«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μεγάλος και βαρύγδουπος ο τίτλος ( ΣτΕ ) Όμως θα μπορούσε να σώσει την Ελλάδα από τον επερχόμενο εμφύλιο!

Δανείστηκα ένα κομματι από ένα κείμενο που είναι όλη η ουσία! Από το μπλοκ http://ksipnistere.blogspot.com/

Οι Έλληνες πολίτες δεν είναι μόνο δυστυχείς. Κυρίως ζουν με τον φόβο του αύριο, με κλονισμένη την πίστη τους στο πολίτευμα και σε κάθε είδους θεσμικούς ταγούς. Πολιτικούς, πολιτειακούς, ακαδημαϊκούς οι οποίοι είτε τον έχουν προδώσει, όπως οι δύο τελευταίοι γόνοι της Οικογενειοκρατίας, ο ένας με την απραξία του, ο δε άλλος με την ανεπάρκεια και την εθελοδουλία του ή ζουν στον κόσμο τους, όπως οι πνευματικοί ταγοί του ακαδημαϊκού χώρου, με ελάχιστες δυστυχώς εξαιρέσεις.
Από την επονείδιστη συντεχνία των 199, που προσπαθεί να διατηρήσει τα προνόμιά της όσο μπορεί, αδιαφορώντας για την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού, την καταστροφή του κοινωνικού κράτους και της οικονομίας, δεν έχουμε να περιμένουμε
τίποτα.
Από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που, με την παραίτησή του, θα μπορούσε να προκαλέσει εκλογές και να ανατρέψει έτσι όλο αυτό το φαύλο δικομματικό πολιτικό σύστημα που συνεργεί στην καταστροφή της χώρας, αυτό που μπορούμε να περιμένουμε, με βάση τα μέχρι τώρα πεπραγμένα
του, είναι μια αλα καρτ ευαισθησία σε προσωπικούς προπηλακισμούς και σε προβοκατόρικες δηλώσεις του Σόιμπλε.
Έτσι η μόνη πολιτική ενέργεια που θα μπορούσε να αλλάξει την μοίρα του τόπου είναι μια γενναία απόφαση του ΣτΕ η οποία να αποκαθιστά την Συνταγματική τάξη.
Στο χέρι σας, σεβαστοί κύριοι δικαστές, είναι να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη μας στην Δικαιοσύνη και στο πολίτευμα, πράγμα απαραίτητο για τη έξοδο από την κρίση και την αυριανή ευημερία της πατρίδας.
Θα γλυτώσετε τον τόπο από ολέθριες εξεγέρσεις του βασανιζόμενου λαού, ο οποίος τελικά θα επιβάλει, ενδεχομένως με φωτιά και αίμα, αυτό που εσείς μπορείτε να επιβάλετε ειρηνικά με μια ορθή απόφαση του ΣτΕ σχετικά με την συνταγματικότητα των δανειακών συμβάσεών με τους δανειστές μας. Τολμήστε!
Δημήτρης Ματσικούδης
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>