίδραση του λαού μπορεί να γίνει κάτι

 • ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ

  ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.
  ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
  ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ,ΠΟΣΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝΕ;
  ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ;
  ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ;
  ΦΙΛΙΚΑ!!

  • φίλε μου δεν διεκδικώ τον ρόλο του σοφού και του παντογνώστη δεν μου πάει, είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν σταθερά ότι μέχρι το θάνατο μαθαίνεις! Όμως τα 300 πουλημένα πολιτικά καθάρματα σε αυτό ποντάρουν ότι μας έχουν σκοτώσει την ελπίδα και δεν θα τολμήσουμε ποτέ να γίνουμε δυο, εγώ και εσύ. Πιστεύω δυνατά και με πίστη αν πείσουμε σε τοπικό επίπεδο ο καθένας μας να μην τους πουλάνε τίποτα σε αυτούς τους προδότες με την λέξει δεν έχω μου τελείωσε για να μην διωχθούν και όταν τους βλέπουμε μόνους τους ή με παρέα να ξύνουμε προσεκτικά να μην τα ματώσουμε τα τέτοια μας! Το πιστεύω ότι με τέτοιες ενέργειες θα πετύχουμε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>