«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανά εβδομάδα ελέγχουν την Ελλάδα οι Ευρωπαίοι

01 Μαρ 2012

Σήμερα το Eurogroup για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων και του PSI
Νέο ραντεβού δίνουν σήμερα οι υπουργοί Οικονομικών των χωρών της ευρωζώνης για να συζητήσουν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σχετικά με τη χορήγηση του δεύτερου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδας, με τα πρώτα δείγματα του κυβερνητικού έργου να τίθενται επί τάπητος στο Eurogroup.
Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, οι υπουργοί θα «αποτιμήσουν» τη συμφωνία της Ελλάδας με τους ιδιώτες πιστωτές της για την απομείωση του ελληνικού χρέους κατά περισσότερα από 100 δισ. ευρώ και θα εξετάσουν κατά πόσον η Αθήνα έχει προωθήσει τις οικονομικές μεταρρυθμίσεις και τα μέτρα λιτότητας.
Παράλληλα, αναμένεται η οριστικοποίηση των βασικών όρων, λεπτομερειών και παραμέτρων της νέας δανειακής σύμβασης της Ελλάδας και των μέτρων που τη συνοδεύουν. Με άλλα λόγια σήμερα πιθανότατα οριστικοποιείται το ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο αποφασίστηκε στο προηγούμενο Eurogroup στις Βρυξέλλες.
Την ίδια ώρα, ο Γιούνκερ, δήλωσε πως το αργότερο μέχρι τις 20 Μαρτίου θα πρέπει να έχει εκταμιευθεί η πρώτη δόση του νέου δανείου των 130 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα. Παράλληλα, απέρριψε τις πληροφορίες πως οι Βρυξέλλες σχεδιάζουν να στείλουν ειδικό επίτροπο στην Αθήνα, ενώ αναφερόμενος στα σενάρια για έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, σημείωσε χαρακτηριστικά: “Δεν είναι μια υπόθεση την οποία επεξεργαζόμαστε”.
Οι Ευρωπαίοι θα εξετάσουν και αυτή τη φορά τρόπους να διασφαλίσουν ότι η Ελλάδα θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της που απορρέουν από αυτήν τη συμφωνία. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί από την Αθήνα να καταβάλει απευθείας σε ειδικό, κλειστό λογαριασμό, ποσό που θα αντιστοιχεί στην εξυπηρέτηση του χρέους της για κάθε τρίμηνο του έτους. Υπενθυμίζεται
ότι η Ελλάδα στο προηγούμενο Eurogroup δεσμεύτηκε ακόμα να υιοθετήσει εντός των επόμενων δύο μηνών νομοθετική ρύθμιση που θα δίνει ταμειακή προτεραιότητα στην αποπληρωμή του χρέους της. H απόφαση όριζε και την παράλληλη ενίσχυση τόσο της παρουσίας της task force στην Αθήνα που θα υποστηρίζεται και από εμπειρογνώμονες, όσο και της παρουσίας της τρόικας προκειμένου να είναι σε θέση να εξασφαλίσει τον πλήρη συντονισμό. Άλλωστε στη χθεσνική συνάντηση Παπαδήμου – Μπαρόζο συζητηθήκε εκτενώς το ζήτημα αυτό.
Τέλος, η ελληνική κυβέρνηση θα παρουσιάσει και το σχέδιο εξοικονόμησης 625 εκατ. ευρώ που λείπουν από τα ταμεία για να κλείσει το νέο πρόγραμμα και έτσι να ανοίξει ο δρόμος για την εκταμίευση της δόσης-μαμούθ των 89 δισεκατομμυρίων ευρώ, όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη συνεδρίαση. Αυτό το σχέδιο με τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις θα εγκριθεί από τους Ευρωπαίους ομολόγους του Ευ. Βενιζέλου.
http://www.reporter.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>